Merhaba arkadaşlar. Üst katımda bir kız var evli. Ben annem ve kardeşim yaşıyoruz. Bu Kadın süpürge açtığımızda sinirleniyor alt katında olmamıza rağmen. Değişik hareketler yapıp bizden sonra süpürge açıyor ama bu döngü 2 senedir devam ediyor. Köşelere vurup vurup sinirleniyor gazını alamayıp tekrar tekrar geç saatte açıyor yine yetmıyor köyden akrabalarını çağırıp ses yapıp bağırıp çağrıyor onun yüzünden 4 günde bir süpürge açıyor ve her açtığımızda bunu yapıyor. Apartmanda annemin işten geleceği saati ezberlemiş eksi katta annemi bekleyip karşısına çıkıyor. Üzerimizde ne görürse aynısının benzerini alıyor tekrar böyle karşımıza çıkıyor. Işığımızı karşı bloktan kollayıp o odaya gelip ses yapıyor. Yere bir şey atıyor topuklu giyip rahatsız ediyor. Evin içinde iki kelime konuşamaz olduk sürekli hayatımızı ve bizi dinleyip takip ediyor. Sesimizi duyduğu odada sandalye koltuk çekiyor ama 4 saat boyunca çektiğini düşünün. Kıskançlığından çocuk yaptı birde onla eziyet ediyor. Annem küçük kardeşimi seviyor sürekli ses duyup ayağıyla vurup duruyor gitti hamile kaldı oda çocuğuna aynısını yapmaya başladı. Daha çok şey var kısaca anlattım. İşin komik yanı eşi de ona uyuyor. Evden çıktığımızı görüp peşimizden geliyor. Ev sahibine şikayet ettik işe yaramadı. Taşınacağız ama ev bulamadık henüz işin komik yanı daha öncede bu sebeple evden çıktık. Bizi gören olsa kafaya takıyor kavgada etsen işe yaramıyor taşınmaya korkuyorum artık büyümü yapıldı diye düşünmeye başladık hiçbir yerde huzur vermıyorlar. Sormak istediğim bunlar neden böyle yapıyor amaç nedir kıskançlık anlıyoruz ama bu daha öte bir şey sanki yardımcı olur musunuz ciddi bir şekilde yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Anlamlandıramıyorum neden böyle yapılıyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Komşu Sorunu
- Konu Sahibi liamss34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Temmuz 2023
- 9.283
- 26.166
- 468
Merhaba arkadaşlar. Üst katımda bir kız var evli. Ben annem ve kardeşim yaşıyoruz. Bu Kadın süpürge açtığımızda sinirleniyor alt katında olmamıza rağmen. Değişik hareketler yapıp bizden sonra süpürge açıyor ama bu döngü 2 senedir devam ediyor. Köşelere vurup vurup sinirleniyor gazını alamayıp tekrar tekrar geç saatte açıyor yine yetmıyor köyden akrabalarını çağırıp ses yapıp bağırıp çağrıyor onun yüzünden 4 günde bir süpürge açıyor ve her açtığımızda bunu yapıyor. Apartmanda annemin işten geleceği saati ezberlemiş eksi katta annemi bekleyip karşısına çıkıyor. Üzerimizde ne görürse aynısının benzerini alıyor tekrar böyle karşımıza çıkıyor. Işığımızı karşı bloktan kollayıp o odaya gelip ses yapıyor. Yere bir şey atıyor topuklu giyip rahatsız ediyor. Evin içinde iki kelime konuşamaz olduk sürekli hayatımızı ve bizi dinleyip takip ediyor. Sesimizi duyduğu odada sandalye koltuk çekiyor ama 4 saat boyunca çektiğini düşünün. Kıskançlığından çocuk yaptı birde onla eziyet ediyor. Annem küçük kardeşimi seviyor sürekli ses duyup ayağıyla vurup duruyor gitti hamile kaldı oda çocuğuna aynısını yapmaya başladı. Daha çok şey var kısaca anlattım. İşin komik yanı eşi de ona uyuyor. Evden çıktığımızı görüp peşimizden geliyor. Ev sahibine şikayet ettik işe yaramadı. Taşınacağız ama ev bulamadık henüz işin komik yanı daha öncede bu sebeple evden çıktık. Bizi gören olsa kafaya takıyor kavgada etsen işe yaramıyor taşınmaya korkuyorum artık büyümü yapıldı diye düşünmeye başladık hiçbir yerde huzur vermıyorlar. Sormak istediğim bunlar neden böyle yapıyor amaç nedir kıskançlık anlıyoruz ama bu daha öte bir şey sanki yardımcı olur musunuz ciddi bir şekilde yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Anlamlandıramıyorum neden böyle yapılıyor
Heryerde ayni seyi yasadiginiza gore belkide sorun sizdedir, hic dusundunuz mu?
