Komşu-Pitbul-kedi

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.056
7.340
Merhaba hanımlar. Zemin katta oturan bir komşu var ilk evlendigimde usuldendir diye evime komşuları davet etmiştim bir kez o zaman karşılaştım. Bir kaç kez de toplandı da veya kapıda. Neyse bunlar zemin de gelin kaynana karşılıklı oturuyorlar apartmanda uyumsuz tipler yapılan harcamaların parasini vermezler falan.Uzatmiycam genç oğlu pitbul köpek almış gözleri kan çanağı aynı köpekten yan bina da bir genç daha almış ben balkondan görüyorum yanimdan geçse baygınlık geçiririm. Bu kadının oğulları pek tekin değil hapis de olan falan var değişik bi aile işte. Başka bir komşumuz yaşlı bir teyze dün bana uğradı apartmanı pire basmış onun karşısındaki daire evini 2 kez ilaclatmis dedi kapıyı vs açmıyorum dikkat et dedi .Duyunca sinirden çıldırdım 2 gece önce de arka da geniş bi boş alanları var onlara ait köpekleri oraya koyuyorlar sabaha kadar havlama sesinden tüm mahalle uyuyamadı 7 gibi köpeği alıp götürdüler insanlar bağırınca dün geceden beri de yavru kedi doldurmuslar bağırmaktan kedilerin sesleri düştü yine tüm mah bağırdı çağırdı. Yavru kedilerin annesini kadının eşkıya gibi torunları var onun elimde gördüm. Küçük çocuklara eşkıya demem yakışmaz ama arabalarimiza hep zarar veriyorlar çiviyle çiziyorlar vs binadakilerin kapılara duvarlara hep zarar verme peşindeler ben çocuktur diye iyiliği görsün diye markete vs gitttigimizde hep sevinsinler diye bisey alırım ama yok ağızlarından küfür eksilmez kaç kere ikaz ettim sizin gibi efendi çocuklara yakışıyor mu diye dusman gibi bakıyorlar. Neyse şimdi anne kedi yok eşim baktı sokağa görememiş aklımıza o pis adamlar köpeklere tarafından acaba kediye bi zarar mi verdiler diye düşündük. Apartmanda pitbul kedi yavruları var pire basmış o katı anne kedi yok yavrularin sesi düştü. Napicami bilemiyorum eşim inse hadi pirelendi diyelim evde bir sürü pislik erkek var kanlı katilli bize zarar verebilirler ne yapabilirim sizce.Evin annesi hiç evde durmaz sürekli elinde tesbih kuran okumaya gidiyormuş sabah çıkıp akşam geliyor diyor dig er komşular.Sabahtan beri bi kaç kez hey şişt diye bağırdım duyan olmadı. Uzun lafın kısası apartmanda pitbul yavru kediler pire ve anne kedi ortada yok ben napabilirim bu kötü insanlar karşısında

Bu tarzdaki köpekleri boyle hanzo cahil ve kötü insanlar beslerse her türlü şey olabilir. Sorsanız siz suçlu olur başınıza bir de bela alırsınız. Bende merak ettim şimdi anne kedi nerede acaba. Pire derken. Pire kedilerden mi bulaşmış apartmana onu anlayamadim.
Boyle eğitimsiz çocuklara da eşkıya demeniz de bisey yok.cunku zaten eşkıyalar. Arabaları çiviyle çizen cocuga kuzucuk diyecek değiliz. Civi çocuğun elinde ne geziyor bunu sorsanız muhtemelen yine suçlu olacaksınız.
Bence ordan taşının bu ne ya.

Anne kediyi ellerinde gördüyseniz vah ki ne vah. Belediyeyi ararsanız köpekleri barınağ alırlar belki ama orad da ölüm olur sonları. Yavru kedilere bakın bari geçici süre ne olur, annesiz yaşayamazlar 😔
Eşim de öyle diyor kadının torunları iki kolundan kediyi tutmuş sarkita sarkıta götürüyordu eşim de aynı ihtimali verdi .Riskli Gebeligim old için kapıya bile inemiyorum balkondan gördüm ve köpeklerde o an sokaktaydi. Yavru kedileri arka balkonlarına doldurmuş torunları geceden beri mavluyo sesleri düştü keske kendi hallerine bıraksalar o garipleri 😔

