Komşu kadın eşim bilşnmezlik offff

Kadının kesin bildiği bişi var.. ve seni uyarmaya çalışıyor. Malum türk kadını kafası vardır bizde, eşim yapmaz kadın fesat şeklinde düşünsek te .... kesinlikle ihmal etme. Ben kıllandım mesela. oturup kadını eleştirerek içimi rahatlatmaya çalışmayıp hemen kontrolu ele alırdım yerinde olsam

bana da sizin mutluluğunuzu çekemiyor gibi geldi
ya bir gün kati bir şekilde sorup haddini bildirin
ya da eşinle birgün karşılaştırıp gibi yapıp pat diye "hayatım bu abla bana böyle şakalar yapıyor.. de bakayım ben yokken ne yaptın" diyin gülerek
bir girsin yerin dibine

Size kesinlikle katılıyorum.Ne kadar saçma kocan görünmüyor demek.Sanane be kadın milletin kocasından.Gereksiz insanları hayatınızdan çıkartın.

Valla kadın enerji vampiri gibi.
Yarın bir gün yine bir imada bulunursa ben olsam üstüne üstüne giderim. Terslemem ama neyi ima ediyorsa deşerim.

"Ne demek istiyorsun abla? Açık söyle. Sanki bişey ima ediyor gibisin" falan derim. Kivirmaya çalışırsa konuyu kapattirmam. Geçen sefer de şöyle şöyle demiştin. Bunlar üst üste gelince insan hakli olarak bu kadın ne demeye çalışıyor Diye düşünüyor derim. Hatta "arkadaşlar haksız mıyım? Siz olsaniz tedirgin olmaz mısınız? Sürekli bir ima." Diye diğerlerini de katarim.

Kocamla ilgili bir dert olmadigina ve kadının tek derdinin bizi kiskanmak olduğundan emin olursam da kadına mesafe koyarım. gerek yok böyle tiplere
+1

Görüşmeyin şu kadınla ya ve daha sizi üzen aklınızı karıştıran kim varsa kesin ilişkinizi ! Ay sinir oldum yoluvercen o olcak hey Allahım ! Takmayın kafanıza da..

Burada 2 yol aklıma geldi: 1, komşu eşinin bir şeyini görmüş ama kötü olmamak için direkt söyleyemiyor. 2, kadın kıskanç senin aklını karıştırıp esin ile aranıza nifak sokmaya çalışıyor. 1. Şıkkı düşündüm ama koçan da aptal değil ki telefonunu senin yanında tutsun? Aldatsa etse korkudan cebinde taşır. Peki önceden komşu la aran nasıldı? Hep böyle konuşur muydu sonradan mı bu tür sözleri çıktı?

eşine güven bence iyimişsinizde zaten. kimseye sırrını verme bu tarz insanlarla kesinliklee görüşme derim seviyesiz kıskanç bi tip besbelli ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum böle komşum olsaydı bu şekilde konuşma cesareti gösterseydi paralardım sert mesafeli durun dikkat edin. çok kişi gordum 45-50 yaşında çoluğu cocuğu var ama 25 30 yaşındaki beylere bakıyor göz koyuyor o yuzden bende eşime sonsuz güvenrm ama etrafa karşı uyanığımdır

Eşinizin görüsme demesinde bi iş var bakışlarndan falanmı huylandı

Erkekler ciddi anlamda daha iyi anlayabiliyor kadınların tepkilerinden bakışlarından ne düşündüklerini. Bence huzur bozmaya çalışıyor. Babamda zamanında annemi bir arkadaşı için uyarmıştı o kadınla görüşme demişti ki hiç bir zaman ne annemin ne bizlerin arkadaşlarına yorum yapmamıştır. Dediği de çıktı kadının nelerini öğrendik daha sonra. Bence hiç görüşme eşinin evde olup olmadığını bile takip etmiş baksana. Tavırlarıyla da senin aklına neler getirmiş düşünme öyle şeyler derim ben

Aman takmayın hamilesiniz zaten kadın eşinizle sizi kıskanıyodur yakın durmayın evinize bile sokmayın tövbe büyü falan yapıp eve sokar Allaha yakın size uzak olsun eşinizle evinizle ilgilenin bence eşinizin çevirdiği iş yoktur aranız bozulsun diye diyo

Kızlar içim içimi yiyiyor lütfen bi sizde yorumlayın hemen konuya giriyorum.

Ben ailemden uzakta bir şehirde yaşıyorum ve yazın ailemi ziyarette gittim.
Eşim işi dolayısıyla gelemedi.
Bu çok da olağan durum aslnda ben her yıl tek giderdim.

Bu sene yine ailemin yanındayken komşum aradı( komşum dediğimde çok yeni zaten evime yeni taşınmıştım 5.6 aylık bi komşu)

Komşum ben ailemi ziyarettryken beni arayıp eşin hiç görünmüyor o damı geldi yanına hiç görmedim.
Aa sen daha gelmedin mi ben geldiğini sandım evinizden gecen gün kadın sesi geldi sen olmadığına göre tv dir.
Çok kalma oralarda gel evine gel.
Dedi içime kurt düşürdü kapattı.

