• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel hayatına şahit olduğum komşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır tabiki işte diyorum ya kadın farkında duvarın ince olduğunun ki gece gündüz yatak odasında mübarek gündüz orda çalışıyor gece de orda yatıyor malum 😅 Günlük hayatta benim sesimi de doğal olarak duyduğu için gece dikkat etmemesi benim sinirimi bozuyor.

Dikkat etmesi için agzini hiç acmamasi, cit cikartmamasi lazim oyle bir evde cunku gece sessizlik ay dese duyacaksiniz mecbur.
İnsanlarin dogru durust cinsellik bile yaşayamadiği evleri yapmasalar keşke. 😬 Orada yaşayan herkes sifir diyalogla, agzini acmadan cinsellik yaşamak zorunda resmen. 😂 İki tarafta hakli evin duvarlari suçlu. 🙄

Emin olun artık herkes herkesi duyuyor. Ben alt çapraz komşum elektirikli süpürgesini çalıştırdığında duyuyorum mesela. Kaldı ki yan komşum ve alt komşumu da duyuyorum. bir gün bir tatlı, tuzlu bir şey yapın mesela ve kapısını tıklatın o arada da “komşum duvarlar çok ince haberiniz olsun, banka bilgilerini yazsam yazarım kağıda” filan gibilerinden gülerek söyleyin Ya da yüz yüze gelmek istemiyorsanız apartman whatsapp grubunuz varsa oradan yazın “arkadaşlar merhaba, rahatsız olduğum bir konu var. Maalesef ki evimizin duvarları çok ince. Lütfen konuşma tonumuza biraz dikkat edelim” filan gibisinden. Yani illa sevişmenizi duyuyorum demeye gerek yok, illa ki bu cümlelerden anlayacaktır.
Kesinlikle çok haklısınız. Grup var. Bir şekilde uyarımı doğru şekilde iletmeliyim .

Dikkat etmesi için agzini hiç acmamasi, cit cikartmamasi lazim oyle bir evde cunku gece sessizlik ay dese duyacaksiniz mecbur.
İnsanlarin dogru durust cinsellik bile yaşayamadiği evleri yapmasalar keşke. 😬 Orada yaşayan herkes sifir diyalogla, agzini acmadan cinsellik yaşamak zorunda resmen. 😂 İki tarafta hakli evin duvarlari suçlu. 🙄
Keşke yapmasalar😥 gerçekten üzgünüm. Yani burada zorunluluktan sebep yaşıyoruz. Son 1 sene kadar daha durmam gerekiyor sonra şehri terkedeceğim 😂belki ülkeyi orası karışık tabi.

Kesinlikle size hak veriyorum nezaketle anlayışla yaşayan bir insanım. Dediğim gibi her sese tahammül ederim günlük yaşam normaldir. Ama geceleri artık kabus gibi olmaya başladı . Uyarıp sonrasını zaman gösterecek. Ben ev sahibiyim o kiracı. Eşimin üniversitesi bitsin son 1 sene tahammül etmek zorundayım burdan taşınacağım elbette am bu süreçte akıl sağlığım pek yerinde kalmayacak böyle giderse 😥
Tabiki hoş bi durum değil ne münasebet elin kadınının inintilerini benim kocam dinlesin yada ben elin adamını niye dinleyim yani haklısınız. Siz duruşunuzu bozmadan bi tatlı dille konuşun baktınız fayda etmiyor ozaman anladığı dilden de konuşursunuz. Duvarı yumruklamak,zile basıp kaçmak en kötü ev sahibine bukadar açık değil ama gece seslerinin çok geldiğini söyleyip kiracısını şikayet etmek gibi 😈

Ne yapsın adamlar sevişmesin mi? 😅

Öyle sesler duyduğunuzda kulaklık takıp müzik dinleyin. Ev kendi evinizse içerden yalıtım yaptırabilirsiniz. Odaların yerini değiştirmek de eğer mümkünse bir seçenek. Ama duvara vurmak değil.