Bu tarzdaki köpekleri boyle hanzo cahil ve kötü insanlar beslerse her türlü şey olabilir. Sorsanız siz suçlu olur başınıza bir de bela alırsınız. Bende merak ettim şimdi anne kedi nerede acaba. Pire derken. Pire kedilerden mi bulaşmış apartmana onu anlayamadim.
Boyle eğitimsiz çocuklara da eşkıya demeniz de bisey yok.cunku zaten eşkıyalar. Arabaları çiviyle çizen cocuga kuzucuk diyecek değiliz. Civi çocuğun elinde ne geziyor bunu sorsanız muhtemelen yine suçlu olacaksınız.
Bence ordan taşının bu ne ya.
Girisdeki komşular kedi köpekten geldi diyor bu zaman kadar böyle bisey olmadı çünkü. Çocuklara dış kapıyı kırdılar diye uyardım ertesi sabah arabanın farı kırıldı üst komşu 0 araç aldı onların kapıya park etti diye komple çizmişler. Insanliktan anlamıyorlar yetişkinler de çok pis tipler. Taşınmayı çok isterdim ama kendi evimiz kredi borcu devam ediyor satamayız ki 😔

resmen hayvanlara ezıyet eden vahşi ınsanlar yanı

bılemedım kı ne yapılır ben olsam bılgı almak ıcın beledıyeyı arar boyle bır komsunun varlıgından haberdar ederdım ne yapılabılır dıye sorardım sanırım
Inanın kimse bisey diyemiyor normalde herkes birbirine selam sabah verir hal hatır sorar bunlarla hicbir diyaloğumuz yok Sadece kurbanda eşim zemine inip pay veriyor o kadar..köpekten ses gelmedi artık nereye soktular bilmem ama kediler için eşimi gönderip çok bağırıyorlar açlar mi diye sorsun eve gelince

Girisdeki komşular kedi köpekten geldi diyor bu zaman kadar böyle bisey olmadı çünkü. Çocuklara dış kapıyı kırdılar diye uyardım ertesi sabah arabanın farı kırıldı üst komşu 0 araç aldı onların kapıya park etti diye komple çizmişler. Insanliktan anlamıyorlar yetişkinler de çok pis tipler. Taşınmayı çok isterdim ama kendi evimiz kredi borcu devam ediyor satamayız ki 😔
Pireden daha onemlı seyler var, o yavru kedileri pıtbulların onune atmadıkları ne malum.
Pıtbull alır almaz tesadüfe bakın ki kedı sevmeye baslamıslar.
Pıtbull oyle herkesın bakabilecegı bir tur degıl belkı kopege bile eziyet ediyorlardır.
Sıkayet edin. Nereye edilir bir fikrim yok mutlaka bilen biri cıkıp size yardımcı olur.
Hayvanlar saglıksız beyinlerin ellerinde kalmamalı.

resmen hayvanlara ezıyet eden vahşi ınsanlar yanı

bılemedım kı ne yapılır ben olsam bılgı almak ıcın beledıyeyı arar boyle bır komsunun varlıgından haberdar ederdım ne yapılabılır dıye sorardım sanırım

+1
belediyeye bir sorun iletin konuyu lütfen.

Kedilerim var, annesiz yavru kedilerin ne kadar zorlandığını ve yaşamadığını bilirim. Ama o köpeklerin de ölmesini istemem , o insan demeye bin şahit mahluklar ölsün kedi, köpekler ölmesin. Bu ırklardan da işte bu yüzden nefret ediyor insanlar, oysa bunların elinde Golden’lar bile saldırgan olur. Ne olur kediciklerin takipçisi olun yalvarırrım çok üzüldüm.

Pireden daha onemlı seyler var, o yavru kedileri pıtbulların onune atmadıkları ne malum.
Pıtbull alır almaz tesadüfe bakın ki kedı sevmeye baslamıslar.
Pıtbull oyle herkesın bakabilecegı bir tur degıl belkı kopege bile eziyet ediyorlardır.
Sıkayet edin. Nereye edilir bir fikrim yok mutlaka bilen biri cıkıp size yardımcı olur.
Hayvanlar saglıksız beyinlerin ellerinde kalmamalı.
Evet 5 senedir oturuyorum bir kez ellerinde kedi görmedim Allah korusun öyle bir şey yaparlarsa tüm ahım onların üstüne olsun.

Bizimde yan apartmanin giris katinda bir pitbul vardi korkudan yolumu gegistiriyordum. Mahallede kimse sesini cıkartmiyordu. aman ne olacak komsuyuz yüzyüze bakiyoruz diye. Birgün zincirini koparıp dışarı fırladı sokakta millet cığlık kıyamet koptu çocugun birine saldirdi zavalli annesi çocugu kurtardi ama hamile kadin resmen yerlerde sürüklendi. Demem o ki is büyümeden halledin. Pitbul çok tehlikeli bir hayvan. belalı cocukları varsa isminizi vermeden belediyeyi arayabilirsiniz

Evet 5 senedir oturuyorum bir kez ellerinde kedi görmedim Allah korusun öyle bir şey yaparlarsa tüm ahım onların üstüne olsun.
Haberlerde neler goruyoruz okuyoruz.
Ben pıtbull alınca elinde kedı gordugum insandan korkarım.
Ins bu durumdan kurtulursunuz.

