Hanımlar merhaba.. bugün karşı komşumla yaşadığımız bir tartışmadan bahsetmek istiyorum. Ben sabah evi temizliyordum kapımın önünü de sileyim derken karşı komşumla aramızda ortak kullanım çöp kovasınin etrafında bir dolu karton dağınık bir şekilde neredeyse kapımın önünü kapatacak şekilde bırakıldığını gördüm. Yani derlenip rahatça bir poşete koyulacak kartonlardi kalın değildi. Eşimi çağırdım. O da çöpün goruntusunu çekip aprtman wp grubuna attı. Kapıcı da hemen gelip toplayacağım diye cevap attı. Konu kapandı sandık. Ama eşim işe giderken bu kadın kapıyı açıyor eşime diyor ki evimin önünün çekilip gruba atılması terbiyesizliktir diye.. eşim kadına seninle konuşamam kocanı çağır diyerek kapıyı kapatıyor. Kocasını arıyor ortada görüşüyorlar. Eşim kocasına hanımın terbiyesiz diyor bu çok ayıp biz size yönelik bir şey yapmadık yani. Kadın arkasından tekrar çıkıyor ve aynı şeyleri tekrar söylüyor. Biz dedik ki yani bizim seninle bir işimiz yok dagittiginiz çöpü kapicinin toplaması için görüntü attık diye ama kadın ısrarla cekemezsin edemezsin bilmem ne. Ben de dedim yani şu çöpü bu şekil dağıtıp gitmeniz terbiyesizlik olmuyor da biz toplasın diye kapıcıya attığımız da mı terbiyesizlik oluyor . Eşim de bir daha bize hakaret ederseniz iyi olmaz dedi çünkü çok sinirlendi üstümüze gelmeye calisti ısrarla. Eşimle konuştuk yani acaba gerçekten biz yanlış mı yaptik diye ozelestiri de bulunduk. Ama yemin ederim kadının yaptığı nerden baksaniz yanlış geliyor bana hala. Sizce bu olayda doğru olan nedir yorumlarınız merak ediyorum . Şayet biz yanlış yaptıysak özür dileyecek kadar düzgün insanlarız bunu biliyorum. Şimdiden teşekkür ederim