Komşu gürültüsü yaşayanlar

Üst katta olunca kral olduklarını düşünüyorlar. Birşey söyleyince de suçlu biz oluyoruz. Görgüsüzlük de diz boyu oluyor tabii..

Hassasiyetle alakası yok canım. Ben ses konusunda hassas değilimdir; tv sesi, çocuk sesi falan hayatta rahatsız olmam.

Bir senedir kendi yaptığımız sitede oturuyorum. Binalarda çok iyi bir ses yalıtımı var. Kendi dairemde diğer dairelere nazaran yerden ısıtma yani ekstra katman. Alt katımdaki komşular haftasonları gelip gidiyor. Geldikleri zaman gündüz çıt yok akşam bir başlıyorlar gece 3-4. Misafirleri geliyor, gece vakti misafir uğırluyorlar sabaha karşı apartmanda kahkahalar, pat diye kapatılan dış kapılar... onu geçtim hadi sabahlara kadar sandalye itip çekiyorlar ve bina betonarme yani ses yankılanarak geliyor -ki benim evim dubleks yatak odam, çocuk odası üst katta. Sürekli kahkaha atıyorlar koro halinde. O kadar sinirlerüm zıplıyor ki! Ya hadi misafir var, ses olur da insan biraz dikkat eder. Onu geçtim, misafir olmasa da gece gece hiç umursamadan sandalyeyi ittirerek defalarca ses çıkarmaları... bize bu denli gelen ses, onların alt kattakileri delirtiyordur. Ben de alt kattakiler gelirse iki küçük çocuğum var, ayy çok rahatsız olurlar diye dertleniyordum. Binadakilerin çoğu karıkoca çalışan insanlar, insanların bir haftasonu var rahat uyuyacakları onu da zehir ediyorlar. Üç haftasonu sabahlara karşı eğlendiler baktım beni uyutmadılar. Halıları yıkamaya vermişim, sesten uyuyamadığım bir cumartesi gecesinin ertesi günü pazar. Kalktım, alt kattan çıt gelmiyor. Hiç umursamadım vallahi bebeği koydum yürütece. Normalde hayatta yapmam, çok dikkat ederim alt katımda oturan varsa ama öylesine böyle.

Vallahi bir daha olursa saat ister sabahın 4'ü olsun ineceğim kapılarına. Sadece haftasonları geliyoruz falan demeleri de umurum olmaz.

çıkıp sert bir şekilde uyarsan?

Bazi insanalr apartmanda nasıl yaşanır bilmiyor kesinlikle. Üst katında oturanların küçük çocuğu var hadi gündüz neysede akşam bı saatten sonra çocuk saatlerce evin içinde koşturuyor pat pat pat tepemde. Annesi de hiç bı şey demiyor. Saat 12 ye geliyor o küçücük çocuk hala uyumuyor evin içinde koşmaya devam. Yandakiler de aynı sabah işe gidecem gece saat iki de çocuklar yataklardan yerlere zıplıyor bağıra çağıra konuşuyor duvarları tekmeliyor kaç kere rahatsız olduğumuzu söyledik insan biraz mahcup olur utanır. Hafta sonu biraz dinleniyim diyorum ne mumkun sabah 8 de başlıyorlar gürültüye gece 2 ye kadar. Bazı insanalr gercektne apartmanda yasamamali.

Son düzenleme:
hicbir sey yapilmiyo benim alt katim ciglik cigliga kocasiyla kavga ediyor genelde artik duymaz oldum evde surekli biseyler aciyorum sesi gelmiyo ust komsumda ogluna bagiriyo gec saatte civi cakiyo tadilat yapti dun kosuyolar bitmiyo anacim bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…