Komşu kadın eşim bilşnmezlik offff

Ne grmüş olabilir bilmiorum ki eşim yapıcak olsa eve getirecek cesareti olmayan cinslerden dışatda ama ewe zannetmiorum ne grmüş olablr ki kadın
Ben de sanmam eve getirecegini buyuk cesaret biri gorur diye yapmaz zaten duydugu sey buyuk ihtimal tv sesidir.disarda birsey gormus yada biri ona birsey duyurmus olabilir tabi oyle birsey varsa..

Aldm zaten telefonu sosyal medyası herşeyi bnde.
Benden habersz tek dşarı çkmaz sensz tadı olmuyor der.
Bn çıkmasam hadi ben çıkıyorum deyip bni evde bırakmaz.
Ne aldı ne harcadı bilirim giyimine kuşamına o kadar düşkğn değildir.
Ben zorla gzel güzel giydiririm.
Parfümü bitmiş belki 2 aydır buğün yarın deyip öteler durur.
Gece nöbetleri oluyor of keşke evimde olsam sana sarılıp uyusam der.
İşe gtmek içşn can atmaz .
Yani daha ne olabilir mesela dikkat emem gereken.
Şimdi bi arkadaş watsapweb söyledi onuda yapucam

Aldatan adam ozelliklerine benzemiyor pek o zaman.

Eşinizin size düşkün olması çok güzel yalnız bırakıp gitmeyin uzun bir süre sosyal hesapları takibe almanız iyi belki kadın yanlış anladı eşinizi hemen suçlamak olmaz tabiki

Arkadaşım sakın aklını bulandırma
bende bu oyunlara cok gelip evliligimi mahvetmistim
kalbini dinle senin bu kadindan yana degil
başka biseyden dolayı şüphen varsa araştır elbet hissedersin ama sorun sadece bu kadinin dedikleri ise salla gitsin
vede uzak dur Allah'a emanet ol ..

Eşinizin size düşkün olması çok güzel yalnız bırakıp gitmeyin uzun bir süre sosyal hesapları takibe almanız iyi belki kadın yanlış anladı eşinizi hemen suçlamak olmaz tabiki

Ya bende bırakp gtme heveslisi değilim aslnda ama ailemi yılda bir kere görme şansım var eşimde gelemiyor işinden dolayı.
2 hafta kalıyorum.
Gidip 1 ay kalan insanlar bliyorum

Teşekkür canım.
Sadece bu kadının dedikleri
Sende Allaha emanet ol arkadaşım

aranızın iyi olduğu diğer komşu yardım etmez mi. onunla konuşsanız sinirlerinizin bozulduğunu sorduğunuzu ama söylemeyip hala imalara devam ettiğini falan söyleyin, bu fettan abla zaten birşeyler biliyorsa anlatmıştır yada anlatır.

Mrb komsu kadin sizi kiskaniyor ve sizin huzurunuzu kacirmak icin sizin kafanizi karistirmaya calisiyor..onun disinda evet esinizi ayartmaya calisiyor ...cunku esinizde kadinin saglam ayakkabi olmadigini soyledigine gore kocaniza iş atmış belli..bu kadinla tamamen gorusmeyi kesmelisiniz..kesinlikle bir kere bile muhattap olmayin...ve bir sey daha car uzgunum ama esinize karsida tam guvenmeyin..kadinin kocasi yok kadin ahlakı bozuk..ve siz sehir disina cikiyorsunuz..siz yokken ne olabilecegini kestiremiyorum..acikcasi kocanizida caktirmadan takip edin.

Masum bir komşun arayıpta canim geldin mi sizin evden bayan sesi duydumda yanına geleyim vs demiş olsa. Derim ki aha bu lafın altında bi fok var.

Çünkü bizde burda komşusunun kocası aldatan ve bunu gören arkadaşlara caktırmadan komşuna boyle çıtlat. Bi ses duydum sizde birini gordum vs. Seyler söyle diyoruz.

Amma velakin bu komşu bunu iyi niyetle söylemişe pek benzemiyor.
Daha çok seni rahatsız etmek istiyor kocana göz koymuş gibi söylüyor.
Haklısın.
Bu hareketleride bu telefonuda senin kadına karşı olumsuz yaklaşmana sebep olmuş. Artık kadın iyi niyetlide olsa sen onu hep sorgulayacaksın.

Benim tavsiyem bu kadından uzak dur.
Eşinin spor salonuna gittigini ögrenmiş ya bu kadında peşinden spora gitcek potansiyel var.

