- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Vardiyalı mı çalışıyor annesi, gece 5 de gelmesi bir enteresan geldi bana. Fabrika olsa o saatte gelmez gece vardiyasından. Başınıza bela almayın sonra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadının haberi bile yok o zaman belkide çocuğun sürekli size gelmek istediğinden. anneannede makineye bağlıymış üzüldüm çocuğa yazık ama bu şekilde de olmaz çocuğu incitmeden bir çözüm bulursunuz inşallah.
Mc donaldsta çalışıyormuş. Gece 1de kapanıyormuş ama makinaların temizliği falan uzun sürüyormuş. Servis bırakıyormuş eve. Benim duyduğum buVardiyalı mı çalışıyor annesi, gece 5 de gelmesi bir enteresan geldi bana. Fabrika olsa o saatte gelmez gece vardiyasından. Başınıza bela almayın sonra.
İstemiyorum ben yaİsterse zili yerinden koparsın...3 gün dayanmaya çalış..4. günü gelmekten vazgececektir..Çocuga dert anlatılmaz işim var vs. anca böyle yıldırabılırsın bence
çocuğun annesiyle konuşun uygun bir dille kavga ediyorlar falan deyin ama çocuğuda incitmeyin çok üzüldüm
Oğlumla her oyunda kavga etmeseler hadi yine çocuktur diyip susucam ama sürekli tartışıyorlarÇok üzüldüm çocuğa çok lakin sizi de anlıyorum… iki ucu boklu değnek ebeveyni ile mecbur konuşun başka çare yok gibi
kesinlikle annesiyle konuşun sizin de bir düzeniniz var tabi ki haklısınız ama anne yüreklerimiz kaldırmıyor işte çocuğun durumunu da dimiBen haftada 1ede okeyim ama hergğn kafam kaldırmıyor. Kavga ediyorlar oğlumla. Bende çok üzüldüm çocuğa o yüzden hayır diyemedim annesini bi daha ne zaman görürüm bilmiyorum ama ilk fırsatta konuşmam lazım
Anneye böyle anlatın eminim anlayacaktırOğlumla her oyunda kavga etmeseler hadi yine çocuktur diyip susucam ama sürekli tartışıyorlar
Aynen öyle. Birde babaya karşı dolduruyorlar sanırım çocuğu. Bi çocuğun söylemiceği şeyler söylüyor çünkü babasıyla ilgili. Hemen kendi oğlumu koyuyorum yerine hayır diyip yollayamıyorumkesinlikle annesiyle konuşun sizin de bir düzeniniz var tabi ki haklısınız ama anne yüreklerimiz kaldırmıyor işte çocuğun durumunu da dimi
Anne gece 5te geliyormuş eve. Bende bebekle çok çıkamıyorum. Çok nadir karşılaşıyoruz ama ananesine anlatıcam artıkAnneye böyle anlatın eminim anlayacaktır
Annesini göremem büyük ihtimalle ama ananeye anlatayım böyle. Ben çocuğu yolluyorum kapı açık bekliyorum eve gittiğinden emin olayım diye. Ananesinin sesini duymadan kapımı kapatmıyorum bişey olucak korkumdan. Ama bunlar salıyolar apartmanaAnnesiyle konuşun, kavga ediyorlar birbirlerine zarar vermelerinden endişeliyim, lütfen bir süre göndermeyin diyin.
O makineler en fazla 2 saatte temizlerin hemde hergün kapanış vardiyasında aynı kişiler kalmaz müdür değilse ve öyle yerlerde 3 ve 4 müdür bulunur müdürle ise ise kendi arasında vardiya yapar. O işte çalıştım biliyorum.Mc donaldsta çalışıyormuş. Gece 1de kapanıyormuş ama makinaların temizliği falan uzun sürüyormuş. Servis bırakıyormuş eve. Benim duyduğum bu
Ev içinde kurallar var ama evet gelme konusunda da böyle kural koymalıyım. Çok mantıklı geldi yorumunuz valla işe yarar büyük ihtimalleBenzer bir durum ufak nuanslar ile benim de başıma gelmişti. Açık açık anne ile konuştum. Benim durumum da ise yaramıştı. Ama ben biraz sert cümleler kurdum sanırım. Belki o sebeple ise yaramış olabilir.
Normalde yaşıt çocuklar istedikleri kadar beraber oynasınlar önemli değil derdim ama dışardakine acirken evdeki asıl mesul olduğum evlattan olacaktım.
Siz çocuğun hayatını yazınca duygulandim. Ama o kadar çok ki böyle problemli aile ve hayat... Hangi birine yetisecegimizi bilmiyorum. En iyisi elimizdekine iyi bakmak.
Tavsiyem: kendi çocuğunuza nasıl kural koyuyorsaniz komşu çocuğuna da koyun. Sadece şu gün şu saatte şu kadar süreliğine gelebilirsin. Mesel pztesi günü saat 3 ile 5 arası. Ve utanmayın direkt saati gelince gönderin. Eğer ki hiç gelmesini istemiyorsanız, yine önce ananeye net bir şekilde daha sonra çocuğa düzgün ve tatlı bir dil ile söyleyin. Çocuk birkaç defa daha ısrarla gelmek isteyecektir ama sizin net tutumunuz onu da ikna eder. Tecrübe ile sabittir.
Kötü bakılıyor diyemem ama başıboş birazO makineler en fazla 2 saatte temizlerin hemde hergün kapanış vardiyasında aynı kişiler kalmaz müdür değilse ve öyle yerlerde 3 ve 4 müdür bulunur müdürle ise ise kendi arasında vardiya yapar. O işte çalıştım biliyorum.
Kimsenin çocuğunu evinize almayın başına birşey gelir başınız belaya girer. Cocuk iyi şartlarda yaşamıyorsa bakılmıyorsa asosyal hizmetlerine haber veriniz gizliden.