Komşum

O kadar çok evine davet etti ki eşimle beni. Eşim reddetmedigi için gittik. Şimdi bana gelmek istediğini söyleyince uzun zamandır da görüşmeyince kabul ettim. Pişman oldum zaten .

O kadar çok evine davet etti ki eşimle beni. Eşim reddetmedigi için gittik. Şimdi bana gelmek istediğini söyleyince uzun zamandır da görüşmeyince kabul ettim. Pişman oldum zaten .

Eşinizle konuşun bu kadının çok dedikoducu olduğunu, sizin hakkınızda ileri geri konuştuğunu, özelinizi açmaktan memnuniyet duymadığınızı söyleyin. Eşiniz de bir daha gitmesin siz de gitmeyin ve merhaba merhabadan öteye geçmeyin.

Ay korkulur bu kadindan. Evinize neden aldınız? Gerekirse kapidan kovun artik bunun ayibi mi kalmia siz kendinizi biliyosunuz nasilsa sizi de bilen bilir. Ne kadar tehlikeli bi kadin uzak durun

simdi sesimi çıkarmazsam onun söylediklerini kabul etmiş olacağım bunu da istemiyorum
Sessiz kalmak kabul etmek demek değildir ...
Hesaba almamak ciddiye almamak terbiyeyi bozmamak demektir

Siz başından beri mesafeli durmussunuz sizi bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir bence böyledir .

Sessiz kalmak kabul etmek demek değildir ...
Hesaba almamak ciddiye almamak terbiyeyi bozmamak demektir

Siz başından beri mesafeli durmussunuz sizi bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir bence böyledir .

mesaj attım şimdi. Artik onu dinlemek istemediğimi beni çok yorduğunu soyledim. Cevap yazmasını bekliyorum.

Mesaj yazmayın. Kavga ve dedikodu için eline malzeme vermiş olursunuz. Görüşmeyi kesin olsun bitsin. Çok çok yazmak istiyorsanız. "Ben dedikodudan hoşlanmıyorum, bu sebepten evime gelip benimle muhatap olacaksan, kapıma bir daha gelme" yazın.

mesaj attım şimdi. Artik onu dinlemek istemediğimi beni çok yorduğunu soyledim. Cevap yazmasını bekliyorum.

aynen bari bı mesaj daha yazın dedikodu için geleceksen bdaha gelme yazın bari ve mesajları silmeyin çilekli sakizin dediği güzel

konuşmayın, görmeyin, duymayın...

bi arkadaşa kocasinin yaninda ağza alınmayacak hakaretler etti. Çok tedirginim o yüzden
edebilir de cevapta verilir yani yanlış anlamayın amacım sizi yargılamak değil
ama bu tür çirkef insanlara kimse ses etmeyince daha da coşup her şeyi
söyleyebilirim yapabilirim havalarına girmelerine tahammül edemiyorum

Samimi değilim diyorsunuz ama karı koca akşam oturmasına gelmiş. Samimi olmadigim ,görüşmek istemedigim insan bu şekilde oturmaya gelemez diye düşünüyorum.

Ay sinirlerim laçka oldu. Kadın bana neler yazdı. Herkesin arkasından konuştuğumu ama sessiz kaldığını söyledi. İftira atacak bana

Ay sinirlerim laçka oldu. Kadın bana neler yazdı. Herkesin arkasından konuştuğumu ama sessiz kaldığını söyledi. İftira atacak bana
Ben demiştim..
Başıma geldi çünkü biliyorum

Arkadaşım dediğim kişi biri hakkında attı tuttu , atıp tuttuguyla görüşmeye arkadaş olmaya başladı sonra ikisi birleşip benim arkamdan iş çevirdiler dedikodumu yaptılar benim ozelimi kocamı sağa sola anlattı
Yuzlestirildigimizde de sen benim hakkımda konuştun sen kotusun bilmem ne dedi

Birşey biliyoruz ki söyledik ... Sessiz kalmak erdemdir . Mesajları silmeyin ilerde kapiniz calacaklar hakkımda şöyle demişsin diye . Ozaman hayır bak diye mesajı gösterirsin. Ben msjlari saklamadigima pişmanım.

Bizim sitede de var böyle bir kişi bütün olaylardan haberi olur dedikodu vs onda ama site kadının durumunu biliyor o yüzden kimse takmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…