Komşu gürültüsü

gerçektende öle malesef bizim üstte ve yanda ıkı anlayıssız ınsan mevcut bizde ricayla sölediğimizde kötü biz olduk ....onları rahatsız edecek muzık vs gıbı seslerı cıkarsak dahi anlayıs yok malesef bu şekildeki anlayıssızlıklar kültür seviyelerinin düşüklüğünden kayneklanıyor ....bizdeki gürültü öel böle değil çocuk sürekli bagırmakta durmadan,babası ona kızıyım dıye daha beter gürültü yapmakta üstelik çocuk spastık gıbı sürekli zıplamakta her zıplamakta ev sallanmakta ....üstelik deprem olurmuscasına ...uyardıgımızda yaptıkalrı gürültüleri kavgalarını bagrısmalarını çocugu adamı gırtlakladıgını ve bu gurultuden rahatsızlık duymadıgımızı fakat zıplama oldugunda evın deprem olmus gıbı sallandıgını uykudan ne oluyor dıye fırladıgımzı ve pisikolojık olarak rahatsız oldugumuzu solememıze ragmen karsılık olarak resmen hakarete ugradık oda yetmedı kaıle bıle almadılar :) anlıcanız en ıyısı sızın dusuncelı aman gec vakıt kımse gelmesın gıtmesın ses yapmıyalım dusuncesınden hemen kurtulup rahatca ıstedıgınzı yapmanız şimdilik öle yaparak gecıstırmeye bakıyoruz ....hayırlısı ALLAH tan ne diyelim...

aynı sorun bizde de var hatta adam karısını falan da dövüyor polis çağırılmıştı bir keresinde ama inkar ettiler. polisler de aileden biri şikayetçi olmadığı sürece bir şey yapamayız dediler.

Ben çözümü buldum bu gürültü konusunda :KK1:

Kim gürültü yapıyorsa ben de onu rahatsız ediyorum. :KK47:

Alt kattakinin çocuğu gümbür gümbür koşardı evin içinde, benim bebiş koşamadığı için ben de sabahın köründe saat 6-7 gibi Büyük bir gürültü ile kurutma yapan çamaşır makinamı çalıştırıyorum :KK47: Bir kere bile gelip yahu bu saatte çalıştırma makinayı diyemedi, derse yiyeceği lafı biliyordur herhalde :KK4:

Yan komşum sürekli gürültü yapar geceleri, ben de evini dinliyorum gündüz sessizlik varsa açıyorum müziği son ses veya onun yaptığı gibi bebeğimle çığlık atmaca oynuyorum :KK47: :KK47:

Valla hiç umrumda değiller artık,aman uyuyordur insanlar tv'nin sesini kısayım, aman makinayı makul bir saat çalıştırayım vs demek yok artık :KK36: :KK36:

biz bilmem kaç defa ev sahibi ile haber yolladık olmadı, sonra kendimiz indik en az 2-3 kere ,

hala devam ya birde şu var ben normal seslere kızan biri de değilim. hani sesler gelir. insanlık hali ama bir kapı kırılırcasına saniye arası habire kapılar çarpılıyor, evin çocuğu bukadar kapıya gücü yetmez.

bugün (daha öncede olması bir yana) yine hoplayark uyandım.. hoplayarak yaaa.. halbuki hamileyim ve sık idrara çıkar uyanırım annem dahi seslenmiş duymamışım da taa aşadakinin öküzler gibi kapı çarpmasına zıplamışım ama nasıll pis oluyor öle saygısız gürültüye korkarak uyanmak bir bilseniz... hastayız grip vs her dk başı kapılar kırılıyor..

ve sanki örneğin bi surahi için bi subardağı için ayrı ayrı teker teker çıkıyorlar ve her çıkışlarında GÜÜÜÜÜÜMMMM!!!

ulan sibiryadamısın gelene kadar kırma kapıyı aralık kalıversin...

KISACA DUYUN EYYYY DÜŞÜNCESİZ KOMŞULAR:

hakkım helal etmiyorum ETMİYORUZ DÜŞÜNCESİZ BİLE BİLE HAKKA GİREN SAYGISIZLARA...

