- 14 Haziran 2016
- 277
- 518
- 103
Tarz meselesi.?
O sofra bezi, yatak yorgan niye illaki aşağı silkeleniyor
Biz komşuya saygılı olup silkelemeyenlerin evi pislikten geçilmiyor heralde!?
O sofra bezi, yatak yorgan niye illaki aşağı silkeleniyor
Aynen katılıyorum. Pencerelerim ekmek kırıntısı, saç kılı, bilmem ne kılı, börek , pirinç, bulgur, tırnak, kalem açacağı, oyun hamuru dolu sürekli. Ben temizliyorum yine aynı ertesi gün. Ben o döküntüleri bile aşağı atmayıp çöpe atıyorum. Kadını yakaladım bir gün sofra beziyle benim tarzım böyle yaparım bidi bidi bidi etti etti sonra da hakkımda yalan yanlış konuşup iftaralar attı. Ama suç bende önce pencereme çarpa çarpa silkelerken resim video çekecektim ki şikayet hakkım olsun. Şimdi gozukturmeden yine yapıyor yakalayamiyorum. Birgün nöbet tutacağım aşağıda video çekip doğru zabıtaya vereceğim. Şu havalar bir ısınsın. Apartmanda oturma adabını bilmeyen oturmasın kardeşim çok mu zor kurallara uymak. Yaptığı gürültüyü hiç söylemeyim haddi hesabı yok. Allah soracak hepsini.Biz komşuya saygılı olup silkelemeyenlerin evi pislikten geçilmiyor heralde!
En temiz yöntem hepsini balkondan sarkıtıp milletin tepesine silkelemek!
Ben alttakine acıdımMerhabalar. Oturdugum apartman 5 katli. Duvarlar cok ince ne yapsan duyuluyo. Alt komsu gecimsizin teki. Aidatimiz 25 lira vermiyor benim kapimi silmeyin diyor. Kamera takildi parasini vermedi. Ayni zamanda dedikoducu. Ozellikle adam herseye karisir. Karsisindaki aspirator aciyormus ses oluyormus. Benden sandalye sesi geliyormus rahatsiz oluyr. Bisey silkeliyemezsin pisleniyomus.
Kendi evimde rahatca kavga bile edemiyorum. Iki uc gune baskasindan duyuyorum yok kapidan donmus gelicekmiste. Yok kiyamet kopmus yukarda da... kizi varmis evde. olmuyomus bole karsi komsuma uyar demis. Esimde umursamaz kimseyi. Ota boka bagrinir bazen. Napicam bilmiyorum. Dun den beri moralimi cok bozdu. Tasinsam kendi evimiz. Alttakininde oyle kendi evi. Toplanti olur gelmez bile pislik insanlara dustum...
Kardesim silkeleyemezsin.Ben sizin gibi dusunmuyorum :) yatagmi yorganimi supuremem. Hali silkmem zaten. Sofra bezini bile kirintilari once lavaboya dokerim.sonra bir silkelerim.kendi evimde rahat olamicaksam hicbiryerde olmam. Kavga dedigmiz cami pencereyi indirmek degil yanlis anlasilmasin yuksek sesle tartisma soylenme diyelim
İnanın benim balkonunda sizinki gibiydi başkasının kılı tüyünü temizlemek kadar mide bulandırıcı bi durum yok.Aynen katılıyorum. Pencerelerim ekmek kırıntısı, saç kılı, bilmem ne kılı, börek , pirinç, bulgur, tırnak, kalem açacağı, oyun hamuru dolu sürekli. Ben temizliyorum yine aynı ertesi gün. Ben o döküntüleri bile aşağı atmayıp çöpe atıyorum. Kadını yakaladım bir gün sofra beziyle benim tarzım böyle yaparım bidi bidi bidi etti etti sonra da hakkımda yalan yanlış konuşup iftaralar attı. Ama suç bende önce pencereme çarpa çarpa silkelerken resim video çekecektim ki şikayet hakkım olsun. Şimdi gozukturmeden yine yapıyor yakalayamiyorum. Birgün nöbet tutacağım aşağıda video çekip doğru zabıtaya vereceğim. Şu havalar bir ısınsın. Apartmanda oturma adabını bilmeyen oturmasın kardeşim çok mu zor kurallara uymak. Yaptığı gürültüyü hiç söylemeyim haddi hesabı yok. Allah soracak hepsini.
Bunlar gibi, komşularının hakkına saygı göstermeyenlere hakkımızı asla helal etmiyoruz bilsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?