• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşular

Bizim apartmanda da böyle. Kağıttan mi duvarlar ne. Ust katta ki komşum konuşsa ses ben de. Bagirmaya gerek bile yok :KK66: çocuk ağlaması çok gelir misal. Ama bu çocuk zaten ne denir ki. Hatta komşum der çok geliyor mu ses, her seferinde de yooo diyorum. O napsin. Minnak bir çocuk aglicak tabi.

Benim alt katima yasli karikoca geldi. Çocuklar yuruse, koşşa, kapıyı açıp kapatsa bile şikayet Edip duruyor.

Napim apartmanın duvarlarini, tavanlarini ben mi yaptım. O kadar ince ki herşey ama herşey duyuluyor.
Bir de seks sirasinda resmen tıp oynuyoruz. Ses gidecek korkusuyla :KK66:

Silkeleme olayına karşıyım. Önceki evimde çok çektim. Yoruldum. Sizde yapmayın lütfen.

Diğer konularda haklısınız.

Aidatı vermemesi ve aspiratör sesine takılması acaip te,siz de fazla sey istiyorsunuz.. sandalyeleri sürtmeyip kaldırarak cekebilrsiniz,alt katta yasayanlara berbat bir ses gider cunku.. veya rahat rahat kavga etmek? Apt orası tabıkı ses yukseldıgınde sıkayet olur.. ve artık kutfen silkelenmeyin yaa! Çok medeniyetsiz geliyor bana bu devirde.. yani siz de harika bir komşu gibi gelmediniz bana..

Merhabalar. Oturdugum apartman 5 katli. Duvarlar cok ince ne yapsan duyuluyo. Alt komsu gecimsizin teki. Aidatimiz 25 lira vermiyor benim kapimi silmeyin diyor. Kamera takildi parasini vermedi. Ayni zamanda dedikoducu. Ozellikle adam herseye karisir. Karsisindaki aspirator aciyormus ses oluyormus. Benden sandalye sesi geliyormus rahatsiz oluyr. Bisey silkeliyemezsin pisleniyomus.

Kendi evimde rahatca kavga bile edemiyorum. Iki uc gune baskasindan duyuyorum yok kapidan donmus gelicekmiste. Yok kiyamet kopmus yukarda da... kizi varmis evde. olmuyomus bole karsi komsuma uyar demis. Esimde umursamaz kimseyi. Ota boka bagrinir bazen. Napicam bilmiyorum. Dun den beri moralimi cok bozdu. Tasinsam kendi evimiz. Alttakininde oyle kendi evi. Toplanti olur gelmez bile pislik insanlara dustum...
Kendi eviniz ise yalıtım yaptırın. Parkeler kaldırıp bir şey doseyecekler

Bence, komşunuz aidat ödemeyerek, sürekli camdan bir şeyler silkeleyen sizi ve yöneticiyi protesto ediyor:KK49:

Apartman yöneticisi bile camdan bir şeyler silkeliyorsa o apartmanda zaten kural kaide olmaz
Ben de aynısını düşündüm.Nereye düştük böyle diyordur bence alt komşu kavga sesi , yukardan yorgan çarşaf silkeleme aman yarabbi.Yakardım o Apartmanı heralde.Milletin vücut kılı benim evime uçup gircek öyle mi? Düşününce bile çileden çıktım.Alt komşu haklı.

Bu Silkeleme işine ben de karşıyım yapmasinlar şunu mumkunse.muhatap olmayın o da biraz abartms tabi ama sıkıntılılar her apartmanda var malesef.

Benim de kendi evim , hatta bütün daireler bizim .yalnız insanlara laf anlatamıyoruz . En son bir cam ve gün belirledik , o günden başka birgün kimse çıkıp silkeleyemez. Yahu atın makineye yıkansın, silkelemek nedir ? Yataginizin üzerinde yemek mi yiyorsunuz , iş güç mu (özel hariç :D) yapıyorsunuz ? Kirlenen çarşaf değiştirilir . Aksi gibi de orta katta oturuyorum . Yandan ordan burdan silkeleyenin pisliği de geliyor . Allah aşkına yapmayın ya ..

Gürültü konusuna gelince de kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok .. müstakil eve çıkın rahat kavga edemiyorsaniz. Orda dağ bayır birbirinizi kovalaya kovalaya kavga edersiniz kimse de bişey diyemez :)

Ben şu silkeleme olayı yüzünden müstakil eve çıkmayı ciddi ciddi düşünüyorum .

Sizin kendi yazdığınız konuda bile sizi haksız buldum. Camdan örtü vs silkelemeniz, sürekli bağırışlar, sandalye çekmeler çok yanlış. O komşu yazsa daha neler çıkacak kim bilir? Aidat konusunda yöneticinin bir sorumluluğu var bir şekilde alması gerekir , nasıl olsa aidat vermiyor diye alt katınızda insan yaşamıyormuş gibi davranamazsınız. Ben olsam size Bir adab-ı muaşeret kitabı hediye ederdim apartmanda nasıl yaşanır konusunu altını çizerek.

Back