Komşu kadın eşim bilşnmezlik offff

Okurken size sinir oldum ya yuh yani:/ Agzinin payini veremedgnz gibi birde gordgn birsey varsa soyle diyip kadinin laflarini dikkate aldigini resmen ilan ediyorsun.
Kadin esine göz dikmis baska bi aciklamasi yok bunun

İçin rahat etsin istiyorsan takibe al eşini.seni öpmesi sana sarılması yanlış şeyler yapmıyor anlamına gelmez.benimki pırlanta almıştı otele başka kadınla gittiği zaman.ayrica telefonuda hep oğlumun elindeydi.yapmak isteyen için her sey kolay.
Komşuna gelince patavatsız evt.fakat bazı insanlar böyle ama doğruda söylem e ihtimalini de unutmamak gerek.ins yalan söylüyordur.

Erkeklerin kafası normalde pek çalışmaz ama iş bu konulara gelince nasıl saman altından su yürütebiliyorlarmış, çok şaşırdım. Siz nasıl anlamıştınız peki?

İki seçenek var;
Ya bir şeyler gördü ama tam da emin değil, sana söyleyip kötü olmak istemiyor
Ya da kıskanıyor diye düşündüm.
Çok da iyi niyetli değil gibi ama sizden de eşinizden de büyük eşinizi beğeniyor desem.

Peki nedir bu watsapweb.bilmiorum
MALZEMELER: eşinin telefonu,bilgisayar.

YAPILIŞI: Eşinin telefonundtelefonundan whatswhatsap a gir.orda whatsapweb var.tikla.bir ekran gelecek önüne.
Bilgisayardan da whatsap web e gir.orda bilgisayar ekranı gibi bir şey çıkacak.telefondaki whatsapweb qr yi bilgisayardaki o ekrana tür ve okuyacak.
Sonra bilgisayarda sayfa açılacak.esinin teline artık ihtiyacım yok.bilgisayardan canlı canlı izleyebilirsin.

YAPILIŞI: Eşinin telefonundtelefonundan whatswhatsap a gir.orda whatsapweb var.tikla.bir ekran gelecek önüne.
Bilgisayardan da whatsap web e gir.orda bilgisayar ekranı gibi bir şey çıkacak.telefondaki whatsapweb qr yi bilgisayardaki o ekrana tür ve okuyacak.
Sonra bilgisayarda sayfa açılacak.esinin teline artık ihtiyacım yok.bilgisayardan canlı canlı izleyebilirsin.

Tşk ederim deniycem.
Eşim bu durumdan haberdar olmaz dimi onun tlfini bildrim gtme olayı yoktur

İki seçenek var;
Ya bir şeyler gördü ama tam da emin değil, sana söyleyip kötü olmak istemiyor
Ya da kıskanıyor diye düşündüm.
Çok da iyi niyetli değil gibi ama sizden de eşinizden de büyük eşinizi beğeniyor desem.

Bnde aslnda son söylediğinz gibi düşünüyorum maleseff

Bnce esin kadindan rahatsizlik duyuyor ki hakli. Belkide esine bakislarini falan yakaladi ya da esinle konusmak istedi falan. Belkide sizi ayirmaya calisiyor. Seni esinden uzaklastirmak istiyor.

Telefondan whatsap web yazacaktım.oraya gir.

Ben soyle yorumladim komsu abla birseyler gordu ve size citlatmak istedi. esine goz koyan kadin tatilden evine cabuk gel niye der aldatilsan ne yaparsin niye der evde bir kadin sesi duydum niye der cesaret edemedi herseyi acikca soyleyemedi.tabi benimki bi tahmin dogru da olmayabilir.

Ben soyle yorumladim komsu abla birseyler gordu ve size citlatmak istedi. esine goz koyan kadin tatilden evine cabuk gel niye der aldatilsan ne yaparsin niye der evde bir kadin sesi duydum niye der cesaret edemedi herseyi acikca soyleyemedi.tabi benimki bi tahmin dogru da olmayabilir.

Ne grmüş olabilir bilmiorum ki eşim yapıcak olsa eve getirecek cesareti olmayan cinslerden dışatda ama ewe zannetmiorum ne grmüş olablr ki kadın

Bence kadını sorgulamaktansa eşinizi takip edin anlamadan çünkü aynı durumlar başıma geldi en yakın arkadaşımın eşi arkadaşımınaldatıyordu sağır sultan duydu ama kıza bişey söyleyemedim ima ettim beni suçladı benimle görüşmüyor ben kıskanç durumuna düştüm kötü oldum sizinki yapıyordur diyemem yalnız bırakıp bir yerlere gitmeyin ayrıca annemlerin karşı komşusunun eşi karısını sürekli aldatıyor erkek kardeşim kaç kere görmüş Ada'm kardeşimin bildiğini biliyor bir anda karşı komşuyla görüşmemizi kestirdi karısına bizimle görüşmesini yasakladı söyleriz diye biz söylemezdik aslında ama olan kadınlara oluyor. Hamilemişsin takma Kafana eşini sessizce takibe al

eşini takibe al ama çaktırma derim
İlk günden eşin neden uzak tutmak istedi acaba
Alnında yazmıyor ya nasıl biri olduğu, sana söylediklerinden haberı varmı eşinin

X