Komşu Düğünü

Cok samimi olmasan bile birilerinin düğününe davet uzerine gidilebilir. Ama dugun hediyesi daha samimi olduklarina verilir. Dugunune gitmedigin kisiye hediye vermeye de gerek yok bence ya.

Komşuya hediye: Balayı mı olur?
yanlış mı okudum
Ruhum fakirse demek :/
Ayol biz Bihter Ziyagil miyiz
Ahsjfj ay yok yani değişim kartının belli bi süresi oluyor ya. Adam evlenecek balayına gidecek dönecek vs o kartın süresi dolacak anlamında demiştim. Birine aldığım en büyük hediye monttu ben kim balayı hediyesi önermek kim

Termos alın. Her eve lazım. Ben yeni evliyim. Hiç arkadaşlarım sormadı neye ihtiyacın var diye. Sorsalar termos derdim. İkincisi bile lazım olabilecek bir şey. Yaşasın piknikçilik

"Ben yabani ve gürültüye karşı aşırı tahammülsüz, nefretlik bir insan olduğum için düğüne gitmeyi düşünmüyorum"
Bu güzel bir düşünce değil.Gençsiniz eminim.Yarın bakarsınız sizin de özel günlerinizde yanınızda kimse olmaz.Yaş ilerledikçe göreceksiniz bu bakış doğru değil.O yüzden siz kendinizi geliştirmeye bakın önce...

Bende birşey sorayım şimdi
Bi akrabamız bizim düğünde çeyrek takmıştı kızı da nişanlıydı
Kızın düğünü oldu ailem çeyrek takacak ben evlenip evim ayrıldı
Ben takmalı mıyım ne kadar takmalıyım

kendinize yabani demeniz tuhaf geldi Ben olsam 200 koyardım
Ben konu sahibini anlıyorum ya ben de yabaniydim bayaa, akrabalarımdan bile sevdiğim 3 kişi falan var o yüzden düğünlerle çok işim olmazdı, kendim de yapmadım evlenirken. Hoş değil biliyorum ama olur yani, olabiliyor. Yaşla birlikte azalıyor bu durum.
Konuya gelirsek, ben olsam bir hediye kartı alırdım madam coco falan gibi ortalama bi yerden. Müsait bir zamanda verirdim. Katılamadığım için de bi bahane uydururdum. Bence hoş bi düşünce yani en azından kendini biliyor ama jestini de ihmal etmiyor konu sahibi nazik biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…