Kedilerim var, annesiz yavru kedilerin ne kadar zorlandığını ve yaşamadığını bilirim. Ama o köpeklerin de ölmesini istemem , o insan demeye bin şahit mahluklar ölsün kedi, köpekler ölmesin. Bu ırklardan da işte bu yüzden nefret ediyor insanlar, oysa bunların elinde Golden’lar bile saldırgan olur. Ne olur kediciklerin takipçisi olun yalvarırrım çok üzüldüm.
Şimdi kediler sustu arka taraftan baktım ön tarafa gittim çocuklar koliyi kesip kedilere yatak yapmışlar .Mahallenin çocukları da Başında. Annesi nerde kedilerin dedim ona dig er arkadaşım bakıyor getiricek süt içecekler diyor.Siz ayırmayın onlari yaşamazlar annesiz sizlerde bebekken annenizden ayirsalardi cok üzülür ac kalirdiniz dimi dedim ses ermediler. Kedileri çocuklar bölüşmüş anladigim kadarıyla şimdi balkonda oturuyorum anne kedi gelmezse ben aşağı ineceğim arasında. Köpekler apartmanda değil havladiklarimdwn beri sabah adamların elindeydi nereye koyuyorlar çözemedim takipteyim inanın.

Bizimde yan apartmanin giris katinda bir pitbul vardi korkudan yolumu gegistiriyordum. Mahallede kimse sesini cıkartmiyordu. aman ne olacak komsuyuz yüzyüze bakiyoruz diye. Birgün zincirini koparıp dışarı fırladı sokakta millet cığlık kıyamet koptu çocugun birine saldirdi zavalli annesi çocugu kurtardi ama hamile kadin resmen yerlerde sürüklendi. Demem o ki is büyümeden halledin. Pitbul çok tehlikeli bir hayvan. belalı cocukları varsa isminizi vermeden belediyeyi arayabilirsiniz
Arayacağım canım 1 degil 2 tane bide .Neyseki ise gidemiyorum akşam hep sokaktalar kesinlikle geçemezdim yanlarından serserilerin.

evde pitbul beslemek yasak değil mi? ya da en azından tüm binadan izin alınması gerekmiyor mu?
benim alt katımda golden var, bende tüm tüylü hayvanlara karşı fobi var, köpek çok tatlı ama hamileyken üstüme koşmuştu, binaya kendisi girip çıkıyor, çok akıllı, kapıları da hep açıyorlar. sahibesinin telefon numarasını aldım, çocukla dışarı çıkacağımda aramak üzere. Biz sorunu böyle çözdük. sizin gibi komşular, aman aman,

ben belediyeye yazılı olarak şikayet ederdim, en azından bağlı bulunduğunuz belediyenin internet sitesinden iletişim mesajı olarak yazın, size fikir vermelerini isteyin. aynen bize anlattığınız gibi anlatın. o yavru kediciklere çok ama çok üzüldüm, annesini de bulsunlar en azından en son ellerinde gördüğünüz kişilere sorsunlar.

hiç sonuç alamazsanız bu yazdıklarınızı change.org ta kampanyaya dönüştürün, imza atalım

Şimdi arka tarafa anne kediyle geldi çocuklar kızlar evim 5.kat uzanıp resim çekmeye çalıştım ama karnım sızladı. Siz de görün diye.Enes muhammed ablacım o kediler geceden beri mavluyor onları annesinden ayırmayın yazık günah dedim kapıya bırakınca çalıyorlar abla diyor .Siz bırakın anneleri sahip çıkar onlara dedim tamam dediler ama takip edicem. Diğer komşularda kızdı karşı binadan falan tamam dediler .Köpekleride görünce belediyeyi arayacağım.

Bu arada eşim yeni geldi anlattım sakin bulaşma onların ne pislik old bilmiyor musun diyor kedilere baktı çocuklar bakıyor süt koymuşlar ev yapmışlar zarar vereceğini sanmıyorum artık dedi

Ay şaka gibi. Bunun için özür dilemek falan da yok yani. Evet hayvanlardan gelmiştir ev hayvani değiller sonuçta parazit damlaları vs yapılmamış. Ben kediye üzüldüm insallah bir sey olmamıştır. Bir de bu köpeklerin beslenmesi falan yasaktı diye biliyorum ben nerden bulmuş getirmişler bende köpek besliyorum cins bir köpek ama pitbull degil. O köpeği yanlis eğitirse başkasına da zarar verir dikkatli olun. Köpeğin degil sahibinin eğitilmesi lazim gerci.

X