.

Son düzenleme:
heee bir de kendi çıkardıkları gürültüyü,sesleri bilmezler, üst kata şikayete gelirler..
bi de bu versiyonları var..

alt katıma taşınacak,şimdilik başka bir dairede oturan gıcık komşuma özel paketim var..:KK42:
gelsin de servis edeyim diye zor duruyorum..:KK53:

kızlar apartmanda yaşamak ne kadar zor. aylardır üst kattaki komşularımın yaptığı gürültüden fenalık geldi. çocuklarının ve kendinin çıkardıkları sesler yüzünden ne doğru düzgün uyuyabiliyorum ne de sessiz bir ortamda oturabiliyorum. birkaç kez gerek kaba gerekse kibar bi şekilde uyarmamıza rağmen kendisinin gürültü yapmadığını, çocukların da yapmasının normal olduğunu apartmanda böyle şeylerin normal olabileceğini söyledi bir de üste çıkarak. ama gerçekten bu kadar rahatsız olmasak tepki göstermezdik heralde. çocuk var diye de bu kadar rahat olunur mu. insan çocuğunu uyarmalı nolursa olsun belirli saatlere dikkat etmeli..inanın müzik sesi davul sesi olsa bile razıyım ama bu ne zaman geleceği belli olmayan eşya gıcırtıları ve yürüme atlama zıplama seslerinden bıktım artık psikolojim bozuldu. nasıl bir yöntem izlesem bilemiyorum. uyarıdan da anlamıyolar. aynı şekilde karşılık verin deseniz o da olmaz diğer masum komşuların günahı ne... inanın bu konu çok can sıkıcı kimsenin başına gelmemesini diliyorum. allah herkese iyi komşu versin. insanın yaşadığı yerde mutsuz olması çok kötü.

Ben de tam böyle bir dertden muzdaribim, sinirlerim allak bullak oluyor. kendi evimden uzaklasiyorum ve butun gunumu disarida gecirmek istiyorum. Benim komsunun cocuklarinin gurultusunun disinda evde kullandigi camasir makinesinin gurultusude dahil. makineyi actigi andan kapadigi ana kadar sanki benim evimde uc makine birden calisiyormusz gibi yanki yapiyor. Site calisanlari makinenin altina birsey koymasi gerektigini söylediler, ama ise yaramadi malesef:KK43:. Sonucta ben komsumun her yaptigini (artik kac derecede camasir yikadigini bile anliyabiliyorum, yikama suresi ve sikma programinin cikardigi sesden:KK43:) duymakdan yoruldum... Ve saygisizlik yaptiklarini anlamalarini istiyorum, 4 cocugun var ve bu cocuklarin evde kavga ediyor, top oynuyor, oyuncak silahla birbirlerini kovaliyor, izledigi maclari duyuyorum, dinledigi sarkilari.... Kendi evimden uzaklastigimi hissediyorum artik...

Bende acayip çektim gürültüden en çokta çocuk bu anlamıyo diyen üst komşumdan. 10 yaşında kız çocuğu gece onikilere kadar, evi sallaya salaya koşardı ve neymiş laftan anlamıyormuş. karakolluk mu olmadık, zabıtaları mı çağırmadım yönetime mi şikayet etmedim. bana mısın demediler.Ve hiçbir hukuki yaptırımı da yok ne yazık ki. bilginiz olsun.
Kapalı bir kadın iki çocuklu ve enteresan Allah korkusu yok! Bunun kul hakkı yemek olduğunun farkında değil. Birgün kocası bunları şikayet ettik diye kapımıza dayandı. Annemle benim üstümüze yürüdü. Adamı bıçaklıyodum o raddeye geldim. Gözüm döndü hem suçlu hem güçlü adi adam. Neyse bas bas bağırdım kul hakkı yiyorsunuz diye tüm apartman duydu.
Şimdi annem hala o evde yaşıyor. Çünkü kendi evi. Takmıyorum duymuyorum diyo. Ama ben hırsımı hala alamadım onlardan. İnşallah bi gün cezalarını çektiklerini görürüm.
Ben eşimi ikna ettim 2 sene önce müstakil bir eve taşındık. Gündüz sokakta çocuklar gürültü oyapıyor bazen ama en azından akşamları huzurluyum. ve bu herşeye bedel.Darısı çekenlerin başına çok zor bir durum biliyorum.
Son olarak insan gürültüden çok yapılan saygısızlığa tahammül edemiyor bu çıldırtıyor zaten.

