• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel hayatına şahit olduğum komşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu sıkıntı evet insanlar özgürce yaşamak istiyor ama bu defa da komşular.
Bilemedim zor bir konu.
Tabiki rahatsuz olunur
Benimde üst komşum adamun boşalmasınu duyuyordum resmen
Gece 3 gibi falan uyanıyordum uykumdan ki kulaklarım çok hassas da değil.

Gerçekten çok alakasız dimi sizinki nasıl gitmiyor diye düşünmek :KK70:
Hayır burda benim ne sıklıkla yaptığımın ne önemi var burada ben detay mi konuşayım? Soru ve sorun çok basit. Konuyu başka yere taşımanın manası yok. Ben kırk bin takla atıyorum evde ses gitmesin diye naptıgimimi anlatayım ?? İnlemiyorum mesela sizi tatmin etti mi cevap 😅

bence öyle bişi yapmayın cinsellik konusunda uyarmaya hakkınız yok ..duvarlarınızın ince olmasının komşunuzla bi alakası yok insanların özgürlüğünü kısıtlayamazsınız..ya odanızı değiştirin ya da ev sahibi siz iseniz yalıtım yapın ..belki duymasa bile kendisi sizin de iniltileriniz geliyor dese ne yapacaksınız..biraz rahat olun duymamazlıktan gelin çözümü kendiniz bulun bence

Bu konu sıkıntı evet insanlar özgürce yaşamak istiyor ama bu defa da komşular.
Bilemedim zor bir konu.
Tabiki rahatsuz olunur
Benimde üst komşum adamun boşalmasınu duyuyordum resmen
Gece 3 gibi falan uyanıyordum uykumdan ki kulaklarım çok hassas da değil.
😥😥😥 Cinsellik iki kişinin arasında olur gerçekten zor ve bu apartmanda yaşamaya devam edecek insanlar için üzülüyorum. Ben gideceğim zamanı gelince sorunum bu kadar net seslerin geliyor olması. Hepsini geçtim başlıyor inliyor bitiyor inliyor. Nasıl cinsellik yaşayacağına karışamam fakat benim kocam ne mana dinlesin ben ben mana gece uykumdan uyanayim. Hamileyim ve dehşet stres yaptm bu konuyu

Tek çözüm yalıtım. Duvarlar gerçekten çok inceyse kadının bağıra bağıra inlemesine gerek yok. İki ıh mıh dese sizin evden duyulur. Karşı tarafın ev sahibi ile konuşup iki tarafa da yalıtım yaparsanız sorun kalmaz. Siz sanırım 1 sene sonra gideceğim diye düşünüp masraf yapmak da istemiyorsunuz.

Bir iki uyarın başka oda varsa odayı değiştirin
Yatak odasıyla yatak odası niye birleşirki
Salonu birleştir misafir odasını birleştir dimi
Niye yatak odası acaba
Odanızı değiştirmek mantıklı sizde biraz özgür olursunuz

bence öyle bişi yapmayın cinsellik konusunda uyarmaya hakkınız yok ..duvarlarınızın ince olmasının komşunuzla bi alakası yok insanların özgürlüğünü kısıtlayamazsınız..ya odanızı değiştirin ya da ev sahibi siz iseniz yalıtım yapın ..belki duymasa bile kendisi sizin de iniltileriniz geliyor dese ne yapacaksınız..biraz rahat olun duymamazlıktan gelin çözümü kendiniz bulun bence
Apartmanlarda kurallar vardır evet belli seyler göze alınır fakat kimse kimseyi yüksek sesle rahatsız edemez değil mi? Bu da konuya ekstra dahil . Yüksek sesle helede duvarlar ince iken inlemesi beni açıkça rahatsız ediyor.

