• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu Düğünü

karalsbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
145
279
53
Herkese merhaba, komşumun oğlu evleniyor ve bugün bana davetiye getirdi. Aramızda hiç samimiyet yok, sadece "merhaba, iyi günler" minvalinde bir diyalog hakim. Ben yabani ve gürültüye karşı aşırı tahammülsüz, nefretlik bir insan olduğum için düğüne gitmeyi düşünmüyorum. Ancak bir hediye vermek istiyorum. Zarfın içinde bir miktar para (ama ne kadar?) ya da ev eşyası (değişim kartıyla birlikte) lütfen bana bir akıl verin. Nasıl bir hediye uygun olur?

Herkese merhaba, komşumun oğlu evleniyor ve bugün bana davetiye getirdi. Aramızda hiç samimiyet yok, sadece "merhaba, iyi günler" minvalinde bir diyalog hakim. Ben yabani ve gürültüye karşı aşırı tahammülsüz, nefretlik bir insan olduğum için düğüne gitmeyi düşünmüyorum. Ancak bir hediye vermek istiyorum. Zarfın içinde bir miktar para (ama ne kadar?) ya da ev eşyası (değişim kartıyla birlikte) lütfen bana bir akıl verin. Nasıl bir hediye uygun olur?
Ev eşyası almayın, kendi zevklerine göre bir şey alırlar /alsınlar. Zarfa 200 lira koyup verin merhaba merhabanız varsa yeterli olur.

Bütçenize uyan bir miktar para uygun olur. Yada fazlasi olmayacak havlu saklama kabı minik tencere gibi birsey alabilirsiniz. Hediye kesinlikle kahve fincani olmamalı

Bence hediyeye gerek yok değişim kartı olsa da balayı olur o olur bu olur değişim kartını kullanamadan yanar. Ürün de kullanılamaz kalır öyle. 200 vs size uygunsa bence yeterli olur merhaba merhaba bir komşu için.

Bütçenizin el verdiği miktarı koyun. Ben 100-150 lira verenler biliyorum. Çok yakın araba olup 200 verenler oluyor. Yani takılmayın bu konuya. Kendinize göre, içinizden gelen neyse o olması en güzeli.

Hediye almayın madem..Yahut para takdim.etmeyin.
Yabani ve tahammülsuz biri olarak neden tanımadığınız birine bu şekilde bir jest yapasiniz ki..
Bunun için neden konu açarak kendinizi zahmete sokasiniz ki.
Kendimi bu şekilde tanimliyor olsam,hiç umursamazdim.

ben merhaba merhabam olan birinin ne düğününe giderdim ne hediye düşünürdüm.
sizden daha yabaniyim galiba😅
amma velakin kadın 4 seneden beri benim evde olmadığım zamanlar kargolarımı alıyor ve kapıma kadar getiriyor. O yüzden bu düğüne kayıtsız kalmamlıyım

Back