Cok önemli bir noktaya deginmissin. Benim komsum Irakli kapali bir kadin, esinden ayrilmis 4 cocugu ile yasiyor. Yeri geldiginde ben acik oldugum icin bana trip atiyor ve kendinin cok inancli oldugunu savunuyor ama yaptiginin haram oldugunu bir turlu anlamiyor. Onun ailesinin gurultusu yuzunden ben hasta oldum migrenim cikti. uyku duzenimiz bozuldu ve onlarin sesini duymamak icin evde her odada ses cikartacak (TV, radio) elektronik aletleri calistiriyorum. Onlari sikayet ettigim icin dahada beter ses cikartmaya basladilar, muzik sesinden bizim camlar gumluyor. Bukadar seyin disinda ben bu komsuma esinden ayrildi diye bu aileye ne yardimlar yaptim, cocuklari icin ne dualar ettim Allah biliyor. Butun bunlarin karsiliginda bukadar saygisizligi kabul edemiyorum, anliyorum morali bozuktur ama bu iskence beni 1,5 yildir rahatsiz ediyor. Umarim kisa surede morali duzelir ve daha az gurultulu normal bir aile ortami yasarlarda biz de rahat ederiz.

Arkadaşlar benim bi sorunum var bu komşu gürültüsüyle ilgili.bizim komşularımız yeni taşındı sayılırlar. Evde iki kadın var bunlar kumaymış 3 tanede çocukları var.kim kimin çocuğu bilemiyorum. çocukların ikisi büyük biri 25 diğeri 27 yaşlarından.diğeri ilk okula gidiyor. bu büyük olan çocuklar hasta. hastalıkları zihinsel. biz 24 saat gürültüleri dinlemek zorundayız.yanış anlaşlma olmasın gürültüyü bu hasta dediğim insanlar yapmıyor. aileleri bu hasta çocuklarnı sürekli dövüyor hırpalıyor !! ama nasıl bi dayaksa evden sürekli cinayet işleniyormuş gibi sesler geliyor. ailecek psikolojimiz bozuldu. bi kaç defa konuşmaya çalştık. bize söylenen savunma şuydu. ' ilaç içmesi lazım ama ne yataktan klkıyor ne ilaç içiyor nede yemek yiyor bende mecburen kızıyorum kusura bakmayın sesimiz geliyorsa denildi. arkadaşlar normal bi kızma falan söz konusu değil evden gelen sesleri duysanız korkarsınız sürekli bişiler yerlere atılıyor.acı çeken insanların inleme ağlama sesleri geliyor. çok üzülüyoruz bu duruma. ne yapabilirz ??

Arkadaşlar benim bi sorunum var bu komşu gürültüsüyle ilgili.bizim komşularımız yeni taşındı sayılırlar. Evde iki kadın var bunlar kumaymış 3 tanede çocukları var.kim kimin çocuğu bilemiyorum. çocukların ikisi büyük biri 25 diğeri 27 yaşlarından.diğeri ilk okula gidiyor. bu büyük olan çocuklar hasta. hastalıkları zihinsel. biz 24 saat gürültüleri dinlemek zorundayız.yanış anlaşlma olmasın gürültüyü bu hasta dediğim insanlar yapmıyor. aileleri bu hasta çocuklarnı sürekli dövüyor hırpalıyor !! ama nasıl bi dayaksa evden sürekli cinayet işleniyormuş gibi sesler geliyor. ailecek psikolojimiz bozuldu. bi kaç defa konuşmaya çalştık. bize söylenen savunma şuydu. ' ilaç içmesi lazım ama ne yataktan klkıyor ne ilaç içiyor nede yemek yiyor bende mecburen kızıyorum kusura bakmayın sesimiz geliyorsa denildi. arkadaşlar normal bi kızma falan söz konusu değil evden gelen sesleri duysanız korkarsınız sürekli bişiler yerlere atılıyor.acı çeken insanların inleme ağlama sesleri geliyor. çok üzülüyoruz bu duruma. ne yapabilirz ??

