Komşum

Konularınızdan da bildiğim kadarıyla siz çok naif, kırılgan bir insansınız o yüzden bu komşuları gözünüzde çok büyütüp abartıyor olabileceğinizi düşünüyorum. Samimi olmadığınız biri neden kahve içmeye muhabbete gelsin ki, bulun bir bahane her istediklerinde gelemesinler. "İşim var, tam dışarı çıkıyordum, annemler gelecek, uyumak üzereydik". İsteyene bahaneden bol ne var? Görünce de suratına bakmamazlık yapmayın merhaba merhaba yapın geçin.

O kadar çok evine davet etti ki eşimle beni. Eşim reddetmedigi için gittik. Şimdi bana gelmek istediğini söyleyince uzun zamandır da görüşmeyince kabul ettim. Pişman oldum zaten .

O kadar çok evine davet etti ki eşimle beni. Eşim reddetmedigi için gittik. Şimdi bana gelmek istediğini söyleyince uzun zamandır da görüşmeyince kabul ettim. Pişman oldum zaten .

Eşinizle konuşun bu kadının çok dedikoducu olduğunu, sizin hakkınızda ileri geri konuştuğunu, özelinizi açmaktan memnuniyet duymadığınızı söyleyin. Eşiniz de bir daha gitmesin siz de gitmeyin ve merhaba merhabadan öteye geçmeyin.

Ay korkulur bu kadindan. Evinize neden aldınız? Gerekirse kapidan kovun artik bunun ayibi mi kalmia siz kendinizi biliyosunuz nasilsa sizi de bilen bilir. Ne kadar tehlikeli bi kadin uzak durun

simdi sesimi çıkarmazsam onun söylediklerini kabul etmiş olacağım bunu da istemiyorum
Sessiz kalmak kabul etmek demek değildir ...
Hesaba almamak ciddiye almamak terbiyeyi bozmamak demektir

Siz başından beri mesafeli durmussunuz sizi bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir bence böyledir .

Sessiz kalmak kabul etmek demek değildir ...
Hesaba almamak ciddiye almamak terbiyeyi bozmamak demektir

Siz başından beri mesafeli durmussunuz sizi bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir bence böyledir .

mesaj attım şimdi. Artik onu dinlemek istemediğimi beni çok yorduğunu soyledim. Cevap yazmasını bekliyorum.

Mesaj yazmayın. Kavga ve dedikodu için eline malzeme vermiş olursunuz. Görüşmeyi kesin olsun bitsin. Çok çok yazmak istiyorsanız. "Ben dedikodudan hoşlanmıyorum, bu sebepten evime gelip benimle muhatap olacaksan, kapıma bir daha gelme" yazın.

mesaj attım şimdi. Artik onu dinlemek istemediğimi beni çok yorduğunu soyledim. Cevap yazmasını bekliyorum.

Mesaj yazmayın. Kavga ve dedikodu için eline malzeme vermiş olursunuz. Görüşmeyi kesin olsun bitsin. Çok çok yazmak istiyorsanız. "Ben dedikodudan hoşlanmıyorum, bu sebepten evime gelip benimle muhatap olacaksan, kapıma bir daha gelme" yazın.
aynen bari bı mesaj daha yazın dedikodu için geleceksen bdaha gelme yazın bari ve mesajları silmeyin çilekli sakizin dediği güzel

Arkadaşlar bi komşum var ve beni çok yoruyor. Dun çok gerildim ve biraz fevri olmamak için düşünmek için zaman verdim kendime.

Komşum çok dedikodu yapan bulunduğumuz sitedeki bütün krizlerin baş kahramanıdır. Karıştığı her olayı abartarak ve sorun yaşadığı insanların arkasından hakaretler ederek anlatır. Çok rahatsizim bu durumdan. Bu sebepten uzun zamandır iletişimimi kestim.

