Komşu gürültüsü

Yagmurrcck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2020
1
1
1
27
Merhaba arkadaşlar. Hiç iyi değilim ve biri belki yardim eder bana. Ben ailemle yaşıyorum ve üst kat komşumuz 2 3 aydir baya gürültüsü oluyor. Onceden de vardi ama artık surekli misafirleri geliyor onlarda kaliyor. Bikac gun iyi ama sonra yine böyleler. Cocuklar sabah basliyor aksama kadar koşuyor evde. Tak tak gum gum sesler ayak sesleri bir sey düşürme sesleri. Annem birkac kez uyardi bir kere de apartman yoneticisi uyardi ama yine aynilardi. Ben de dayanamadim bugün ben gittim ve benim yaslarimda bir kızdı annesi evde degildi. 3 4 gundur misafir var kusura bakmayın ozur dileriz dedi. Kac aydir boyle dedim bazen iyi bazen yine boyle dedim. Misafir gelince oyle falan dedi ozur diledi ben dayanilmaz seviyede oldugunu soyledim falan yani kabul etti bi daha olmicak gibiydi inandm buna ama eve geldim bi saat gecti yine ayni sekilde devam ediyolar. Iyi konustum ben kavga etmem gerekiyormus demek ki
Kavga da çözüm değil ama bunlari insan sanmak hata
Bir kac gun bekleyip tekrar mı gitsem veya ev sahiplerini arasam o mu uyarsa onları?
Şuan Dayanamiyorum bu seslere artik. Ders calismam da gerekiyor calisamiyorum hakkimi helal etmiyorum bu insanlara. Ev sahibine soylemek de pek çözüm getirmeyecek gibi. Misafir diyip isin icinden siyriliyorlar

Her ihtimale karşılık Kanıt alıp gürültü yaptıklarından özellikle yapılmayacak saatlerde direkt polis ekibi çağırmak ve şikayetçi olmanız daha yararınıza. Ev sahibi vs çözüm değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…