ah keşke deseydim, içim içimi yiyor sustuğum için.Konu Bdvlik.
Ama siz kendi sesinizden bizi duymazsınız sanmıştık.Bizim evde gibisnz ben bisi diyormuyum deseydin.
oluyor bazen donakalıyor insan. Bosver birdaha sen onun sesini duyarsan seni duyacagi sekilde biseyler soyle onlarinda duyuldugunu anlasın.ah keşke deseydim, içim içimi yiyor sustuğum için.
ay evet bu gece kesinlikle benSeni komşunun söylediği değil senin o anda söyleyemediklerin rahatsız eder. Kendi kendine konuşup duracaksın
sorma kız içimde ukde kaldı, Allah kahretmesinOofff ya çok güzel cevap vermelik muhabbet dönmüşş ama kaçırmışsınız neyse siz değil müteahhit utansın
bu gece görsün o gününüO kadar ses gidiyorsa evde kendi kendinize konuşurken komşuya da laf söyleyebilirsiniz
açıkçası ben bu konuya hiç değinmemiştim yazımda ama asıl bu konu da beni üzüyor, off İstanbul çok kalabalıkBu yüzden rahat ilişki yaşayamıyoruz
Hem öyle asansörde falan değil. Esneye esneye kapıya gidip uyuyamıyoruz ama lütfen, demek lazımŞimdiki evlerin genel problemi bu bence. Komşunun normal sesle sohbetini duyucam nerdeyse tv kapalıyken. İmkan varsa yatak odanızı başka bir odayla değiştirin derim. Bir daha onların sesini duyarsanız uyarın o an beklemeden, duvara vurarak vs karşılık olur
aklımdan silemiyorum ya bu sabahıHem öyle asansörde falan değil. Esneye esneye kapıya gidip uyuyamıyoruz ama lütfen, demek lazım
Bizimde üst komşumuz yeni evli. Bir gece seslerine çok korkmuştum saat gece 2 3 falan. Korkudan eşimi uyandırdım çünkü kadın bariz çığlık atıyordu. Eşimle apartmana çıktık korkumuza birisi karısını öldürüyor falan sandık. Bizle birkaç daire daha çıktı. Meğerse olay çok başkaymış. O yeni evli komşucuğumla ne zaman asansörde denk gelsek açık açık biraz sessiz olmalarını bunun ayıp olduğunu söylüyorum oda bana biz yeni evliyiz siz anlamazsınız tarzı konuşuyor tabiKızlar merhaba;
Kalabalık bir apartmanda oturuyoruz, bir katta 4 daire var ve komşuculuk yapmıyoruz çok fazla, merhaba merhaba yani.
Daireler birbirine aşırı fazla ses iletiyor, hele ki gece esneme sesleri bile geliyor.
Biz evlenip taşındığımızda yan komşumuz henüz hamileydi, sonra doğum yaptı. Bebek doğduktan sonra zaten gece uykularımız onlarınki gibi bitti, sanki yavrucak bizim odada ağlıyor. Arada şüphede kalıyorum hatta eşime sesleniyorum. Bir de ayıptır söylemesi yatak muhabbetleri ve sesleri de çok geliyor, kaç kere oturma odasına geçtiğimizi biliyorum gece yarısı. Ama bunu bir kere bile kendisine dile getirmedim, getirilmez çünkü.
Ama kendisi bu sabah asansörde denk geldiğimizde bana dan dan 'Yaa canım yeni evlisin, belki farkında değilsin ama geceleri çok sesiniz geliyor' demez mi!Beynimden vurulmuşa döndüm resmen. Demek ki dikkat etsek bile bizim de sesimiz gitmiş, o kadar pişman oldum ki önce davranmadığıma. Şimdi diyebilirsiniz söyleyebilir ne var bunda diye ama söyleyiş tarzını bir görseydiniz beni anlardınız. Öyle kötü hissettirdi ki bana, tamamen hadsizlik. Normalde kimseden laf söz esirgemem, kadının karşısında dondum kaldım. 'Evet farkında değilim' dedim ve çok utandım. Şimdi aradan zaman geçip sizden ses geliyor desem kabul etmeyecek, ben dedim diye diyorsun düşüncesine girecek. Şaştım kaldım vallahi, asabım bozuldu. Aklımdan çıkmıyor.
e yuhhh ama yaBizimde üst komşumuz yeni evli. Bir gece seslerine çok korkmuştum saat gece 2 3 falan. Korkudan eşimi uyandırdım çünkü kadın bariz çığlık atıyordu. Eşimle apartmana çıktık korkumuza birisi karısını öldürüyor falan sandık. Bizle birkaç daire daha çıktı. Meğerse olay çok başkaymış. O yeni evli komşucuğumla ne zaman asansörde denk gelsek açık açık biraz sessiz olmalarını bunun ayıp olduğunu söylüyorum oda bana biz yeni evliyiz siz anlamazsınız tarzı konuşuyor tabien son geçenlerde çok kötü kafam attı. Altım yanım karşım hafta içi evde olmuyor. Sabah 9 civarı kalkıp henrique camacho - Sevilla açarak sesi 90a kadar çıkarıp işi inada bindirdim. Hanımefendimiz uyanınca birdaha böyle birşey yapmadı. Yeni müteahhitler nasıl becerdi bilmiyorum ama bizim tüm daire havalandırmaları tuvalette ve tuvalette evin ortasında. Bazen karşı komşum bana sesleniyo ben tuvaletten sesini duyuyorum karşılık veriyorum çok sıkıntılı çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?