Tabiki hoş bi durum değil ne münasebet elin kadınının inintilerini benim kocam dinlesin yada ben elin adamını niye dinleyim yani haklısınız. Siz duruşunuzu bozmadan bi tatlı dille konuşun baktınız fayda etmiyor ozaman anladığı dilden de konuşursunuz. Duvarı yumruklamak,zile basıp kaçmak en kötü ev sahibine bukadar açık değil ama gece seslerinin çok geldiğini söyleyip kiracısını şikayet etmek gibi 😈
Kesinlikle. Bakalım tavırları ne olcak 🤷🏻

Sevişmek güzeldir herkes sevsin sevişsin😁😂 orda sıkıntı yok. Ama canlı canlı da dinlemek 🥴
Uyarmamışsınız şikayet etme hakkınız yok. Hapşuruğunuzu duyamayabilir. Ben iyi duymuyorum mesela ıvır zıvır sesleri. Işitme testim de kusursuz çıktı. Ama algılarım kapalı sanıyorum. O da öyle olabilir.

Telefonla konuşurken bile duyulacak kadar izolasyonsuzsa eğer duvarlar komşunun pek bir suçu yok gibi bence.O kadarcık sesler bile gidiyosa %100 sizinde onlara sesiniz gidiyodur 😂

Ne yapsın adamlar sevişmesin mi? 😅

Öyle sesler duyduğunuzda kulaklık takıp müzik dinleyin. Ev kendi evinizse içerden yalıtım yaptırabilirsiniz. Odaların yerini değiştirmek de eğer mümkünse bir seçenek. Ama duvara vurmak değil.
Seçeneklerin hepsini düşündüm. Malesef mümkün olmadı hiç biri. Sevişsinler cinsel hayatın normalliginin farkındayım. Fakat özgürlük alanı sınırlanıyor birileri şahit oluyor rahatsız oluyorsa bu yanlıştır dikkat edilmesi gerekir onlarında önlem alması gerekir. Cinsel yaşam 2 kişiliktir. Neyse bakalım doğru uyarı şekli ile önce uyarıp sonra tavırlarını takipte olacağım.

Seçeneklerin hepsini düşündüm. Malesef mümkün olmadı hiç biri. Sevişsinler cinsel hayatın normalliginin farkındayım. Fakat özgürlük alanı sınırlanıyor birileri şahit oluyor rahatsız oluyorsa bu yanlıştır dikkat edilmesi gerekir onlarında önlem alması gerekir. Cinsel yaşam 2 kişiliktir. Neyse bakalım doğru uyarı şekli ile önce uyarıp sonra tavırlarını takipte olacağım.
Hapşırırken duyuluyor diyorsunuz. İnsanlar ne yapsın? Valla beni birisi böyle bir şey için uyarırsa gereken cevabı veririm 😅

Uyarmamışsınız şikayet etme hakkınız yok. Hapşuruğunuzu duyamayabilir. Ben iyi duymuyorum mesela ıvır zıvır sesleri. Işitme testim de kusursuz çıktı. Ama algılarım kapalı sanıyorum. O da öyle olabilir.
Doğru diyorsunuz işitme sorunları olabilir uyarmak gerek önce ama hani konu cinsellik ince hassas bir konu olduğu için şahsen utandırmamak için şimdiye kadar gitmemişimdir. Hayatımda ilk defa karşılaştığım için de ne yapacağımı şaşırdım

Hapşırırken duyuluyor diyorsunuz. İnsanlar ne yapsın? Valla beni birisi böyle bir şey için uyarırsa gereken cevabı veririm 😅
Konu işte orada başlıyor. Ben tumm seslerini anlıyorum anlayışla karşılıyorum. Onlarda bizim günlük yaşamımızı duyuyor elbette bir kızım var.. Sessizce oturmuyoruz. Sorunum geceleri daha hassas olmuyor olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back