Neyse ewe geldim.
Sözde bana hoşgeldine geldi.
Yine abuk sabuk konuştu.
Alakasız sorular aldatılsan naparsın muhabbeti açtı tabi tersledim kapattım konuyu .
Bir arada sorduum abla bni araman beni rahatsız etti ben yokken gördüğğn ettiğin bişey varsa ve söylemiyorsan hakkımı helal etmem diye.

Dalga geçer gibi aaaaa ne bilicem ne görücem sen kocana güvenmiuormusun bilsem söylerim yemin ederim.
Filan dedi.
Bende yüz göz olmamak için kapattım ve birdaha açmadım.Onlada bir dahs görüşmedim mesafe koydum yani merhaba merhaba.

Neyse dün akşam aramın iyi olduğu kendi halinde bir komşum aradı biz x abla ile oturuyoruz.
Seni görmek istiyor ne zamandan görmüyormuş işin yoksa gel dedi.
Neyse gittim.

Laf arasında bende çok oturamıycam eşim spor salonunda gelir birazdan giderim dedim .
Bu x komşum hemen fettan ve şeytan bakışlarıyla spora mı gidiyor spora niye gidiyor diye saçma sapan birşey söyledi ama mimikler bakışlar nasıl....

Eşim de bu kadında birşey var gözüm hiç tutmuyor .
Görüşme bence.
Diyor ilk günden beri.

Şimdi bu kadın ne yapmak istiyor yada ben nasıl yorumlamalıyım .
Bir ara benim saç rengimi çok beğenmiş numarasını rengini filan tutturmaya çalışmıştı.
Ben 25 o 43 yaşnda ama yaşnı göstermez çok bakmlı fit güzel.
Ondan sonra ne gysrm ay nerden aldın bnde alıyım senin giyim zevkin güzel der.

Son olarak 3.5 komşu toplanmış evimize yakın park var oraya gideceklermiş.
Benide çağırmaya geldiler.
Bende o gün dip köşe temizlik yapıyorum.
Tim komşular kolay gelsin biz gidelim madem derken .

O komşum direk bunu söyledi.
Ay ne yoruyorsun kendini
Değermi bu kocalara hadi bırakta gel dedi .
Yok dedim gtmedim.

Şimdi bu kadının eşi 1 yıldır cezaevinde.
Ve akrabası bi bayanla benim eşim aynı yerde çalışıyor.
Acaba iş yerinden bu kız haber mi getiriyor eşim bi halt lar mı karıştırıyor.
Komşum mu eşime göz koymuş bilemiyorum töbe töbe.
Ya bi yorumlayın yalvarırım sağlıklı düşünemiyorum.

Eşimle bi skntımız yok hiç şüphe duyacağım birşeyini görmedim.
Üstüme titrer telefonu hep benim elimdedir.
Sosyal medya hesapları ona keza.
Hamileyim çok üstüme düşer.
Sarılır öper koklar.
Yani bi sıkıntımız yok ama bu kadın kafamı karıştırıyor ne denini bilmediğim bir şekilde.
Bu kadın kesinlikle seni kiskaniyor. Huzursuz ol istiyor sakin prim verme. Bu hep bu şekilde üstüne gelecektir. Ortada fol yok yumurta yok esinle sakin aranı bozma bu dengesiz yüzünden. Kesinlikle mesafe koy bişey derede susma cevabı yapiştir. Evet spora gidiyor benim kocam karısına daha da fit görünmek istiyor vs bişey de boz. Senin suratın atcagina onun ki atsın. Sakın prim verme. Yuvan yıkılır.

fitne fücur bir kadının neyini kafana takıyorsun ya :sopa:
ona de ki kırkından sonra böyle olanı :KK55:

Kızlar hepinize çok tşk değerli yorumlarınızdan dolayı...

Net paketim olmadığı için cvp yazamadım kaç gündür.

Dediğinizi yapıcam merhabamı bile kesebilir o derece hatta şu 3.5 günlük zaman diliminde size olan bi durumu aktarıyım bakayım ne düşüneceksiniz.

Biz eşimle asansöre bnmek üzereydik oda marketten geliyormuş.

Bizde davet ettik sende bin madem diye.
Ama suratı nasıl düştü bi tuhaflaştı bi anormalleşti yani anlamamak için aptal olmak lazımdı.

Eşim bile fark etti .
Bu kadın niye öle triplere grdi .
Yüzü şeytan çarpmış gibi oldu diye.
Hastadır bizene diye geçişyrdik sonra.

Daha sonra 2 üç gün sonra kapıcıya çöp verirken karşılaştık nedense bana açıklama yapma gereği duydu.