Canim böyle bir durumla karsi karsiya kalmis olmaniz cok uzucu:KK43:. Ben ust kat komsumun cocuklari agladiginda bile icim yaniyordu, komsuma mesaj atip birseye ihtiyaci olup olmadigini soruyordum. Ki senin anlattigin cok uzucu bir durum. Sen bunu vicdanen dusunuyorsan polis e haber vermelisin bence. Cocuklarin en cok aglayip hirpalandigi saati bulmaya calis ve polislere özellikle o saatde gelmelerini söyle, insanin basina hersey gelebilir ama savunmasiz cocuklara bu iskenceyi yapana anne diyemem... Varsa cezasi ceksin!
Sevgiler.

ya biz de yeni taşındık..taşındığımız günden beri üst kat komşumun gürültüsünden kafayı yiyeceğim..sabah 8 dedin mi başlıyorlar gürültüye...evde küçük bi oğlu var eline kamyon mu veriyor oyuncak mıveriyor neyse artık onu yerde sürükleyip duruyor..delirtiyorlar beni..bi de taktığım zaman başka hiçbişeye yoğunlaşamam ..o çıkmaz kafamdan takarım ona kafayı..napcam bilmiyorum..sinirle kapılarına dayanacam ilk günden ne çirkef gelinmiş desinler de istemiyorum..napcam yaa..bazen tavana vuruyorum sopayla anlasınlar diye ama ne gezer...bıktım bıktımmm​

Canim böyle bir durumla karsi karsiya kalmis olmaniz cok uzucu:KK43:. Ben ust kat komsumun cocuklari agladiginda bile icim yaniyordu, komsuma mesaj atip birseye ihtiyaci olup olmadigini soruyordum. Ki senin anlattigin cok uzucu bir durum. Sen bunu vicdanen dusunuyorsan polis e haber vermelisin bence. Cocuklarin en cok aglayip hirpalandigi saati bulmaya calis ve polislere özellikle o saatde gelmelerini söyle, insanin basina hersey gelebilir ama savunmasiz cocuklara bu iskenceyi yapana anne diyemem... Varsa cezasi ceksin!
Sevgiler.

haklısınız bi kaç defa daha uyarp dediğinizi yapmak zorunda kalıcaz . sesi falan geçtim artık çok üzülüyorum o evdeki insanlara

birde evde iki kadın olduğundan dolayı belki kadının biri diğer kadının çocuklarını hrpalıyordur çocukların gerçk annesi evde yokken diye düşünüyorum. o evde garip şeyler oluyor ama hayırlısı

183 şiddet ihbar hattını arayın.

Oy Allahımm. Kaldığım öğrenci evi ailelerin yaşadığı bi apartman. Yanda eşi vardiyalı çalışan bi bayan var. 3-4 yıllık evliler. 5 aylık bi bebekleri var. Biz nezaman çalıştıgını bilmediğimiz için rahatsız etmemek adına dikkat ediyoruz, odadan odaya bile seslenmiyoruz birbirimize. Müzik dinlerken kullaklık kullanıyoruz. Ama çok değerli ailemiz final haftamızda burnumuzdan getirdi. Sabaha kadar ders çalışıp 4te 5 te 2 saat uyumaya çalışıyoruz bi gün banyodan bi gün mutfaktan sesleri geliyo. Sanki öğlen olmuş gibi bi bagrışmalar bi gülüşmeler. Bebek aglıyo bakmıyo bile. Çocuk aglaya aglaya susuyo.:KK31: Geçen meyve sıkıyo gecenin 3ünde duvara bişey fırlattı bende bagırdım artık zaten gerginiz stresli ve yorgunuz bide bu 1 değil 2 değil. Rahatsız oluyoruz dikkat edin falan. Bu sefer bi bagırışı var sanki biz yappmışız bunu. Artık saygısızlık boyutuna geldi. :KK47:

Son düzenleme:
offf benimde sıkıntım bu yaa :KK43:((

çok anlayıssız insanlar oturuyor üst katımda. tasındıkları hafta evde uzaktan gelen misafirim vardı. sabah 7 uyuyoruz tabi doğal olarak. kızın geldiği ilk günün ertesi.ilk gecesiydi yani evimde. tak tak tak tak bi ses. yataktan fırladım. noluyor diye sesi dinledim apartmandan geliyor.sırf uyandırdıklarını anlasınlar diye elimi yuzumu yıkamadan çıktım apartmana. baktım kapıya çivi çakıyor kocası. ya kusura bakmayın ama evde misafirim var saat cok erkek değilmi çok gürültü yapıyorsunuz dedim. gayet yüzsüz bir şekilde kocam işe gidecek baska yapmaya vakti yok.dedi. tatil gününde daha uygun saatte yapıversin evde misafirim var uykumuzdan uyandık ama diyorum. bitmek üzere bitmek üzere diyor. nerdeee bitmek üzere ben eve döndükten yarım saat sonra bitti bitmek üzereleri

sinirlerim allak bullak oluyor birde 4 yasında bir oğlu var. çocuk hiiiiiç durmuyor. saati sabahı yok. güm güm güm evin bir ucundan diğer ucuna kosuyor
bagırarak ağlıyor kendini yerlere atıyor ve saatlerce sürüyor. ve gece yarılarına kadar devam ettiğide oluyor

bir kere uyardım ya ben çalısamıyorum evde cok rahatsız oluyorum diye. bu seferde cocugu susturucam derken hem oğlunu dövüyor otursun diye cocugun feryatlarını çığlıklarını diliyorum hemde kadının çocuga bagırıp cagırmalarını :KK43:((((

susturucam derken çocugu dövüyor diye bir daha cıkmadım ama cok rahatsızım. bazen dısarda işim olmasada evden kaçıyorum dinlememek için. işe gidiyorum giderken ev yıkılıyor resmen. saat 9-10 gibi eve giriyorum aynı bıraktıgım yerden hiç kesinti yapmadan devam ediyor :KK43:((( ne yapıcam bilemiyorum

Son düzenleme:
benimde yan komşum çok gürültü yapardı.kapısının önündeki ayakkabıları terlikleri itip evimize girebiliyorduk.kendi isteğimizle hiç uyanmazdık.çocukları bağırır kendi bağırır.sonunda evimi satıp taşındım.şimdiki apartmanımızda hiiiiiiiiiç ses yok.herkes gayet saygılı.çocukda çok ama hepside uslu.çok memnunum.kötü komşu mal sahibi yaparmış.bizide iyi bir mal sahibi yaptı.iyiki rahatsız etmiş de taşınmışım.

Öncelikle sunun altini cizmek istiyorum...tabikide kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok..bunu tartismak bile gereksiz....

Lakin apartmanda oturuyorsunuz...yaniniz üstünüz altiniz her tarafinizda insanlar var....sessiz sakin bir ortamin olmasi imkansiz gibi birsey!

Cocuklarin gürültülerine bu denli kizmaniz henüz bekar ve coluk cocuk sahibi olmadigniz icin tahmin ediyorum...:kahve:

Benim iki tane kizm var...biri 8 biride 2,5 yasinda...hadi 8 yasindakine otur kizim yapma kizim dedigim vakit bir yerde tabiki laf gecirebiliyorum...lakin 2,5 yasindakine malesef!