Bir iki uyarın başka oda varsa odayı değiştirin
Yatak odasıyla yatak odası niye birleşirki
Salonu birleştir misafir odasını birleştir dimi
Niye yatak odası acaba
Odanızı değiştirmek mantıklı sizde biraz özgür olursunuz
Binayı yapan adam yazıklar olsun işte... 😐 Ev yapıp satıyorlar ama hak filan umutları da değil

siz inlemiyorsanız die başkalarının inleme isteğini engelleyemezsiniz size göre yaşamak zorunda değil herkes özgürlük böyle bişi..komşunuz kendi yatak odasında kendi özel alanında sevişiyor meraklı gibi kulak kabartıyor gibi duruma düşen siz oluyorsunuz dışardan bakıldığında maalesef...Evet çok can sıkıcı iğrenç bir durum ben de asla kimsenin cinsel hayatına şahit olmak istemem ama komşularınızın suçu yok ..suç yalıtımın bu kadar kalitesiz olması..ayrıca bu konuda uyarmak cesaret ister hiç beklemediğiniz bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz... ..kibar bi şekilde konuşmalarınız banka hesaplarınızı bile duyacağım gibi nezaketen söyleyip çift taraflı yalıtımla bu sorun çözülür dert etmeyin....

Apartmanlarda kurallar vardır evet belli seyler göze alınır fakat kimse kimseyi yüksek sesle rahatsız edemez değil mi? Bu da konuya ekstra dahil . Yüksek sesle helede duvarlar ince iken inlemesi beni açıkça rahatsız ediyor.
yüksek sesle mi yoksa fısıldayarak mı inliyor anlamadım?

Tek çözüm yalıtım. Duvarlar gerçekten çok inceyse kadının bağıra bağıra inlemesine gerek yok. İki ıh mıh dese sizin evden duyulur. Karşı tarafın ev sahibi ile konuşup iki tarafa da yalıtım yaparsanız sorun kalmaz. Siz sanırım 1 sene sonra gideceğim diye düşünüp masraf yapmak da istemiyorsunuz.
Evet hele şu dönemde masraf yapmam imkansız .

😥😥😥 Cinsellik iki kişinin arasında olur gerçekten zor ve bu apartmanda yaşamaya devam edecek insanlar için üzülüyorum. Ben gideceğim zamanı gelince sorunum bu kadar net seslerin geliyor olması. Hepsini geçtim başlıyor inliyor bitiyor inliyor. Nasıl cinsellik yaşayacağına karışamam fakat benim kocam ne mana dinlesin ben ben mana gece uykumdan uyanayim. Hamileyim ve dehşet stres yaptm bu konuyu
Kadın rol yapıyordur zaten adamı tatmin etmek için .
Bence sen kadını uyar yani geceleri ses biraz fazla geliyor yani biraz dikkat etseniz diye.

siz inlemiyorsanız die başkalarının inleme isteğini engelleyemezsiniz size göre yaşamak zorunda değil herkes özgürlük böyle bişi..komşunuz kendi yatak odasında kendi özel alanında sevişiyor meraklı gibi kulak kabartıyor gibi duruma düşen siz oluyorsunuz dışardan bakıldığında maalesef...Evet çok can sıkıcı iğrenç bir durum ben de asla kimsenin cinsel hayatına şahit olmak istemem ama komşularınızın suçu yok ..suç yalıtımın bu kadar kalitesiz olması..ayrıca bu konuda uyarmak cesaret ister hiç beklemediğiniz bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz... ..kibar bi şekilde konuşmalarınız banka hesaplarınızı bile duyacağım gibi nezaketen söyleyip çift taraflı yalıtımla bu sorun çözülür dert etmeyin....
Kulak kabartmak mi😅 anlıyorum sizi sizin fikriniz umarım bu tarz hiç istemediğiniz sizi rahatsiz eden bir olaya maruz kalmazsınız. Sağolun değerli yorumlarınız için.

