komşum beni utandırdı

aklımdan silemiyorum ya bu sabahı ah kafam, keşke ilk ben davransaydım
Sorun şu ki bazı insanlar ince düşünüyor, bazıları da hiç düşünmüyor sadece konuşuyor. Sana ses geliyorsa azıcık akıl yürütüp oraya da ses gittiğini düşünebilirsin. Edebinden, anlayışından susuyorsun, sonra karşına geçiyorlar dan dan dan. Böyle hazırlıksız yakalandığımız oluyor hepimizin. Bir daha olursa kibarca söylersiniz duvarların tek taraflı ses geçirmediğini.

e yuhhh ama ya ne demek siz anlamazsınız
bu da yüzsüzlüğün daniskası olmuş
yani bilemedim, ya bu diyardan gidicez ya bu deveyi güdücez
Artık zoruma gitmesini geçtim biz sessiz olucaz diye şekilden şekle giriyoruz evde müzik TV açıyoruz gizli yapan bekarlar gibi. Karı çığlık atmayı bişey sanıyo. Bazen kocam dalga geçiyo bunlar dövüşüpte milleti kıskandırmak için işi başka şeymiş gibi gösteriyo olmasın diyo.

hayatım zaten iyi niyetli ve düşünceli insanlar olsun senin gibi, başım gözüm üzerine.
Zaten bana asansörde samimi bir şekilde deseydi ben de o muhabbetle derdim komşum sizin de ses bize çok geliyor, bi yolunu bulalım birlikte falan derdim. Ama yok! Çok afedersiniz sanki sokakta parkta görmüş de aşağılayıcı bakarak söyledi.
Ah kafam

Terbiyesiz, konuşulacak konular var konuşulmayacak konular.
İnsan ses oluyor der.

O an size şaskınlık ve utanmadan kal gelmiştir.

Ses geldiginde bağırın anlasın.

Ev alacakken bi siteden ev baktık salon yan evin salonu ile yan yana bi vurduk duvara incecik yalıtım 0, arka odaların biri de aynı şekilde almadık.

Evimizi alırken bu konuya cok dikkat ettik. Bir katta dört daire var ve daireler birbirinden bağımsız, ve yalıtım çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…