Bazen ciglik atiyor evin icinde...istedigi olmadigi zaman....dis cikarirken günlerce saat gece 2-3 demeden feryatlarla agliyordu...oraya kosturuyor buraya kosturuyor cocuk bu bir nevi bebek sayilir....istedigim kadar ben yapma etme deyim en fazla 5-10 dakka oturur. Bu zamana kadar hic bir komsum ki hepsi benden haric almandir bana gelipte ne olyuor bu ses bu gürültü dikkat edin dememistir...:kahve:

Hatta bir keresinde ben komsuma rastladigimda kusura bakmayin ya cok ses oluyor biliyorum dedigimde....Olsun ne olacak? Cocuk bunlar kosacakda ziplayacakda....takmayin kafaniza....anlayisli olmasi gereken biziz...neticede kendimizi cocukla bir koyamayiz öyle degilmi dedi....a.s

Koca insanlar lafdan anlamiyor teyibi son ses aciyor...bagira bagira konusuyor vs. vs...kücücük cocuklarin laftan anlamasini bekliyoruz ama...fisfisfis

Cocuklu insanlara biraz daha anlayisli olmanizi tavsiye ederim....tabiki her insan bir degil bazilari cidden cok sorumsuz ve ilgisiz ebeveyin oluyor lakin inanin cocuk büyütmek hicte kolay degil...bir Annede bazen yetersiz kalabiliyor...umarim anlatabilmisimdir:nazar:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

offf benimde sıkıntım bu yaa :KK43:((

çok anlayıssız insanlar oturuyor üst katımda. tasındıkları hafta evde uzaktan gelen misafirim vardı. sabah 7 uyuyoruz tabi doğal olarak. kızın geldiği ilk günün ertesi.ilk gecesiydi yani evimde. tak tak tak tak bi ses. yataktan fırladım. noluyor diye sesi dinledim apartmandan geliyor.sırf uyandırdıklarını anlasınlar diye elimi yuzumu yıkamadan çıktım apartmana. baktım kapıya çivi çakıyor kocası. ya kusura bakmayın ama evde misafirim var saat cok erkek değilmi çok gürültü yapıyorsunuz dedim. gayet yüzsüz bir şekilde kocam işe gidecek baska yapmaya vakti yok.dedi. tatil gününde daha uygun saatte yapıversin evde misafirim var uykumuzdan uyandık ama diyorum. bitmek üzere bitmek üzere diyor. nerdeee bitmek üzere ben eve döndükten yarım saat sonra bitti bitmek üzereleri

sinirlerim allak bullak oluyor birde 4 yasında bir oğlu var. çocuk hiiiiiç durmuyor. saati sabahı yok. güm güm güm evin bir ucundan diğer ucuna kosuyor
bagırarak ağlıyor kendini yerlere atıyor ve saatlerce sürüyor. ve gece yarılarına kadar devam ettiğide oluyor

bir kere uyardım ya ben çalısamıyorum evde cok rahatsız oluyorum diye. bu seferde cocugu susturucam derken hem oğlunu dövüyor otursun diye cocugun feryatlarını çığlıklarını diliyorum hemde kadının çocuga bagırıp cagırmalarını :KK43:((((

susturucam derken çocugu dövüyor diye bir daha cıkmadım ama cok rahatsızım. bazen dısarda işim olmasada evden kaçıyorum dinlememek için. işe gidiyorum giderken ev yıkılıyor resmen. saat 9-10 gibi eve giriyorum aynı bıraktıgım yerden hiç kesinti yapmadan devam ediyor :KK43:((( ne yapıcam bilemiyorum

aynı durumdayız seninle.. ben kaç defa uyardım kavga ettim söyledim ama hiçbir şekilde çözüm üretmediler. inadına gelip dibimde yaşamaya devam ediyorlar. benim psikolojim bozuldu hepten.. çocuk dediği 10'da yatar uyumuş olur benim bildiğim ama bunlarınki 11 buçukta hala ayakta. bağırış çağırış. ve büyükler daha çok ses yapıyorlar çocukla oynarken. artık bana herşeyleri batmaya başladı. onlarla aynı evde yaşıyor gibi birşey oldum. şu ara tek çözüm ses yalıtım yaapn şirketleri araştırmaya başladım. üst komşu için tavandan yapmak zor olabilir ama yan daireyi bi nebze engeller diye düşünüyorum. parası neyse vericem yaptırıcam. hatta onlara da söylicem yaptırsın madem durum değişmiyor.

