Bir cam belirlenir carsaf kiyafet vs silkelenir.Benimki sorunlu :) yonetici resmi evrak tutmuyor sanirim o yuzden bisey yapilamiyirApartman aidat parasini nasil vermiyor anlamadim. Dava acar apartman yoneticisi bir sure sonra. Cok absurd bir sey, ama silkeleme kisminda hakli:) Bir sey silkelenmez camdan veya balkondan.
Esime rezil oluyoruz rezil etme beni diyorum takmiyor. uzuluyor insan bole olunca. oda asil rezil o 25 lirayi veremeyen kufur saydiran biri takilma diyor. Bende onun kufurlerini duyuyorum biz bisey demiyoruz. Ne diyeceksin kiOrası sizin eviniz.İstediğiniz şekilde hareket edebilirsiniz.Anladığım kadarıyla çok geçimsizler.Siz ne yaparsanız yapın yaranamazsınız böyle tiplere.Hiç umursamayın derim..
Camı kim belirliyor pekiBir cam belirlenir carsaf kiyafet vs silkelenir.Benimki sorunlu :) yonetici resmi evrak tutmuyor sanirim o yuzden bisey yapilamiyir
Ben sizin gibi dusunmuyorum :) yatagmi yorganimi supuremem. Hali silkmem zaten. Sofra bezini bile kirintilari once lavaboya dokerim.sonra bir silkelerim.kendi evimde rahat olamicaksam hicbiryerde olmam. Kavga dedigmiz cami pencereyi indirmek degil yanlis anlasilmasin yuksek sesle tartisma soylenme diyelimAdam pislik mi değil mi bilemem ama aidat ve kamera konusu dışında komsunuz haklı sanki. Rahatca kavga etmek nedir ya, gurultunuz komşulara gidiyorsa tabiki rahatsız olurlar.
Camdan, balkondan birşeyler silkeleme konusuna ise hiç girmeyelim!
Camı kim belirliyor
Eski evimde toplantida bir cam belirlenirdi.ortak olarak belirlerdik. Hali kilim sofra bezi disinda silkelerdik. Burda toplantiya bile gelinmiyor
Binamiz yeni ama duvarlar ince malesef. Yankomsu hapsirsin geliyor cok yasa diyorum duyuyor :)) ust katimda aile var yaslari gecik genc ogullarj var. Cocuk muzisyen bazen aciyor sesi cok net duyuyorum. Napiyim uyumsuzluk yapip kis mi diyim. Calar 1 saat kapatir. Cocuk olsa ne dicen kosuyor ses oluyir. Ne yapabilirsinBina eski yapım mı ? Acaba ses yalıtımla ilgili bir çözüm mü araştırsanız, çünkü iki tarafta haklı..
Bende otururken sağdan soldan sürekli ses gelmesinden rahatsız olurum ( tabiiki çocuk olur o hoş görülür, ya da arada sırada tartışma olur, özel bi gün olur falan filan ) onun haricinde televizyonu tüm apartman duyacak gibi açanlara pek hoş görülü olamıyorum
Binamiz yeni ama duvarlar ince malesef. Yankomsu hapsirsin geliyor cok yasa diyorum duyuyor :)) ust katimda aile var yaslari gecik genc ogullarj var. Cocuk muzisyen bazen aciyor sesi cok net duyuyorum. Napiyim uyumsuzluk yapip kis mi diyim. Calar 1 saat kapatir. Cocuk olsa ne dicen kosuyor ses oluyir. Ne yapabilirsin
O sofra bezi, yatak yorgan niye illaki aşağı silkeleniyorBen sizin gibi dusunmuyorum :) yatagmi yorganimi supuremem. Hali silkmem zaten. Sofra bezini bile kirintilari once lavaboya dokerim.sonra bir silkelerim.kendi evimde rahat olamicaksam hicbiryerde olmam. Kavga dedigmiz cami pencereyi indirmek degil yanlis anlasilmasin yuksek sesle tartisma soylenme diyelim
?
O sofra bezi, yatak yorgan niye illaki aşağı silkeleniyor
Kece var sandalyelerimin altinda. Ust katim yonetici o silkiyorsa herkes silker altimdakinin derdi benle oldugu icin uste cikip silkeleme diyemiyor cnku aidat vermiyor :) komsunuzun aspirator acmasina laf edebilir misiniz ? Cocuguz yokmus misafir gelmiyormus gibi konusuyorsunuz. Kucuk cicugum olsa nolucak her sese sorun yapmasi normal geliyor size genel olarak yorumlara diyorum sadece size degilAdam aidatı ve yapılan masrafı vermedi için hatalı ama sizde çevreye rahatsızlık verdiğiniz için hatalısınız,ev benimistediğim gibi hareket ederim diye bir zihniyet yok.apartman hayatında dikkat edilmesi gerekiyor.yukarıdan bir şey silkelenmez,apartmandakilere rağmen gecenin bir vakti bağıra çağıra kavga edilmez,dün gece alt kattakilerin hararetleri tartışmalarından uykum olduğu halde uyuyamadım,ayrıca sandalye sesi gerçekten bizdede problem,sandalyeyi yüz kere ileri geri ittirilip o iğrenç gıcırtı sesini duymak sinir bozucu ,sandalye altlarına keçe diye birşey var onu yapıştırın.siz istediğinizi yapın ama kise sizi şikayet etmesin diye bir dünya yok.
Gece acmiyor muzik gunduz actigi oluyor sorun etmedim hic :) gece haklisiniz tabiki sorun olurdu herkes icinBizim eski oturduğumuz yerde yanımızda müzisyen çocuk vardı, akşam vakti hoş görürdük ama gece 11-12de çalmaya başladığı oluyordu, kibarca uyarmamıza rağmen inatla devam ediyorlardı, tamda yatak odası, uyuyamıyoruz.. sıkıntılı bir durum yani sizide anlıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?