Komşu gürültüsü yaşayanlar

Yine kim nasıl gürültüyle sevişip komşusunu delirtmiş acaba diye okumaya geldim, şükür terlik sesiymiş. Halı kaplasalar ya da daha yumuşak tabanlı terlik kullansalar olur bence. Düşünemiyorlar
Keşke sevişme olsa. Komşuya dedim ki, topuklu ayakkabıyla veya terlikle merdivenlerden inip çıkmayın. Gürültüden çok rahatsız oluyoruz. Kadın diyo ki, siz geziyorsanız bilemem biz gezmiyoruz.Lan ben üşenip merdiven inip çıkmayayım diye, yıkanan temiz çamaşırları katlayıp biriktirip öyle merdivenleri çıkıp yerlerine dolaplara yerleştiriyorum.Sık sık in çık olmasın diye ve çalışan biriyim gündüz evde de yokum.

ah bu apartman gürültüleri hepimizi yaktı geçti.bende de aynı sorun var.yöneticiye falan kim varsa ilettim ama üst katakiler biraz hanzo olunca nato kafa nato mermer...

Ahhaaaha o topuk sesini biliyorum. Ev sallanıyor resmen. Nasıl bir enerjidir ki gün boyu ayak vura vura yuruyebiliyor. Benim farklı farklı insanlar oturdu o sebepten dolayı ben düşünüyordum bu kadın yuruyorsa öbürleri uçuyor mu ya da öbürleri yuruyorsa bu kadın zıplıyor mu diyerek. Gündüzü bırakın gece de en erken bir, iki hatta uclere kadar gümbür gümbür yürüme sesi. Uyuyup uyanıp aynı sesi duymak. Çocuğu da en erken on ikilere kadar zıplar koşar aralıksız. Cinnet az gelir. Son çare taşındık. Simdisi için Allah hayırlı üst komşu versin demekten başka birşey yapamıyorum.

Yok kızmadım canim.ne kızacağım böyle bir şeye.garip geldi sadece.diyorum ya gece sık sık kalkıyorum tuvalet için ki benim için çok sinir bozucu bir durum uykunun bölünmesi.bir de alt komşunun rahatsız olabileceği aklımın ucundan geçmezdi.muhtemelen o sesi duyduğunuz kalkan kişiler de bu durumlarından memnun değillerdir.

Evinizde ceviz kıracağı varsa hemen kapıp götürseydiniz keşke "alın bununla deneyin çok önemli bir icat 3-5 kuruş bir şey" diye..
Aklıma geldi biliyor musunuz. İnan’ın yapacaktım ama yorgunluktan halim yoktu

Çok doğru yazmışsınız..makinenin bip sesini duyup terliği duymuyorsa bir tuhaflık vardır bu işte..terlik öyle bir duyuluyor ki çünkü, tüm sesleri bastırıyor. Yaşamayan bilemez!

Devleti takmıyor diye bir şey yok. Durum takıp takmama durumu değil zaten. Şikayet edince gelip belediye ses kontrolü yapıyor ve o sonuç ile mahkemeye başvuruyorsunuz ve haklı bulunursanız evleri satışa çıkıyor.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/oya-armutcu/gurultucu-komsu-hukuku-40798730
Buradan okuyabilirsiniz. Yani bu takıyorum, takmıyorum meselesi değil. Dava açıldıktan sonra taksa ne takmasa ne zorla yakalama kararı diye bir şey var. Yalnızca allaha havale ediyorum diye 15 yıl bekliyorsanız bu işi çözemezsiniz.

Canım seni coooooooook iyi anlıyorum ...aynısını bende yaşadım...inan ki artık sinirlerim bozulmuştu...tüm gün tepe de tık tık tık diye terlik sesi ..bende gidersem.e. Üst kat biryer istiyorum

Hayatimdaki en büyük şansım alt kat komşum ve apartmanım. Yuvada gün yüzü göremesemde huzurlu bir apartmanda yaşıyorum çok şükür
Eğer laftan anlamıyorsa oklavayla sürekli ses yaptıkça sizde vurun onu rahat siz edicek dişe diş politikası uygulayın güzellikten anlamıyorsa çirkefliğe bagkiycaksin yoksa sinir hastası olur çıkarsiniz

Oklava çok işe yaramıyor. İnsan olan bir kezde anlar. Gerisi kasıta giriyor bence. Ben seni önemsemiyorum deniliyor kısaca..oklavayla vurmak..bilmem, ben kendime çok ters görüyorum. Yani onu yapsam da terlikten olduğunu anlamaz kesinlikle. Durup dururken ne vuruyor der..

Ben o kadını şikayet eder hapse dahi attırırım da gel gör ki babam kadının kocasıyla görüşüyor. Yönetici yardımcılıkları var.Ben bi gün gizliden zabıtaya dahi şikayet ettim. Gelip gürültü tesbiti de yapmışlardı. Babamda kaç kez söyledi kızlarım rahatsız oluyor çok gürültü yapıyor eşiniz diye. Ben eşimi uyarırım demişti. Değişen bişi olmadı tabi aynen devam.Ben babamdan dolayı, işi ileri boyutlara götüremiyorum.

