- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.063
Whatsaptan takip edebilirsin.whatsapweb.İnş.
Napabilirim bu durumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Whatsaptan takip edebilirsin.whatsapweb.İnş.
Napabilirim bu durumda
Okurken size sinir oldum ya yuh yani:/ Agzinin payini veremedgnz gibi birde gordgn birsey varsa soyle diyip kadinin laflarini dikkate aldigini resmen ilan ediyorsun.
Kadin esine göz dikmis baska bi aciklamasi yok bunun
siz avukatmisiniz?profilinizde öyle yazıyor.İnş.
Napabilirim bu durumda
Whatsaptan takip edebilirsin.whatsapweb.
siz avukatmisiniz?profilinizde öyle yazıyor.
İçin rahat etsin istiyorsan takibe al eşini.seni öpmesi sana sarılması yanlış şeyler yapmıyor anlamına gelmez.benimki pırlanta almıştı otele başka kadınla gittiği zaman.ayrica telefonuda hep oğlumun elindeydi.yapmak isteyen için her sey kolay.
Komşuna gelince patavatsız evt.fakat bazı insanlar böyle ama doğruda söylem e ihtimalini de unutmamak gerek.ins yalan söylüyordur.
Komsunuzn akrabasiyla aralarnda bişey olabilirmiki
MALZEMELER: eşinin telefonu,bilgisayar.Peki nedir bu watsapweb.bilmiorum
MALZEMELER: eşinin telefonu,bilgisayar.
YAPILIŞI: Eşinin telefonundtelefonundan whatswhatsap a gir.orda whatsapweb var.tikla.bir ekran gelecek önüne.
Bilgisayardan da whatsap web e gir.orda bilgisayar ekranı gibi bir şey çıkacak.telefondaki whatsapweb qr yi bilgisayardaki o ekrana tür ve okuyacak.
Sonra bilgisayarda sayfa açılacak.esinin teline artık ihtiyacım yok.bilgisayardan canlı canlı izleyebilirsin.
İki seçenek var;
Ya bir şeyler gördü ama tam da emin değil, sana söyleyip kötü olmak istemiyor
Ya da kıskanıyor diye düşündüm.
Çok da iyi niyetli değil gibi ama sizden de eşinizden de büyük eşinizi beğeniyor desem.
Telefondan whatsap web yazacaktım.oraya gir.MALZEMELER: eşinin telefonu,bilgisayar.
YAPILIŞI: Eşinin telefonundtelefonundan whatswhatsap a gir.orda whatsapweb var.tikla.bir ekran gelecek önüne.
Bilgisayardan da whatsap web e gir.orda bilgisayar ekranı gibi bir şey çıkacak.telefondaki whatsapweb qr yi bilgisayardaki o ekrana tür ve okuyacak.
Sonra bilgisayarda sayfa açılacak.esinin teline artık ihtiyacım yok.bilgisayardan canlı canlı izleyebilirsin.
YokTşk ederim deniycem.
Eşim bu durumdan haberdar olmaz dimi onun tlfini bildrim gtme olayı yoktur
Ben soyle yorumladim komsu abla birseyler gordu ve size citlatmak istedi. esine goz koyan kadin tatilden evine cabuk gel niye der aldatilsan ne yaparsin niye der evde bir kadin sesi duydum niye der cesaret edemedi herseyi acikca soyleyemedi.tabi benimki bi tahmin dogru da olmayabilir.