- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.713
Ben de sanmam eve getirecegini buyuk cesaret biri gorur diye yapmaz zaten duydugu sey buyuk ihtimal tv sesidir.disarda birsey gormus yada biri ona birsey duyurmus olabilir tabi oyle birsey varsa..Ne grmüş olabilir bilmiorum ki eşim yapıcak olsa eve getirecek cesareti olmayan cinslerden dışatda ama ewe zannetmiorum ne grmüş olablr ki kadın
Bence kadını sorgulamaktansa eşinizi takip edin anlamadan çünkü aynı durumlar başıma geldi en yakın arkadaşımın eşi arkadaşımınaldatıyordu sağır sultan duydu ama kıza bişey söyleyemedim ima ettim beni suçladı benimle görüşmüyor ben kıskanç durumuna düştüm kötü oldum sizinki yapıyordur diyemem yalnız bırakıp bir yerlere gitmeyin ayrıca annemlerin karşı komşusunun eşi karısını sürekli aldatıyor erkek kardeşim kaç kere görmüş Ada'm kardeşimin bildiğini biliyor bir anda karşı komşuyla görüşmemizi kestirdi karısına bizimle görüşmesini yasakladı söyleriz diye biz söylemezdik aslında ama olan kadınlara oluyor. Hamilemişsin takma Kafana eşini sessizce takibe al
Aldatan adam ozelliklerine benzemiyor pek o zaman.Aldm zaten telefonu sosyal medyası herşeyi bnde.
Benden habersz tek dşarı çkmaz sensz tadı olmuyor der.
Bn çıkmasam hadi ben çıkıyorum deyip bni evde bırakmaz.
Ne aldı ne harcadı bilirim giyimine kuşamına o kadar düşkğn değildir.
Ben zorla gzel güzel giydiririm.
Parfümü bitmiş belki 2 aydır buğün yarın deyip öteler durur.
Gece nöbetleri oluyor of keşke evimde olsam sana sarılıp uyusam der.
İşe gtmek içşn can atmaz .
Yani daha ne olabilir mesela dikkat emem gereken.
Şimdi bi arkadaş watsapweb söyledi onuda yapucam
Eşinizin size düşkün olması çok güzel yalnız bırakıp gitmeyin uzun bir süre sosyal hesapları takibe almanız iyi belki kadın yanlış anladı eşinizi hemen suçlamak olmaz tabikiAldm zaten telefonu sosyal medyası herşeyi bnde.
Benden habersz tek dşarı çkmaz sensz tadı olmuyor der.
Bn çıkmasam hadi ben çıkıyorum deyip bni evde bırakmaz.
Ne aldı ne harcadı bilirim giyimine kuşamına o kadar düşkğn değildir.
Ben zorla gzel güzel giydiririm.
Parfümü bitmiş belki 2 aydır buğün yarın deyip öteler durur.
Gece nöbetleri oluyor of keşke evimde olsam sana sarılıp uyusam der.
İşe gtmek içşn can atmaz .
Yani daha ne olabilir mesela dikkat emem gereken.
Şimdi bi arkadaş watsapweb söyledi onuda yapucam
Eşinizin size düşkün olması çok güzel yalnız bırakıp gitmeyin uzun bir süre sosyal hesapları takibe almanız iyi belki kadın yanlış anladı eşinizi hemen suçlamak olmaz tabiki
Arkadaşım sakın aklını bulandırma
bende bu oyunlara cok gelip evliligimi mahvetmistim
kalbini dinle senin bu kadindan yana degil
başka biseyden dolayı şüphen varsa araştır elbet hissedersin ama sorun sadece bu kadinin dedikleri ise salla gitsin
vede uzak dur Allah'a emanet ol ..
aranızın iyi olduğu diğer komşu yardım etmez mi. onunla konuşsanız sinirlerinizin bozulduğunu sorduğunuzu ama söylemeyip hala imalara devam ettiğini falan söyleyin, bu fettan abla zaten birşeyler biliyorsa anlatmıştır yada anlatır.
Canim ustele sen konuyu kapatma kadin bisey dediginde ama esinede yansitma kesin hic bisey olmadan ben olsam catlamistim sinirden zaten karnin burnunda seninle konusurken daha dikkatli olmalari lazim hamile bu kirmim bunu falan demesi lazim yane varsada bisey dogumuna kadar susmasi lazim... ben o komsun olsaydim bisey gorsem yada bilsem pat diye soylerdim kadina...bilmemesi salak yerine konmasi bi kadinin en kotu sey cunku ... yane ben 2 tarafli dusundum cnm kocan bisey yapio demedim
Olayı dallandırıp bulandırmak istemiorum.
Tam diğer komşum iyi bir insan ama o gider başkasına der başkası başkasına olay saçmalar diye sölemedim.
Düşnöüyorumda en iyisi bu kadnla görüşmemek
Kadınlar illaki hissediyor bi şekilde.eğer bu kadının dediklerini kenara atarsan için rahatsa boşver
Ayrıca eşin "kadından hoşlanmıyorum görüşme"dediyse dikkate al.
Benim eşimde bikaç kez uyardı beni hep haklı çıktı.sezgilerine güvenirim
Çaktırmadan diğer komşularının ağzını ara o kadın nasıl diye
Bak 2 durum olarak soylim esim buyutuyor bunu bence kadinin bildigi bisey esini rahatsiz ediyor olabilir canim belki buyuk bisey degil ama bilmiyorum .. diger durum ise kadin zaten belli etmis kendini yane biraz biseyler karistiriyir.. bak ben bayan kuaforuyum neler duyuyorum neler ya kadinin en yakin arkadasi kocasini ayartiyor kaciyor falan o yuzden imsanlara pek guvenmeBen orda bi salaklık yptım eşime söyledim.
O kadar sinirlendiki evi satılığa çıkardı tabi sonta vazgcti.
Gidip kadınla konuşcam diyordu
Buğün bu iftira atan yarın neler der falan diye çok snirlendi.
Şimdi de görüşmemi istemiyor ama görüşürsem de fesat kadın yine seni üzer karışmam diyor