Ev eşyası almayın, kendi zevklerine göre bir şey alırlar /alsınlar. Zarfa 200 lira koyup verin merhaba merhabanız varsa yeterli olur.Herkese merhaba, komşumun oğlu evleniyor ve bugün bana davetiye getirdi. Aramızda hiç samimiyet yok, sadece "merhaba, iyi günler" minvalinde bir diyalog hakim. Ben yabani ve gürültüye karşı aşırı tahammülsüz, nefretlik bir insan olduğum için düğüne gitmeyi düşünmüyorum. Ancak bir hediye vermek istiyorum. Zarfın içinde bir miktar para (ama ne kadar?) ya da ev eşyası (değişim kartıyla birlikte) lütfen bana bir akıl verin. Nasıl bir hediye uygun olur?
Herkese merhaba, komşumun oğlu evleniyor ve bugün bana davetiye getirdi. Aramızda hiç samimiyet yok, sadece "merhaba, iyi günler" minvalinde bir diyalog hakim. Ben yabani ve gürültüye karşı aşırı tahammülsüz, nefretlik bir insan olduğum için düğüne gitmeyi düşünmüyorum. Ancak bir hediye vermek istiyorum. Zarfın içinde bir miktar para (ama ne kadar?) ya da ev eşyası (değişim kartıyla birlikte) lütfen bana bir akıl verin. Nasıl bir hediye uygun olur?
Yakın akrabaya da 200 lira nedir ya ayıp yaniBütçenizin el verdiği miktarı koyun. Ben 100-150 lira verenler biliyorum. Çok yakın araba olup 200 verenler oluyor. Yani takılmayın bu konuya. Kendinize göre, içinizden gelen neyse o olması en güzeli.
Benim sonradan akrabam olan biri var. "Düğünlerde en az 35 tl takarim" diye övünür.Yakın akrabaya da 200 lira nedir ya ayıp yani
Bizim bildiğimiz hediye altın verilir
amma velakin kadın 4 seneden beri benim evde olmadığım zamanlar kargolarımı alıyor ve kapıma kadar getiriyor. O yüzden bu düğüne kayıtsız kalmamlıyımben merhaba merhabam olan birinin ne düğününe giderdim ne hediye düşünürdüm.
sizden daha yabaniyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?