Öncelikle belirli saatlerde kesinlikle dikkatli olmalıyız . Gece uyku saatinde gümbürtülü şeyler yapılmaz nerede olursak olalım

İkincisi de evlerde ciddi bir yalıtım problemi var. Üst komşumuz içini çekse ( aaaaaayyyhhhh) diye bize duyuluyor. Bu da ne denli kötü bir yalıtımın olduğunu ( hatta yalıtım olmadığını) gösteriyor.

Ben varım o yürüme sesi bazen beynimi işliyor. TV sesi desen nefret ettim. Bebeğim olduğu için çoğunlukta tv kapalı bizim ama üst katın tv sesinden evde duramıyordum en sonunda duvara vurmuştum öyle delirdim biraz kısmışlardı. Çözüm olarak odayı değiştirmekte buldum eskisi kadar ses gelmiyor. Tavsiye ederim.

Benim kizim hiperaktiv. Sirf bu yuzden sadece alt katlarda oturmayi dusunuyorum.
Alttakina yazik olur yoksa ...

Sizin yine iyiymiş bizim yan komşunun sürekli erkek arkadaşı ile kavgasını küfürleşmelerini dinliyoruz. Binaların yalıtımının zayıflığından kaynaklı bir durum. Afedersiniz tuvalette pırtlasak alt komşu duyar o derece dandik

Tam bu konuyu okurken dışardan bir yerlerden birinin küfrederek bağırmasını duydum tırstım normalde olmaz çünkü
Benin de derdim yan dairedeki 2 çocuk. Sabah yine onların deli gibi koşup bağırarak şarkı söylemesine uyanacağım çünkü böyle uyanmadığım bir gün bile yok. İlla uyanıp duvara bir kez vurmam gerekiyor çocukları susturup içerdeki odalara götürmeleri için. Her gün istisnasız.

Benide üsteki komşu diyemiyeceğim bayan canımdan bezdirdi ilaç kullanmaya başladım.Sinirden çarpıntı ellerimde ayaklarım da titreme bütün vücudumun terlemesi sonrasında buz gibi olması sinirden kalbimin deli gibi çarpması.ilaçta fayda etmiyor.ne yazıkkı üstümde çocukların koşmaları kanepeden atlamalar top oynaması kapıları vurmak daha neler neler.Defalarca güzellikle uyardım.Yok hiç aynı daha beterini yapmaya başladılar.Anneleri aynı sizin komşu gibi bütün gece terlikle güm güm dolanması.Sinirden çaresizlikten ağladığın oldu katil olmak istemiyorum çünkü.

Aklima eski komsumun yürüyüsü geldi.
Kadinin bir yürüyüsü vardi, sanirsin Vecihi geliyor

Simdiki komsumda ayri dert. INsanlar olur olmaz saatlerde asiri ses yapiyorlar.
Bazen asiri müzik sesleri oluyor bina degil semt onu dinliyoruz ekodan

Hersey bir yana bir kapi gicirtisi sesi var ki bütün girip cikilan odalari ben asagidan takip edebiliyorum
Hele haftasonlari pazar günlerinde saat 7de cocuklarinin kapiyi salincak gibi kullanip o gicirtisini duymalisiniz
Bir gün kafayi yiyebilirim o sesten, ayni çin iskencesi

Dostluğunda bir yere kadar olduğunu düşünüyorum. Babanız ile konuşmalısınız. Belli ki bu samimiyetten de yüz buluyorlar. Valla aynı dert bizde de vardı. Görüştüğümüz insanlardı da ama samimiyete dayanarak iyice abarttılar en son polisi çağırdık kavga gürültü şimdi bir nebze kesildi sesleri. Size kolaylıklar diliyorum

Sanırım komşu konularının çoğuna yazıyorum. Ah biz de neler çekiyoruz en son ite dalaşacağımıza çiti dolaşalım dedik oturma odasında, kanepede yatmaya başladık. Evet binalar kötü yalıtım yok ama bunu fark ettikten sonra insan olan az biraz dikkat eder. Okula giden çocuğu gece 1 de yatak odasında kuduruyor bağrış çağrış, duvara vurduk sussun diye inanın kadın üşenmedi, içerden geldi duvara vurmaya . Tamam çocuk olan evde gürültü olur ama bunun arkasına sığınıp bi dur dememek de olmaz ki. Üsttekilerin çocukları yatana kadar at gibi koşturuyorlardı (biri okul cağında biri en az 4 yaşında) bir kere bile dur yapma sesi duymadık (her ses gelir normalde) . Mesela sandalyeyi bile kaldırarak çekmeyi bilmezler sürüyerek. Kapılar asla çarpmadan kapatılmaz. Ses yalıtımı olsa ne desin bunca görgüsüzlüğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…