- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
- 63
Bisiklet hediye araba aparatı bir dua bir temenni…Bize 2 tane bisiklet gelmisti ve araba aparatı ama bizde araba yoktu
Bizde borç anne babanın olurBende birşey sorayım şimdi
Bi akrabamız bizim düğünde çeyrek takmıştı kızı da nişanlıydı
Kızın düğünü oldu ailem çeyrek takacak ben evlenip evim ayrıldı
Ben takmalı mıyım ne kadar takmalıyım
Valla benimde pandemi de nikahım olmuştu. Nikaha gelemeyen çoğu kişi zamanında şahsi arkadaşlarımdan çeyrek taktıklarım bana kase ve 50 TL getirdiler eve ziyarette200lira önerisiyle herkes beni şok etti. Yazın kuzenlerden bir şık bir salonda yemekli düğünle evlendi, gördüm pek çok insan 300lira taktı. Benim bebeğim oldu, çok yakın akrabalar 100lira verdi. Bence sohbet olmayan komşu için 100lira yeter de artar bile.
Hep öyleydi de altın aldı yürüdü. Ben ikinciyi doğurdum gelen altın sayısı 20yi bulmaz. İlk çocugumda 70 falandı.Yakın akrabaya da 200 lira nedir ya ayıp yani
Bizim bildiğimiz hediye altın verilir
kessinlikle! Yani benim personel trainer ile spor yapan kuzenim lcw’den tulum getirdiValla benimde pandemi de nikahım olmuştu. Nikaha gelemeyen çoğu kişi zamanında şahsi arkadaşlarımdan çeyrek taktıklarım bana kase ve 50 TL getirdiler eve ziyarette
Giden geri gelmiyor
38 yaşımdayım. Evliyim. Düğün yapmadım. Yakın dostlarla, sakin bir mekanda yemek yedik vakti zamanında. Altın taktığımız akrabaları çağırmadık. Sadece sevdiğimiz insanlar yanımızda oldu. Geçmişe dair anımsadığım en güzel akşamdı."Ben yabani ve gürültüye karşı aşırı tahammülsüz, nefretlik bir insan olduğum için düğüne gitmeyi düşünmüyorum"
Bu güzel bir düşünce değil.Gençsiniz eminim.Yarın bakarsınız sizin de özel günlerinizde yanınızda kimse olmaz.Yaş ilerledikçe göreceksiniz bu bakış doğru değil.O yüzden siz kendinizi geliştirmeye bakın önce...
Bana dalga geçmiş gibi geldi :)Hayatımda duyduğum en ilginç düğün hediyesi olabilir
Hayret borcam yazan olmamış
Tanımadığınız birine hediye alma fikri bana mantıklı gelmiyor. 100-200 TL bi şey koyar veririmHerkese merhaba, komşumun oğlu evleniyor ve bugün bana davetiye getirdi. Aramızda hiç samimiyet yok, sadece "merhaba, iyi günler" minvalinde bir diyalog hakim. Ben yabani ve gürültüye karşı aşırı tahammülsüz, nefretlik bir insan olduğum için düğüne gitmeyi düşünmüyorum. Ancak bir hediye vermek istiyorum. Zarfın içinde bir miktar para (ama ne kadar?) ya da ev eşyası (değişim kartıyla birlikte) lütfen bana bir akıl verin. Nasıl bir hediye uygun olur?
Ahkam kesmedim.Sizin kendi bakış açınıza yorum yaptım.Neden sinirlendiniz ki bu kadar.Siz dediniz ben nefret ederim vb.diye aslında siz kendinizi tarif ettiniz biz değil.Ben de size şöyle yapın dedim.Gerçekler bazen rahatsız eder siz de yaptığı gibi.38 yaşımdayım. Evliyim. Düğün yapmadım. Yakın dostlarla, sakin bir mekanda yemek yedik vakti zamanında. Altın taktığımız akrabaları çağırmadık. Sadece sevdiğimiz insanlar yanımızda oldu. Geçmişe dair anımsadığım en güzel akşamdı.
Size gelince... Bu kadar emin olmayın kendinizden. Tanımadığınız insanlarla ilgili ahkam kesmeyi, nutuk atmayı bırakın. Bu konuda kendinizi geliştirmeye bakın önce...
Çok güzel düşünmüşsünüz200'de hemfikiriz galiba? Zarfa koyup veriyorum. Ayrıca yardımlarınız için varolun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?