aynı durumdayız seninle.. ben kaç defa uyardım kavga ettim söyledim ama hiçbir şekilde çözüm üretmediler. inadına gelip dibimde yaşamaya devam ediyorlar. benim psikolojim bozuldu hepten.. çocuk dediği 10'da yatar uyumuş olur benim bildiğim ama bunlarınki 11 buçukta hala ayakta. bağırış çağırış. ve büyükler daha çok ses yapıyorlar çocukla oynarken. artık bana herşeyleri batmaya başladı. onlarla aynı evde yaşıyor gibi birşey oldum. şu ara tek çözüm ses yalıtım yaapn şirketleri araştırmaya başladım. üst komşu için tavandan yapmak zor olabilir ama yan daireyi bi nebze engeller diye düşünüyorum. parası neyse vericem yaptırıcam. hatta onlara da söylicem yaptırsın madem durum değişmiyor.

valla çocukları çok aksi. ya benimde erkek kardeşim çok yaramazdı çığlıklar atardı evde istediği olmayınca ama eyvah komsular rahatsız olacak diye annem daha komsuların bişey demesine gerek kalmadan ya kardeşimin istediği neyse yapardı yada kardeşime yalvarırdı bak falanca amca gelecek şimdi bize kızmaya falan diye bir şekilde susturmaya çalısırdı.

bunlarda engellemek namına hiçbir teşebbüs yok. o kadar pişkinler ki. gece 12 den sonra çocuk hala ağlar mı ya. daha dogrusu bir çocuk hiç mi ara vermeden saatlerce tepinerek ağlar?
valla ben artık cıkmıyorum cunku çocugu benim yuzumden dovmesini istemiyorum :KK43:
misafir geldiğinde zaten direk benim evimdelermiş gibi oluyor. hahaha kakara kikiri bütün sohbeti rahatca dinleyebiliyorum. :KK43:
temmuz agustos gibi cıkıcam zaten bu evden. o zamana kadar sabredicem baska bişey yapamıyorum

kızlar apartmanda yaşamak ne kadar zor. aylardır üst kattaki komşularımın yaptığı gürültüden fenalık geldi. çocuklarının ve kendinin çıkardıkları sesler yüzünden ne doğru düzgün uyuyabiliyorum ne de sessiz bir ortamda oturabiliyorum. birkaç kez gerek kaba gerekse kibar bi şekilde uyarmamıza rağmen kendisinin gürültü yapmadığını, çocukların da yapmasının normal olduğunu apartmanda böyle şeylerin normal olabileceğini söyledi bir de üste çıkarak. ama gerçekten bu kadar rahatsız olmasak tepki göstermezdik heralde. çocuk var diye de bu kadar rahat olunur mu. insan çocuğunu uyarmalı nolursa olsun belirli saatlere dikkat etmeli..inanın müzik sesi davul sesi olsa bile razıyım ama bu ne zaman geleceği belli olmayan eşya gıcırtıları ve yürüme atlama zıplama seslerinden bıktım artık psikolojim bozuldu. nasıl bir yöntem izlesem bilemiyorum. uyarıdan da anlamıyolar. aynı şekilde karşılık verin deseniz o da olmaz diğer masum komşuların günahı ne... inanın bu konu çok can sıkıcı kimsenin başına gelmemesini diliyorum. allah herkese iyi komşu versin. insanın yaşadığı yerde mutsuz olması çok kötü.

al bendende o kadar..bnmde karşı komşum aynı..
oğlu sabah akşam ağlıyor bu nedir nasıl çocuktur ben anlamadım..kapıları tangr tungur çarpıyor..çocuğu böyle..
kendi desen kadın çok uyumsuz..kapı önüne konulan bebek bezlerinden dolayı 3 kez tartıştım..çareyi ev sahibine şikayet etmekte buldum..çok şükür bitti rezilliği..

X