Arkadaşlar bi komşum var ve beni çok yoruyor. Dun çok gerildim ve biraz fevri olmamak için düşünmek için zaman verdim kendime.
Komşum çok dedikodu yapan bulunduğumuz sitedeki bütün krizlerin baş kahramanıdır. Karıştığı her olayı abartarak ve sorun yaşadığı insanların arkasından hakaretler ederek anlatır. Çok rahatsizim bu durumdan. Bu sebepten uzun zamandır iletişimimi kestim.
En son geçen yaz bana gelip üst komşumun benim evliligimle ilgili ileri geri konuştuğunu söyledi. Ben inanılmaz sinirlendim. Üst komşuda da bu potansiyel var. O yüzden aradım ve yaptın demiyorum ama yaptıysan sana hakkımı helal etmiyorum dedim. O da sen bilirsin dedi açıklama bile yapmadı 1 senedir de merhabamiz bile yok. Daha sonra bu azılı komşu üst komşumla can ciğer kuzu sarması oldu. Sürekli gelip konusunu açmaya çalıştı her defasında işim var dedim ve kaçtım. 1 yıldır kahve bile içmedik o kadar mesafeliydim.
Dün bu azılı komşum bana geldi eşiyle oturmaya. Zaten çalışan bir insanim. Diğer arkadaşlarla sadece yarim saat kahve içerim kalkarım. Kimseyle samimi değilim. Kimseden haberim olmaz. Bu komşu yine birileriyle sorun yaşamış . Hepsi bel altı . Anlattı anlattı başımı şişirdi.
En son bak ben bilmiyordum neler olmuş anlattığın kişilerle bi sorunum yok hepsi bana göre samimi kendi halindeler. Çok çirkin şeyler yaşamışsın. Senin için üzüldüm ama bilmek istemiyorum dedim. Sonra bana şu senin hakkında bunu dedi şunu dedi falan devam etti. Kim ne derse desin umrumda değil dedim. Sınırlarımı zorladi. En son söylediği de bardağı taşırdı.
Bu hatun hamileydi sürekli sorun yaşadığı için ona tavsiyede bulundum. Enerjini komşulara değil eşine ve çocuklarına harca kendini bu halinle yıpratıyorsun dedim. Bunu kastederek bana dedi ki, " sen aslında hepsinin kötü insanlar olduğunu bana zarar vereceklerini bi planlarının olduğunu bana söylemiştin . Çok şey biliyorsun sen. Dediklerin doğru çıktı " dedi. Ne alakası var ben kimseyle sorun yaşamadım neden boyle bir şey soyleyim dedim. O da usteleyerek ne biliyorsun diye diretti.
Eşimin yanında sesimi cikaramadim. Ama çok sinirliyim. Okkali bi mesaj yazmak istiyorum ama kadından çok korkuyorum.
Napcam ben bu komşuyu