çocuğumu istiyorÇocuğunuzu yada kocanızı da istiyor mu?
aynen öyle tam olarak söylediğiniz gibi oluyor benim anlamam 2 yıl gibi bir süre gerektirdi bu saatten sonra mesafemi koyuyorum kesinlikle bir kaç defa hayır dememize rağmen hala evlerine davet ediyorlar umarım onlarında anlamaları uzun sürmezAyyy aynı taktik
Biz öyle yemege falan gitmezdik ama beni sık sık kahveye cağirıdı.her kahve içişimde bise isterdi.ondan sonra anladim aslında bişeler istemek için çağırılıyordum
Ne aci bise ya.insanlik bumu olmali.bi insan benim arkadasim olduysa ondan hep çıkarmı sağlamam gerekiyor.
Bana cok uzak isler.
Bide bunu anlamak sürec gerektiriyor.burda kimse kendinden biseler istenince resti çekmez kendine yakistirmaz.ama oyle ince ince işliyorlarki adami emin olunca ipler kopuyo zaten.Allah bidaha öyle insanlarla karşılaştırmasın insallah bizleri
maalesef anlayamadım kötü düşünmek istemedim hep yanlışlıkla koymuştur diye düşündüm bazı şeyleri kondurmak istemediğimden sanırım bilmiyorumÇocuğun çamaşırının içine kendi iç çamaşırımızı atıp yıkamayız kurutmayız.
Benim çocuk 6 yaşında onun çamaşırlarıyla evde giydiğim tişörtümü vs yıkarım ama asla bırak iç çamaşırı pijamamı bile yıkamam.
Komşuya verilen çamaşır da tekrar tekrar kontrol edilir özel bişey olmasın diye. Kendi donu ne alaka.
Uzak dur, mesafe koy uzak dur falan demiyorum. Tak diye bitir.
İşte yine kaçak dövüşme planı yapmışsınız. Hayır dememek için her yolu deniyorsunuz maşallah. Böyle bir manipülasyon yaparsanız iyice başınıza sararsınız kadını. Ne oldu ne yaptım der durur konuyu başkalarına kadar taşır. Bir şey istediğinde maalesef veremem demek çok mu zorgüzel yorumunuz için teşekkür ederim benim için önemli olan bundan sonrası bugüne kadar maalesef ki bunları tecrübe ederek öğrenmiş oldum ayrıca söylediğiniz gibi sırrımı kolay kolay kimseyle paylaşmam ona da özel hiçbir şeyimi anlatmadım hatta o benimkini bilmez ben onunkini bilirim, yorumunuz tesadüf olmuş tam bu şekilde arama mesafe koymayı planlıyorum umarım ben de sizin gibi kurtulabilirim
İç çamaşırdan sonrasını okumadım, ya nasıl siz bütün bunlara izin veriyorsunuz, sadece o değil siz de saçmalamışsınız .Arkadaşlar bana yardımcı olun komşum normal değil ve beni gerçekten bıktırdı! 2 yıldır komşuyuz ve bugüne kadar benden istediği şeyler bitmiyor!
- Dyson süpürgemi istedi ve basma tuşunu bozdu bize yaptırması 3bin tl ye patladı
- Oğlumun bebek arabasını istiyor bunu bir kaç defa istedi bir kere vermiştim onuda kapatmasını bilememiş kenarını kırmış
- Makyaj malzemelerim
- Özel günde topuklu ayakkabılarım
- İnanamayacaksınız ama çamaşır ve kurutma makinemi bile kullanmak istiyor! Kurutma makinesi yokken çocuğunun çamaşırlarının kuruması gerektiğini söyleyerek 2 3 defa kurutmaya atmıştım o kadar aptal bir insan ki içerisine iç çamaşırını koymuş eşimde makinede ki çamaşırlar bizim sanarak kurutmayı boşaltmış çamaşırlarını felan görmüş, böyle bir gerizekalı insan işte siz düşünün! Daha sonrasında kurutma makinesi aldı fakat yakamdan düşmedi level atlayıp çamaşır ver kurutma makinesini yine kullanmak istedi bu sefer kabul etmedim!
- Ben yurtdışına gidiyorum ve her gittiğimde gelirken oğlu ve kendisi için bir şeyler istiyor parasını vereyim diyor ama o para hiçbir zaman verilmedi teklif dahi edilmedi hatta onun bile bokunu çıkartarak benden yurtdışından oğluna bebek arabası getirmemi istedi
- Airfry istedi bahane bulup vermedim
- Size komik gelebilir bir keresinde benden telefonumu bile istemişti bi konuşmayı ses kaydı altına alması gerekiyormuş!
- Bu söylediklerim haricinde un, kabartma tozu, market ihtiyaçlarıda var tabi ama bunların yanında onlar o kadar önemsiz kalıyor ki dile getiremiyorum bile yani artık çok sıkılmış durumdayım kimseyi kıramıyorum hayır diyemiyorum ama artık iyi niyeyim suistimal ediliyor hayatımda böyle bir şeyi daha önce ne gördüm ne duydum bir insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir şaşırıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, kendinde olmayan bende ne görürse mutlaka istiyor!
daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım nasıl davranmam gerektiğini bilemedim tecrübe oldu banaBen böyle hayır diyememe takıntılı insanları anlamıyorum bahaneleri de hep yüz yüze bakıyoruz ayıp olur oluyor. Bu kişi ekmeğinizi suyunuzu mu veriyor? O binadan taşınsanız tekrar görüşmek isteyeceğiniz biri mi? Şu an size bir faydası var mı? Yok.