Her yerde nerde yazdım ilk defa yazıyorum iyimisin sende ses yapanlardansın herhaldeHeryerde ayni seyi yasadiginiza gore belkide sorun sizdedir, hic dusundunuz mu?
Karşı taraftaki binanın camından bizim ışık görünüyor"Işığımızı karşı bloktan kollayıp o odaya gelip ses yapıyor. " bunu nasıl basarıyor. bu konuda bir okb var ama kim çözemedim
- 2 Temmuz 2023
- 9.283
- 26.166
- 468
Her yerde nerde yazdım ilk defa yazıyorum iyimisin sende ses yapanlardansın herhalde
Ev sahibine şikayet ettik işe yaramadı. Taşınacağız ama ev bulamadık henüz işin komik yanı daha öncede bu sebeple evden çıktık.
Bunu yazan sizsiniz?
Bugün yazdım daha işin gücün yok benimi kolluyorsun cevap gelmeyince buraya yazdım bunu anlamayacak ne varBunu yazan sizsiniz?
- 11 Şubat 2023
- 9.821
- 1
- 21.794
- 268
Hep sizin başınıza geliyorsa kendinizi de sorgulayin.Merhaba arkadaşlar. Üst katımda bir kız var evli. Ben annem ve kardeşim yaşıyoruz. Bu Kadın süpürge açtığımızda sinirleniyor alt katında olmamıza rağmen. Değişik hareketler yapıp bizden sonra süpürge açıyor ama bu döngü 2 senedir devam ediyor. Köşelere vurup vurup sinirleniyor gazını alamayıp tekrar tekrar geç saatte açıyor yine yetmıyor köyden akrabalarını çağırıp ses yapıp bağırıp çağrıyor onun yüzünden 4 günde bir süpürge açıyor ve her açtığımızda bunu yapıyor. Apartmanda annemin işten geleceği saati ezberlemiş eksi katta annemi bekleyip karşısına çıkıyor. Üzerimizde ne görürse aynısının benzerini alıyor tekrar böyle karşımıza çıkıyor. Işığımızı karşı bloktan kollayıp o odaya gelip ses yapıyor. Yere bir şey atıyor topuklu giyip rahatsız ediyor. Evin içinde iki kelime konuşamaz olduk sürekli hayatımızı ve bizi dinleyip takip ediyor. Sesimizi duyduğu odada sandalye koltuk çekiyor ama 4 saat boyunca çektiğini düşünün. Kıskançlığından çocuk yaptı birde onla eziyet ediyor. Annem küçük kardeşimi seviyor sürekli ses duyup ayağıyla vurup duruyor gitti hamile kaldı oda çocuğuna aynısını yapmaya başladı. Daha çok şey var kısaca anlattım. İşin komik yanı eşi de ona uyuyor. Evden çıktığımızı görüp peşimizden geliyor. Ev sahibine şikayet ettik işe yaramadı. Taşınacağız ama ev bulamadık henüz işin komik yanı daha öncede bu sebeple evden çıktık. Bizi gören olsa kafaya takıyor kavgada etsen işe yaramıyor taşınmaya korkuyorum artık büyümü yapıldı diye düşünmeye başladık hiçbir yerde huzur vermıyorlar. Sormak istediğim bunlar neden böyle yapıyor amaç nedir kıskançlık anlıyoruz ama bu daha öte bir şey sanki yardımcı olur musunuz ciddi bir şekilde yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Anlamlandıramıyorum neden böyle yapılıyor
- 1 Şubat 2019
- 1.154
- 2.628
- 133
- 29
- 2 Ekim 2024
- 69
- 159
- 8
Gürültü konusuna vs bir şey diyemem ama bu ne alaka.Evlat sahibi olmak istemiş olmuş ?Annem küçük kardeşimi seviyor sürekli ses duyup ayağıyla vurup duruyor gitti hamile kaldı oda çocuğuna aynısını yapmaya başlad
- 2 Temmuz 2023
- 9.283
- 26.166
- 468
Bacim saka misin sen?Bugün yazdım daha işin gücün yok benimi kolluyorsun cevap gelmeyince buraya yazdım bunu anlamayacak ne var
Daha onceki evden de ayni sebeple çıktığınızı yazmissin, ki bende bunu kastediyorum.