Kadına soguk davran. Ben böyle yeni komşuluklara hic güvenmem. Kimseye oturmaya gitmem kimseyide evime sokmam.
Eski komsularımızda bizim ailemiz gibiydi. Artik öyle komsuluk kalmadi sehirde.
Kimseye güvenme.

Canim ustele sen konuyu kapatma kadin bisey dediginde ama esinede yansitma kesin hic bisey olmadan ben olsam catlamistim sinirden zaten karnin burnunda seninle konusurken daha dikkatli olmalari lazim hamile bu kirmim bunu falan demesi lazim yane varsada bisey dogumuna kadar susmasi lazim... ben o komsun olsaydim bisey gorsem yada bilsem pat diye soylerdim kadina...bilmemesi salak yerine konmasi bi kadinin en kotu sey cunku ... yane ben 2 tarafli dusundum cnm kocan bisey yapio demedim

Ben sizin yerinizde olsam bildiğin birşey mi var? Neden devamlı kocamdan ve aldatılmaktan bahsediyorsun diye direk sorardım.
Varsa bir bildiğin söyle yoksa bir daha böyle şeylerden bahsetme derdim.

Olayı dallandırıp bulandırmak istemiorum.
Tam diğer komşum iyi bir insan ama o gider başkasına der başkası başkasına olay saçmalar diye sölemedim.
Düşnöüyorumda en iyisi bu kadnla görüşmemek

Kadınlar illaki hissediyor bi şekilde.eğer bu kadının dediklerini kenara atarsan için rahatsa boşver
Ayrıca eşin "kadından hoşlanmıyorum görüşme"dediyse dikkate al.
Benim eşimde bikaç kez uyardı beni hep haklı çıktı.sezgilerine güvenirim
Çaktırmadan diğer komşularının ağzını ara o kadın nasıl diye

Ben orda bi salaklık yptım eşime söyledim.
O kadar sinirlendiki evi satılığa çıkardı tabi sonta vazgcti.
Gidip kadınla konuşcam diyordu
Buğün bu iftira atan yarın neler der falan diye çok snirlendi.
Şimdi de görüşmemi istemiyor ama görüşürsem de fesat kadın yine seni üzer karışmam diyor

doğruda, kadın bişeyler biliyorsa yada bilmese de aklındaki abuk sabuk fikirleri zaten paylaşıyordur.

Ağız araması yaptım.
Bir komşum çok iyi çok melek dedi.
Diğer komşum uzak dur evine çok girmesin dedi.
Bende muhattap olmuyorum dedi.
Kapıcı da eşime çok kötü bi aile demiş.
Eşim ike aynı yerde çalışan akrabasına eşim demiş değişik bi aile filan kız da demiş evet evet burun kıvırmış başka bişey dememiş

Bak 2 durum olarak soylim esim buyutuyor bunu bence kadinin bildigi bisey esini rahatsiz ediyor olabilir canim belki buyuk bisey degil ama bilmiyorum .. diger durum ise kadin zaten belli etmis kendini yane biraz biseyler karistiriyir.. bak ben bayan kuaforuyum neler duyuyorum neler ya kadinin en yakin arkadasi kocasini ayartiyor kaciyor falan o yuzden imsanlara pek guvenme

Üst kat komşum dünyalar tatlısı bir hanemefendi. Küçük bir kızı var ve ailesine gittiği her haftasonu eşi eve bir kadın getiriyor. İnsan gerçekten soyleyemiyor ve ima eden bir komşuya çok feci suçladı. Hatta eşi kadına iftira bile attı..
İkincisi hamileyken aldatildim ve boşandım. O güne kadar zerre suphelenmemistim eşimden. Telefonunda şifre de yoktu sürekli ortada dururdu. Ancak beyefendi başkasının üzerine hat almış ve o hattı işyerinde sakladığı ikinci telefonunda kullanıyormus..
İkinci telefonlar, sahte Facebook hesapları falan olabiliyor. Okuyan herkes dikkatli olsun diye yazdim. Umarım siz bunları yasamazsiniz

Ya esin gorusme diyorsa garanti gorus o insanla mutlaka altindan bosey cikar benim en yakin arkadasim bize tasinmisti neyse evden kovdum cok fenaydi falan sonra kocamla biz sevgiliyken gidip kocamla yatmaya kalkti evlendikden sonra hemen anlatti vicdan azabi cwkiyorum falan 2gunluk evliydim dedim ondan onunla konusma dedin bosaniyordum kiz ben az kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…