- Konu Sahibi Nedesembilemedimkiben
-
Dediğiniz o kadar mantıklı ki kum kabı olayı.ama kim temizleyecek o kum kabını kakası çişiyle kim uğraşacak. Herkes işin kaymağında dışarda üşüyo diyo ben üşüyosa onu alıp koynuma sokarım bana hayvanseverlik anlatıyolar bide.
Yok tabikide o şekilde belediye falan karıştırmam hiç.gene zaten susarsam kediler için olur insanlarla anlaşamıyorum çünkü.Ben ülkedeki duruma bakarak bütçemi zorlar temizlemeyi görev edinir söylenir eder ama kedilere kıyamaz o kabı koyardım galiba ya.. önümüzde kış kıyamazdım ama haklısınız sonuna kadar hemde. Yada kapıyı hep açık bırakın mecbur alisacaklar
bu arada belediye kediler için seçenek bile değil sakin sakin ölüme yollarsiniz
Tuvalet kabı koyun kum koyun kapı girişine belki sorun çözülürEvet sokak kedisi baktıkları. Mama su kapları içerde girip çıkıyo ama ger girdiğinde çişi kakası gelince çıkamıyo tabi bulduğu yere yapıyo o da bizim kapı önü oluyo çoğunlukla.
Apartmanda ayakaltı olmayan biryer varsa kedi kumu koyun. Hergün çiş temizlemektense ya siz Ya da kedi sahipleri haftada bir temizlerMerhaba arkadaşlar buradaki yorumlara gerçekten güvendiğim için konu açmak istedim. Biz genel olarak hayvan sever bir apartmanız. Dairelerde kedi bakan sakinler var benimde 3 kedim var. Ama giriş katında oturan daire kedilere apartmanın içinde bakıyor onlarda her seferinde gelip bizim kapının önüne çişlerini yapıyolar hatta kapıya işiyorlar orta yere kadar çiş gelmiş oluyo. Kaç defadır söylüyorum artık bilmiyorum bugün çişi yıkayıp aşağı söylemeye indim karşı dairede yönetici oturuyor ama pasif bu konuda ve yöneticinin eşide karşı komşusuyla arası bozulmasın diye bana saydırıyo yok bi su dök gitsin sende alıyodun kedi bilmemne bi ton laf yani hayvan seviyoruz diye ben yıkamak zorunda mıyım anlayamıyorum kedilerime hastalık bile bulaşabilir diyorum ama yok özel hayattan saldırıyorlar bu sefer . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çişi kakayı temizleyip geçiyim mi nedir yolu
Bende sitede oturuyorum. 8yildir apartmana kediler giriyor aciktiklari zaman çok ağlıyorlar bende yemek verdim kendi kapımda bı kaba koyarak ama başkalarının kapı önünde de kaplar vardı bende öyle verdim yani. Daha snra site yönetimi apartman içinde kedi beslemek yasak diye kural koydu çünkü kapı önünden çöp alınıyor dairelerin onları parçalamaya başladılarMerhaba arkadaşlar buradaki yorumlara gerçekten güvendiğim için konu açmak istedim. Biz genel olarak hayvan sever bir apartmanız. Dairelerde kedi bakan sakinler var benimde 3 kedim var. Ama giriş katında oturan daire kedilere apartmanın içinde bakıyor onlarda her seferinde gelip bizim kapının önüne çişlerini yapıyolar hatta kapıya işiyorlar orta yere kadar çiş gelmiş oluyo. Kaç defadır söylüyorum artık bilmiyorum bugün çişi yıkayıp aşağı söylemeye indim karşı dairede yönetici oturuyor ama pasif bu konuda ve yöneticinin eşide karşı komşusuyla arası bozulmasın diye bana saydırıyo yok bi su dök gitsin sende alıyodun kedi bilmemne bi ton laf yani hayvan seviyoruz diye ben yıkamak zorunda mıyım anlayamıyorum kedilerime hastalık bile bulaşabilir diyorum ama yok özel hayattan saldırıyorlar bu sefer . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çişi kakayı temizleyip geçiyim mi nedir yolu
Sizin kapiniza yaptıkları icin, kendi idrar ve diski kokularindan dolayi orayi tuvalet bellemişler. Kapinizin önünü ve katinizi, sulandirmadan saf sirkeyle silin, bunu ara ara tekrarlayinEvet sokak kedisi baktıkları. Mama su kapları içerde girip çıkıyo ama ger girdiğinde çişi kakası gelince çıkamıyo tabi bulduğu yere yapıyo o da bizim kapı önü oluyo çoğunlukla.
Hayvanseverler arasında bile çatışma çıkıyorMerhaba arkadaşlar buradaki yorumlara gerçekten güvendiğim için konu açmak istedim. Biz genel olarak hayvan sever bir apartmanız. Dairelerde kedi bakan sakinler var benimde 3 kedim var. Ama giriş katında oturan daire kedilere apartmanın içinde bakıyor onlarda her seferinde gelip bizim kapının önüne çişlerini yapıyolar hatta kapıya işiyorlar orta yere kadar çiş gelmiş oluyo. Kaç defadır söylüyorum artık bilmiyorum bugün çişi yıkayıp aşağı söylemeye indim karşı dairede yönetici oturuyor ama pasif bu konuda ve yöneticinin eşide karşı komşusuyla arası bozulmasın diye bana saydırıyo yok bi su dök gitsin sende alıyodun kedi bilmemne bi ton laf yani hayvan seviyoruz diye ben yıkamak zorunda mıyım anlayamıyorum kedilerime hastalık bile bulaşabilir diyorum ama yok özel hayattan saldırıyorlar bu sefer . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çişi kakayı temizleyip geçiyim mi nedir yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?