Senle asansörde karşılaştığımız gün kötü bir haber almıştım ondan öyleydim diye.
Bnde de jrton düşmedi eşimle beraber olduğumuz günmü dedim hehe evet dedi.

Yani niye açıklama gereği duydum anlamadım.
Niye eşimle olduğumuz halde senle dedi onuda anlamadım.
Kızlar napim kapısına dayanıp Ağzını burnunu yermi değiştirteyiyim töbe töbee.

Yoksa eşime anlatayım herşeyi bak gidicem konuşucam kadınla derdin ne diye birşey varsa senden duyayım diye

Kızlar hepinize çok tşk değerli yorumlarınızdan dolayı...

Net paketim olmadığı için cvp yazamadım kaç gündür.

Dediğinizi yapıcam merhabamı bile kesebilir o derece hatta şu 3.5 günlük zaman diliminde size olan bi durumu aktarıyım bakayım ne düşüneceksiniz.

Biz eşimle asansöre bnmek üzereydik oda marketten geliyormuş.

Bizde davet ettik sende bin madem diye.
Ama suratı nasıl düştü bi tuhaflaştı bi anormalleşti yani anlamamak için aptal olmak lazımdı.

Eşim bile fark etti .
Bu kadın niye öle triplere grdi .
Yüzü şeytan çarpmış gibi oldu diye.
Hastadır bizene diye geçişyrdik sonra.

Daha sonra 2 üç gün sonra kapıcıya çöp verirken karşılaştık nedense bana açıklama yapma gereği duydu.

Senle asansörde karşılaştığımız gün kötü bir haber almıştım ondan öyleydim diye.
Bnde de jrton düşmedi eşimle beraber olduğumuz günmü dedim hehe evet dedi.

Yani niye açıklama gereği duydum anlamadım.
Niye eşimle olduğumuz halde senle dedi onuda anlamadım.
Kızlar napim kapısına dayanıp Ağzını burnunu yermi değiştirteyiyim töbe töbee.

Yoksa eşime anlatayım herşeyi bak gidicem konuşucam kadınla derdin ne diye birşey varsa senden duyayım diye
eşinizi karıştırmayın
kıskançlık nirvanaya ulaşmış kadında

Eltiniz değil bir şeyiniz değil.
Ne çekiyorsunuz bu kadını.
Görmezden gelin. İlle konuşmak gerekirse havadan sudan geçiştirin. Nötr olun. Size ilgisi kesilir zamanla

Anlamıyorum derdi neki kıskansıno_O
Bildiğim tek şey artık canımı çok sıktığıı
Eşinizin yaşının küçük olması onun beğenmeyeceği anlamına gelmezki. Eşide hapiste zaten şuan büyük boşluk hissediyordur hem duygusal hem cinsel. O yüzdende etrafta ki beğendiği kişiye kıskançlık yapıyordur.

Oltaya gelmeyin siz, ağzını da kırsanız ben be yaptım der adınızı çıkarır. Eşinizi karıştırmayın ve merhabayı bile kesin başka başka olayları bahane ederek.

Eşinizin yaşının küçük olması onun beğenmeyeceği anlamına gelmezki. Eşide hapiste zaten şuan büyük boşluk hissediyordur hem duygusal hem cinsel. O yüzdende etrafta ki beğendiği kişiye kıskançlık yapıyordur.

Oltaya gelmeyin siz, ağzını da kırsanız ben be yaptım der adınızı çıkarır. Eşinizi karıştırmayın ve merhabayı bile kesin başka başka olayları bahane ederek.

Ben yanaşmasam uzak dursam bile mutlaka bir yolunu buşup yapışıyor kene gibi.

Kadının kesin bildiği bişi var.. ve seni uyarmaya çalışıyor. Malum türk kadını kafası vardır bizde, eşim yapmaz kadın fesat şeklinde düşünsek te .... kesinlikle ihmal etme. Ben kıllandım mesela. oturup kadını eleştirerek içimi rahatlatmaya çalışmayıp hemen kontrolu ele alırdım yerinde olsam
doğru bir yaklaşım ..
kıskançlıkla seni huzursuz etmekle alakası yok ..ateş olmayan yerden duman çıkmaz ki akrabası eşinle aynı iş yerinde ...kadını al karşına konuş.
kimse yuva yıkmak istemez direk söyleyemez.adı geçsin istemez uyarır kontrol altında tut der ...
kocası haipte olabilir bekar adamlar dururken niye sizin evinize kocanıza düşsün.
yerinde olsam araştırırdım..telefonu sürekli sizin elinizde olması neyi değiştirir.
farklı bir telefon alıp işyerinde tutmak bu kadar zor değil

kıskanıyor huzurumu bozaka şeklinde yaklaşmak yerine düşmanınızı yakın tutun..varsa birşey fie verir yoksa bir daha göüşmezsiniz net olmak sakin olmak direk sormak ta fayda var

X