Hayatımda duyduğum en ilginç düğün hediyesi olabilirTuvalet fırçası tuvalet kovası diş fırçalık sabunluk sıvı sabunluk
Tanrimiza hamdolsun,milletimiz var olsun200'de hemfikiriz galiba? Zarfa koyup veriyorum. Ayrıca yardımlarınız için varolun!
Hayatımda duyduğum en ilginç düğün hediyesi olabilir
Hayret borcam yazan olmamış
Havlu saklama kabı ne ayolBütçenize uyan bir miktar para uygun olur. Yada fazlasi olmayacak havlu saklama kabı minik tencere gibi birsey alabilirsiniz. Hediye kesinlikle kahve fincani olmamalı
Doğru diyorsunuz bi zamanlar 15 tl ye almıştım iyiikide almışım bi kaç tane de hediye gelmişti ama bende başkasına hediye etmiştimBorcam gelmiyor artık keşke gelse. Onlar bile pahalandı artık :)
Komşuya hediye: Balayı mı olur?Bence hediyeye gerek yok değişim kartı olsa da balayı olur
Ahsjfj ay yok yani değişim kartının belli bi süresi oluyor ya. Adam evlenecek balayına gidecek dönecek vs o kartın süresi dolacak anlamında demiştim. Birine aldığım en büyük hediye monttu ben kim balayı hediyesi önermek kimKomşuya hediye: Balayı mı olur?
yanlış mı okudum
Ruhum fakirse demek :/
Ayol biz Bihter Ziyagil miyiz
Kahkaha attım bunaHavlu saklama kabı ne ayol
Bende o ne diyorum ya ahahahKahkaha attım buna
Havlu saklama kabı değil, ayrı ayrı havlu ya da saklama kabı olabilir demek istemiş arkadaş.
Termos alın. Her eve lazım. Ben yeni evliyim. Hiç arkadaşlarım sormadı neye ihtiyacın var diye. Sorsalar termos derdim. İkincisi bile lazım olabilecek bir şey. Yaşasın piknikçilikHerkese merhaba, komşumun oğlu evleniyor ve bugün bana davetiye getirdi. Aramızda hiç samimiyet yok, sadece "merhaba, iyi günler" minvalinde bir diyalog hakim. Ben yabani ve gürültüye karşı aşırı tahammülsüz, nefretlik bir insan olduğum için düğüne gitmeyi düşünmüyorum. Ancak bir hediye vermek istiyorum. Zarfın içinde bir miktar para (ama ne kadar?) ya da ev eşyası (değişim kartıyla birlikte) lütfen bana bir akıl verin. Nasıl bir hediye uygun olur?
Termos alın. Her eve lazım. Ben yeni evliyim. Hiç arkadaşlarım sormadı neye ihtiyacın var diye. Sorsalar termos derdim. İkincisi bile lazım olabilecek bir şey. Yaşasın piknikçilik
"Ben yabani ve gürültüye karşı aşırı tahammülsüz, nefretlik bir insan olduğum için düğüne gitmeyi düşünmüyorum"Herkese merhaba, komşumun oğlu evleniyor ve bugün bana davetiye getirdi. Aramızda hiç samimiyet yok, sadece "merhaba, iyi günler" minvalinde bir diyalog hakim. Ben yabani ve gürültüye karşı aşırı tahammülsüz, nefretlik bir insan olduğum için düğüne gitmeyi düşünmüyorum. Ancak bir hediye vermek istiyorum. Zarfın içinde bir miktar para (ama ne kadar?) ya da ev eşyası (değişim kartıyla birlikte) lütfen bana bir akıl verin. Nasıl bir hediye uygun olur?
Havlu saklama kabı ne ayol
Hele Stanleycontigo
Her boy olur
Bizi piknik kurtaracak. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır
Ben konu sahibini anlıyorum ya ben de yabaniydim bayaa, akrabalarımdan bile sevdiğim 3 kişi falan varkendinize yabani demeniz tuhaf geldiBen olsam 200 koyardım
Havlu saklama kabı ne ayol
Bildiğimiz markalardan bambu havlu yada kilitli saklama kabı bence makul demek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?