Siz yüz yüze bakıyorsanız o da sizin yüzünüze bakıyor ama hiç çekincesi yok gördüğünüz gibi. Zaten bu tarz insanlar yüzsüz olur. Siz hayır derseniz kendi ihtiyaçlarını karşılatacak başkasını buluverirler hemen, umrunda olmazsınız yani. Kadının donuyla bile muhatap olmuşsunuz yani saçma sapan hareketler insan biraz başkaları odaklı yaşamayı bırakmalı evli barklı insansınız kapınızı kapattıktan sonra kime ne muhtaçlığınız var anlamıyorum. Her şeye ayıp olur ayıp olur. Nesi ayıp olacak?
aslında eşimden dolayı böyle davranıyorum o beni frenliyor, sizin de diğer yorumda söylediğiniz gibi “ayıp olur” düşüncesiyle bazı şeyler söylememi tavsiye etmiyor bu nedenle ikilemde kalıyorumİşte yine kaçak dövüşme planı yapmışsınız. Hayır dememek için her yolu deniyorsunuz maşallah. Böyle bir manipülasyon yaparsanız iyice başınıza sararsınız kadını. Ne oldu ne yaptım der durur konuyu başkalarına kadar taşır. Bir şey istediğinde maalesef veremem demek çok mu zor
kesinlikle haklısınızİç çamaşırdan sonrasını okumadım, ya nasıl siz bütün bunlara izin veriyorsunuz, sadece o değil siz de saçmalamışsınız .
tüm bunları düşünemediğim için kendime kızıyorum umuyorum ki bir gün tekrar benden bu tarz şeyler ister ve bugüne kadar dile getiremediğim şeyleri rahatlıkla söylerimAy bu nedir ya. Kadının evinde süpürge yok muymuş yani neden sizin süpürgeyi istiyor. Kim bilir nereyi süpürdü sorgusuz sualsiz verdiniz mi yani sizde. Senin süpürgen yok mu diyemediniz mi. Belki tuvaletini süpürdü belki bodrumunu nerden biliyorsunuz.
Kurutucu kullanma olayına hiç girmiyorum dahi. Hiç hijyenik değil. Çamaşırhane değil sizin eviniz kendi şahsi kullanımınıza ait. Eşinizin iç çamaşırını görmesini geçtim hpv tarzı virüsler buluşabiliyor. Çok yüksek ısıda yıkanmadıysa çamaşır, ihtimali var yani.
kesinlikle büyük aptallık"Ne alaka" diyemediğiniz için siz de tuhafsınız yani. Mahrem denen bişey var.
Bunu bi kere yapmışsınız hep yapın. Afedersiniz girip evinde yaşasın sen çık bari?bahane bulup vermedim
ay izin versem hayır demezdi benceBunu bi kere yapmışsınız hep yapın. Afedersiniz girip evinde yaşasın sen çık bari?
Of ne pis biri, asla eve sokmayın, asla bir şey vermeyin, assssla muhatap dahi olmayın. Kocanıza çocuğunuza salça olabilecek gevşek biriay izin versem hayır demezdi bence
neyse ki geç olmadan anladığımı düşünüyorumOf ne pis biri, asla eve sokmayın, asla bir şey vermeyin, assssla muhatap dahi olmayın. Kocanıza çocuğunuza salça olabilecek gevşek biri
Komsuda hata yok siz cok laubali olmasina izin vermissiniz..onun gibilere care var sizlere yok anneme benzettim sizi. Ama haberiniz olsun annemin basina cok buyuk bir musibet geldi bu iyiligi fedakarligi yuzunden. Akliniz varsa kendinize care bulun derim.Arkadaşlar bana yardımcı olun komşum normal değil ve beni gerçekten bıktırdı! 2 yıldır komşuyuz ve bugüne kadar benden istediği şeyler bitmiyor!
- Dyson süpürgemi istedi ve basma tuşunu bozdu bize yaptırması 3bin tl ye patladı
- Oğlumun bebek arabasını istiyor bunu bir kaç defa istedi bir kere vermiştim onuda kapatmasını bilememiş kenarını kırmış
- Makyaj malzemelerim
- Özel günde topuklu ayakkabılarım
- İnanamayacaksınız ama çamaşır ve kurutma makinemi bile kullanmak istiyor! Kurutma makinesi yokken çocuğunun çamaşırlarının kuruması gerektiğini söyleyerek 2 3 defa kurutmaya atmıştım o kadar aptal bir insan ki içerisine iç çamaşırını koymuş eşimde makinede ki çamaşırlar bizim sanarak kurutmayı boşaltmış çamaşırlarını felan görmüş, böyle bir gerizekalı insan işte siz düşünün! Daha sonrasında kurutma makinesi aldı fakat yakamdan düşmedi level atlayıp çamaşır ver kurutma makinesini yine kullanmak istedi bu sefer kabul etmedim!
- Ben yurtdışına gidiyorum ve her gittiğimde gelirken oğlu ve kendisi için bir şeyler istiyor parasını vereyim diyor ama o para hiçbir zaman verilmedi teklif dahi edilmedi hatta onun bile bokunu çıkartarak benden yurtdışından oğluna bebek arabası getirmemi istedi
- Airfry istedi bahane bulup vermedim
- Size komik gelebilir bir keresinde benden telefonumu bile istemişti bi konuşmayı ses kaydı altına alması gerekiyormuş!
- Bu söylediklerim haricinde un, kabartma tozu, market ihtiyaçlarıda var tabi ama bunların yanında onlar o kadar önemsiz kalıyor ki dile getiremiyorum bile yani artık çok sıkılmış durumdayım kimseyi kıramıyorum hayır diyemiyorum ama artık iyi niyeyim suistimal ediliyor hayatımda böyle bir şeyi daha önce ne gördüm ne duydum bir insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir şaşırıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, kendinde olmayan bende ne görürse mutlaka istiyor!