Sana kim daha öncede yazdin dedi? Sen kimsin de seni kovalayim? Tanimam etmem.
Komşuya acidim su an.
- 1 Şubat 2019
- 1.154
- 2.628
- 133
- 29
Size dediyse konu sahibinde biraz paronayaklık var ama ben şöyle anladım komşuya yazmış işin gücün yok beni kolluyorsun diyeBacim saka misin sen?
Daha onceki evden de ayni sebeple çıktığınızı yazmissin, ki bende bunu kastediyorum.
Sana kim daha öncede yazdin dedi? Sen kimsin de seni kovalayim? Tanimam etmem.
Komşuya acidim su an.
- 25 Şubat 2024
- 302
- 840
- 18
- 33
Şu cevaptan sonra durum benim için netleştiBugün yazdım daha işin gücün yok benimi kolluyorsun cevap gelmeyince buraya yazdım bunu anlamayacak ne var
- 30 Aralık 2009
- 22.872
- 89.065
- 1.123
- 5 Haziran 2024
- 385
- 287
- 18
Affet cok güldümMerhaba arkadaşlar. Üst katımda bir kız var evli. Ben annem ve kardeşim yaşıyoruz. Bu Kadın süpürge açtığımızda sinirleniyor alt katında olmamıza rağmen. Değişik hareketler yapıp bizden sonra süpürge açıyor ama bu döngü 2 senedir devam ediyor. Köşelere vurup vurup sinirleniyor gazını alamayıp tekrar tekrar geç saatte açıyor yine yetmıyor köyden akrabalarını çağırıp ses yapıp bağırıp çağrıyor onun yüzünden 4 günde bir süpürge açıyor ve her açtığımızda bunu yapıyor. Apartmanda annemin işten geleceği saati ezberlemiş eksi katta annemi bekleyip karşısına çıkıyor. Üzerimizde ne görürse aynısının benzerini alıyor tekrar böyle karşımıza çıkıyor. Işığımızı karşı bloktan kollayıp o odaya gelip ses yapıyor. Yere bir şey atıyor topuklu giyip rahatsız ediyor. Evin içinde iki kelime konuşamaz olduk sürekli hayatımızı ve bizi dinleyip takip ediyor. Sesimizi duyduğu odada sandalye koltuk çekiyor ama 4 saat boyunca çektiğini düşünün. Kıskançlığından çocuk yaptı birde onla eziyet ediyor. Annem küçük kardeşimi seviyor sürekli ses duyup ayağıyla vurup duruyor gitti hamile kaldı oda çocuğuna aynısını yapmaya başladı. Daha çok şey var kısaca anlattım. İşin komik yanı eşi de ona uyuyor. Evden çıktığımızı görüp peşimizden geliyor. Ev sahibine şikayet ettik işe yaramadı. Taşınacağız ama ev bulamadık henüz işin komik yanı daha öncede bu sebeple evden çıktık. Bizi gören olsa kafaya takıyor kavgada etsen işe yaramıyor taşınmaya korkuyorum artık büyümü yapıldı diye düşünmeye başladık hiçbir yerde huzur vermıyorlar. Sormak istediğim bunlar neden böyle yapıyor amaç nedir kıskançlık anlıyoruz ama bu daha öte bir şey sanki yardımcı olur musunuz ciddi bir şekilde yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Anlamlandıramıyorum neden böyle yapılıyor
- 18 Haziran 2015
- 3.885
- 39.323
- 508
bunu nerden biliyorsun işte takip ettiğini. yoksa sende mi aynısını yapıyorsun? dediğim gib bu olayd bir okb varKarşı taraftaki binanın camından bizim ışık görünüyor
- 2 Temmuz 2023
- 9.283
- 26.166
- 468
Ay ben mi yanlis anladim acaba? Yanlis anladiysam konu sahibinden ozurdilerim elbette ama zaten benim kastettigim daha onceki evlerinden de komsu sebebiyle tasinmalariydi.Size dediyse konu sahibinde biraz paronayaklık var ama ben şöyle anladım komşuya yazmış işin gücün yok beni kolluyorsun diye
Komsuya mi yazmis yani?