En son geçen yaz bana gelip üst komşumun benim evliligimle ilgili ileri geri konuştuğunu söyledi. Ben inanılmaz sinirlendim. Üst komşuda da bu potansiyel var. O yüzden aradım ve yaptın demiyorum ama yaptıysan sana hakkımı helal etmiyorum dedim. O da sen bilirsin dedi açıklama bile yapmadı 1 senedir de merhabamiz bile yok. Daha sonra bu azılı komşu üst komşumla can ciğer kuzu sarması oldu. Sürekli gelip konusunu açmaya çalıştı her defasında işim var dedim ve kaçtım. 1 yıldır kahve bile içmedik o kadar mesafeliydim.

Dün bu azılı komşum bana geldi eşiyle oturmaya. Zaten çalışan bir insanim. Diğer arkadaşlarla sadece yarim saat kahve içerim kalkarım. Kimseyle samimi değilim. Kimseden haberim olmaz. Bu komşu yine birileriyle sorun yaşamış . Hepsi bel altı . Anlattı anlattı başımı şişirdi.

En son bak ben bilmiyordum neler olmuş anlattığın kişilerle bi sorunum yok hepsi bana göre samimi kendi halindeler. Çok çirkin şeyler yaşamışsın. Senin için üzüldüm ama bilmek istemiyorum dedim. Sonra bana şu senin hakkında bunu dedi şunu dedi falan devam etti. Kim ne derse desin umrumda değil dedim. Sınırlarımı zorladi. En son söylediği de bardağı taşırdı.

Bu hatun hamileydi sürekli sorun yaşadığı için ona tavsiyede bulundum. Enerjini komşulara değil eşine ve çocuklarına harca kendini bu halinle yıpratıyorsun dedim. Bunu kastederek bana dedi ki, " sen aslında hepsinin kötü insanlar olduğunu bana zarar vereceklerini bi planlarının olduğunu bana söylemiştin . Çok şey biliyorsun sen. Dediklerin doğru çıktı " dedi. Ne alakası var ben kimseyle sorun yaşamadım neden boyle bir şey soyleyim dedim. O da usteleyerek ne biliyorsun diye diretti.

Eşimin yanında sesimi cikaramadim. Ama çok sinirliyim. Okkali bi mesaj yazmak istiyorum ama kadından çok korkuyorum.

Napcam ben bu komşuyu :KK43:

konuşmayın, görmeyin, duymayın...

bi arkadaşa kocasinin yaninda ağza alınmayacak hakaretler etti. Çok tedirginim o yüzden
edebilir de cevapta verilir yani yanlış anlamayın amacım sizi yargılamak değil
ama bu tür çirkef insanlara kimse ses etmeyince daha da coşup her şeyi
söyleyebilirim yapabilirim havalarına girmelerine tahammül edemiyorum :kahve:

Samimi değilim diyorsunuz ama karı koca akşam oturmasına gelmiş. Samimi olmadigim ,görüşmek istemedigim insan bu şekilde oturmaya gelemez diye düşünüyorum.

Ay sinirlerim laçka oldu. Kadın bana neler yazdı. Herkesin arkasından konuştuğumu ama sessiz kaldığını söyledi. İftira atacak bana

Ay sinirlerim laçka oldu. Kadın bana neler yazdı. Herkesin arkasından konuştuğumu ama sessiz kaldığını söyledi. İftira atacak bana
Ben demiştim..
Başıma geldi çünkü biliyorum

Arkadaşım dediğim kişi biri hakkında attı tuttu , atıp tuttuguyla görüşmeye arkadaş olmaya başladı sonra ikisi birleşip benim arkamdan iş çevirdiler dedikodumu yaptılar benim ozelimi kocamı sağa sola anlattı
Yuzlestirildigimizde de sen benim hakkımda konuştun sen kotusun bilmem ne dedi

Birşey biliyoruz ki söyledik ... Sessiz kalmak erdemdir . Mesajları silmeyin ilerde kapiniz calacaklar hakkımda şöyle demişsin diye . Ozaman hayır bak diye mesajı gösterirsin. Ben msjlari saklamadigima pişmanım.

Bizim sitede de var böyle bir kişi bütün olaylardan haberi olur dedikodu vs onda ama site kadının durumunu biliyor o yüzden kimse takmıyor.

Back