- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
- Konu Sahibi Pelinimben
Merhaba hanımlar. Zemin katta oturan bir komşu var ilk evlendigimde usuldendir diye evime komşuları davet etmiştim bir kez o zaman karşılaştım. Bir kaç kez de toplandı da veya kapıda. Neyse bunlar zemin de gelin kaynana karşılıklı oturuyorlar apartmanda uyumsuz tipler yapılan harcamaların parasini vermezler falan.Uzatmiycam genç oğlu pitbul köpek almış gözleri kan çanağı aynı köpekten yan bina da bir genç daha almış ben balkondan görüyorum yanimdan geçse baygınlık geçiririm. Bu kadının oğulları pek tekin değil hapis de olan falan var değişik bi aile işte. Başka bir komşumuz yaşlı bir teyze dün bana uğradı apartmanı pire basmış onun karşısındaki daire evini 2 kez ilaclatmis dedi kapıyı vs açmıyorum dikkat et dedi .Duyunca sinirden çıldırdım 2 gece önce de arka da geniş bi boş alanları var onlara ait köpekleri oraya koyuyorlar sabaha kadar havlama sesinden tüm mahalle uyuyamadı 7 gibi köpeği alıp götürdüler insanlar bağırınca dün geceden beri de yavru kedi doldurmuslar bağırmaktan kedilerin sesleri düştü yine tüm mah bağırdı çağırdı. Yavru kedilerin annesini kadının eşkıya gibi torunları var onun elimde gördüm. Küçük çocuklara eşkıya demem yakışmaz ama arabalarimiza hep zarar veriyorlar çiviyle çiziyorlar vs binadakilerin kapılara duvarlara hep zarar verme peşindeler ben çocuktur diye iyiliği görsün diye markete vs gitttigimizde hep sevinsinler diye bisey alırım ama yok ağızlarından küfür eksilmez kaç kere ikaz ettim sizin gibi efendi çocuklara yakışıyor mu diye dusman gibi bakıyorlar. Neyse şimdi anne kedi yok eşim baktı sokağa görememiş aklımıza o pis adamlar köpeklere tarafından acaba kediye bi zarar mi verdiler diye düşündük. Apartmanda pitbul kedi yavruları var pire basmış o katı anne kedi yok yavrularin sesi düştü. Napicami bilemiyorum eşim inse hadi pirelendi diyelim evde bir sürü pislik erkek var kanlı katilli bize zarar verebilirler ne yapabilirim sizce.Evin annesi hiç evde durmaz sürekli elinde tesbih kuran okumaya gidiyormuş sabah çıkıp akşam geliyor diyor dig er komşular.Sabahtan beri bi kaç kez hey şişt diye bağırdım duyan olmadı. Uzun lafın kısası apartmanda pitbul yavru kediler pire ve anne kedi ortada yok ben napabilirim bu kötü insanlar karşısında