Komşular

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhabalar. Oturdugum apartman 5 katli. Duvarlar cok ince ne yapsan duyuluyo. Alt komsu gecimsizin teki. Aidatimiz 25 lira vermiyor benim kapimi silmeyin diyor. Kamera takildi parasini vermedi. Ayni zamanda dedikoducu. Ozellikle adam herseye karisir. Karsisindaki aspirator aciyormus ses oluyormus. Benden sandalye sesi geliyormus rahatsiz oluyr. Bisey silkeliyemezsin pisleniyomus.

Kendi evimde rahatca kavga bile edemiyorum. Iki uc gune baskasindan duyuyorum yok kapidan donmus gelicekmiste. Yok kiyamet kopmus yukarda da... kizi varmis evde. olmuyomus bole karsi komsuma uyar demis. Esimde umursamaz kimseyi. Ota boka bagrinir bazen. Napicam bilmiyorum. Dun den beri moralimi cok bozdu. Tasinsam kendi evimiz. Alttakininde oyle kendi evi. Toplanti olur gelmez bile pislik insanlara dustum...

İyice halden anlamayan toplumlar olduk .

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın .

Üstümüzdekiler üzerimizde tepenıyor çocuktur deyıp ses etmıyoruz.
Her evde kavga olur ama abartılmadığı sürece . Eğer kadın çığlık çığlığa bağırısa polis bile çağırım ..

Kendı evinse bak dalgaana oda kudursun .

'' CAMDAN BİRŞEY SİLKMEYIN LÜTFEN '' En gıcık oldugum şey .
Üstteki kadını evıme çağırıp sildirttiğim oldu ..

Orası sizin eviniz.İstediğiniz şekilde hareket edebilirsiniz.Anladığım kadarıyla çok geçimsizler.Siz ne yaparsanız yapın yaranamazsınız böyle tiplere.Hiç umursamayın derim..

Apartman aidat parasini nasil vermiyor anlamadim. Dava acar apartman yoneticisi bir sure sonra. Cok absurd bir sey, ama silkeleme kisminda hakli:) Bir sey silkelenmez camdan veya balkondan.
Bir cam belirlenir carsaf kiyafet vs silkelenir.Benimki sorunlu :) yonetici resmi evrak tutmuyor sanirim o yuzden bisey yapilamiyir

Orası sizin eviniz.İstediğiniz şekilde hareket edebilirsiniz.Anladığım kadarıyla çok geçimsizler.Siz ne yaparsanız yapın yaranamazsınız böyle tiplere.Hiç umursamayın derim..
Esime rezil oluyoruz rezil etme beni diyorum takmiyor. uzuluyor insan bole olunca. oda asil rezil o 25 lirayi veremeyen kufur saydiran biri takilma diyor. Bende onun kufurlerini duyuyorum biz bisey demiyoruz. Ne diyeceksin ki

Bina eski yapım mı ? Acaba ses yalıtımla ilgili bir çözüm mü araştırsanız, çünkü iki tarafta haklı..
Bende otururken sağdan soldan sürekli ses gelmesinden rahatsız olurum ( tabiiki çocuk olur o hoş görülür, ya da arada sırada tartışma olur, özel bi gün olur falan filan ) onun haricinde televizyonu tüm apartman duyacak gibi açanlara pek hoş görülü olamıyorum

Ben sizin gibi dusunmuyorum :) yatagmi yorganimi supuremem. Hali silkmem zaten. Sofra bezini bile kirintilari once lavaboya dokerim.sonra bir silkelerim.kendi evimde rahat olamicaksam hicbiryerde olmam. Kavga dedigmiz cami pencereyi indirmek degil yanlis anlasilmasin yuksek sesle tartisma soylenme diyelim

Binamiz yeni ama duvarlar ince malesef. Yankomsu hapsirsin geliyor cok yasa diyorum duyuyor :)) ust katimda aile var yaslari gecik genc ogullarj var. Cocuk muzisyen bazen aciyor sesi cok net duyuyorum. Napiyim uyumsuzluk yapip kis mi diyim. Calar 1 saat kapatir. Cocuk olsa ne dicen kosuyor ses oluyir. Ne yapabilirsin

Bizim eski oturduğumuz yerde yanımızda müzisyen çocuk vardı, akşam vakti hoş görürdük ama gece 11-12de çalmaya başladığı oluyordu, kibarca uyarmamıza rağmen inatla devam ediyorlardı, tamda yatak odası, uyuyamıyoruz.. sıkıntılı bir durum yani sizide anlıyorum :/

? O sofra bezi, yatak yorgan niye illaki aşağı silkeleniyor

Adam aidatı ve yapılan masrafı vermedi için hatalı ama sizde çevreye rahatsızlık verdiğiniz için hatalısınız,ev benimistediğim gibi hareket ederim diye bir zihniyet yok.apartman hayatında dikkat edilmesi gerekiyor.yukarıdan bir şey silkelenmez,apartmandakilere rağmen gecenin bir vakti bağıra çağıra kavga edilmez,dün gece alt kattakilerin hararetleri tartışmalarından uykum olduğu halde uyuyamadım,ayrıca sandalye sesi gerçekten bizdede problem,sandalyeyi yüz kere ileri geri ittirilip o iğrenç gıcırtı sesini duymak sinir bozucu ,sandalye altlarına keçe diye birşey var onu yapıştırın.siz istediğinizi yapın ama kise sizi şikayet etmesin diye bir dünya yok.

?
O sofra bezi, yatak yorgan niye illaki aşağı silkeleniyor
Kece var sandalyelerimin altinda. Ust katim yonetici o silkiyorsa herkes silker altimdakinin derdi benle oldugu icin uste cikip silkeleme diyemiyor cnku aidat vermiyor :) komsunuzun aspirator acmasina laf edebilir misiniz ? Cocuguz yokmus misafir gelmiyormus gibi konusuyorsunuz. Kucuk cicugum olsa nolucak her sese sorun yapmasi normal geliyor size genel olarak yorumlara diyorum sadece size degil

Gece acmiyor muzik gunduz actigi oluyor sorun etmedim hic :) gece haklisiniz tabiki sorun olurdu herkes icin

Silkelenme konusunda adam haklı. Kavga ede ede bende öğrettim silkelenmemeyi komşularıma. Alt kattaki rahatsız oluyosa silkelemiyceksiniz arkadaşım bu bu kadar nettir. Ben sizin gibi düşünmüyorum diye bi şey yok.

Onun dışında tolare edilebilir şeyler.. Bi de hergün sesler yükseliyosa adam yine haklı.. Hergğn hergün o stresi kimse çekemez. Geçen gün bizim apartmanda da oldu elim ayağım buz kesti. Hergün olduğunu düşünemiyorum bile.. He bizim evimizde de oluyor ama ayda yılda bir.. Hergün olsa rahatsız mı ediyorum diye strese girerim zaten.

Kadın aidat ve kamera konusunda sorunlu, eyvallah ona bir şey diyemiyorum da, siz de ailecek pek apartmanda yaşamayı bilmeyen insanlarsınız sanırım. Camdan insanların üstünden bir şey silkelemek, kocanızın kimseyi takmayıp bağrınması, kavga gürültünüz... Apartmanda yaşıyorsanız kafanıza göre bağırıp çağıramazsınız mesela, camdan silkeleme yapamazsınız. Kadın kapıya gelse haklıymış yani.
Kusura bakmayın da bu konu tam bir al birini vur ötekine örneği olmuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…