Dusunceniz bayaaaaa sacma. Evin ses yalıtımı kotu diye insanlar seks yapmasin mi?? Benim annemlerin cocuklu cocuklu altta ustte yan dairede komsulari var tık ses duyulmaz. Ben iki evimde de , alt kattaki yalniz yasayan kizin telefon konusmalarini da, su anki altimdaki yasli ciftin gece gunduz agirladigi coluk cocuklu misafirini de ,sohbetlerini de, sabah namazi alarmlarini da, horlamasini bile cok net duyuyroum. Ama annemin evinden dolayi biliyorum ki konu tamamen yalitimla ilgili. O yuzden ne kadar rahatsiz olsam da gidip de sessiz olun demedim, demem. Napsinlar cunku? Daha onceki bekar bir kiz, simdiki yasli cift oldugundan seks sesi duymadim, ama yapsalar kesin duyardim. Ve isin kotusu muhtemelen onlar bizi duyuyor. Eeeeeee napalim yani??? Ne yapilmasi gerekiyor. Cok rahatsizsaniz taşının

Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum var.
Benim derdim şu ki evimizin duvarları çok ince imiş. Resmeeeeen yatak odası karşı komşumla dip dibe her bir ayrıntı ses duyuluyor sanırsın benim odam. Bir gece ahhh uhhh sesleri ile uykum bölündü yeni taşındılar o zaman anladım. Sabahları evde çalışıyor telefon konuşmalarını duyuyorum banka bilgisi vs özel şeyler konuşsa hepsini not alırım o derece net sesler . Her sese tahammül ederim günlük yaşama dair ama geceleri saatlerce afedersiniz ayı gibi inliyor. Sex hayatına dahil oluyoruz eşim duyuyor bunu ya her yaşadıkları ayrıntı ses geliyor. Kafayı yiyeceğim. Ben ne yapmalıyım kapısına mi dayanmalıyım tahammül edemiyorum. Hayır farkında ben sürekli hapşırıyorum filan sesimizi oda duyuyor yani. Ki kendi cinsel yaşamım dahi sekteye uğruyor iğrendimmmmmmm bu kadından çünkü.
Siz olsanız ne yapardınız?????
Kapısını çalıp yatak odasının ortak duvarına iki taraftan da ses yalıtımı yaptırmayı önerin, dekoratif köpük duvar panellerinden iki tarafa da kaplarsanız sesi ciddi biçimde azaltırsınız

Hayır beklentim gayet normal değil mi insanlar birbirini bu şekilde rahatsız edemez. Ben canlı canlı dinlemek zorunda mıyım 😫evet cinsel yaşam gayet normal istediğini yap ama bu benim özgürlük alanıma dahil olursa sorun...
Bence sorun komşunuzda değil duvarların inceliğinde. sizin dediğiniz pencereden bakılırsa onlarda gece seks yapmakta özgür. Seslerinin gelmesi de bahsettiğiniz eve göre gayet doğal nefes alsalar duyulacak şekilde imiiş eviniz ki gecenin sessizliği en ufak sesi dahi büyütür. Ev sizin ise duvarlara ses yalıtımı koyduracaksınız başka yolu yok. Yok sizin değil ise yatak odanızı başka odaya taşıyacaksınız. Siz benim özgürlük alanım diyorsunuz ama bu onlarında özgürlük alanı ve siz müdahil oluyorsunuz şu durumda..

yüksek sesle inliyorsa
Kulak kabartmak mi😅 anlıyorum sizi sizin fikriniz umarım bu tarz hiç istemediğiniz sizi rahatsiz eden bir olaya maruz kalmazsınız. Sağolun değerli yorumlarınız için.
hanfendi benim de cinsel hayatım öyle çok renkli çok sık değil ve inleme olayını ben de yapmıyorum ama bişi demek için bu konuda elinde ciddi doneler olmalı ya hakkaten deli gibi avaz avaz yüksek sesle bağırıyor olması lazım yoksa normal seks yapıolarsa uyaramayız başka çözüm bulmamız gerekecek....bizim karşı komşumuzun oğlu 14 yaşında mastürbasyon yapıo ışık açıkken ne çocuca ne ailesine nasıl söylesek die die bi türlü diyemiyoruz insanalrı mahçup etmek bu kadar kolay olmamalı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back