Komşu belası

Öyle yapacağım çok teşekkür ederim ❤

Birşey sordunuz cevap verdim. Kafamdaki soru işareti bu bundan dolayı tedirginim dedim belki ben yanlış düşünüyorum başka biri daha iyi fikir verir dedim
Ben size hiç soru sormadım. Tavsiye verdim. Bütün verilen tavsiyelere bir bahane buldunuz. Belli ki kadınla iletişimi kesmek istemiyorsunuz.

Yani kardesleriniz ne alaka anlamadım soylemesen nerden haberi olacak bu tarz bir tartışma yaşasam yada kapıma bir kadin dayansa eşim beni çağırır kadınla muhattap olmamak için,erkekse kendi konuşur ama bir kadinsa asla cevap vermez tabi vurma dövme olmadıkça kadınların işlerine karışmaz böyle olması gerekmiyor mu esinizinde

Kardeşlerim şu alaka sürekli geliş gidiş halindeyiz ya kardeşlerimle. Mesela bana gelirler aşağı bahçede otururuz yada kapı önünde denk geliriz. Buda laf sokmaya meraklı ters düşsem o an orda bir soksa tabiki kalkıp kadını dövmezler. Ama hayırdır ne demek istiyorsun falan kesin derler sonra olaylar büyür diye endişe ettim.

Annemgil,benden icin,hamiş,kociş kelimeleri yasaklasin Allah rizasi icin mune ne olur
hamiş kociş tamam da annemgili biz doğu ve içanadolu da kullanıyoruz neden yasaklansın, herkes annemler demek zorunda değil, köylüce bir kelimeyse onun için yasaklanacaksa nerdeyse çoğumuzun iki nesil öncesi köylü zaten, kullanılmasında ne sakınca var.

Kadin kavgasina hicbir adam kolay kolay karismaz kardesleriniz ne alaka sizlemi yasiyorlar sacma sapan buyutmussunuz eve almayin musait degilim diyip kapidan cevirin zorla iceri kimse giremez girmeyemi kalkti arkadasim anlamoyormusun isim var lutfen cikarmisin de gerekirse daha sert cik esim
Kardeslerim onun kocasi ne alaka yani kafanizda sacma bahaneler bulmayin sınırinizi cizmeyi bilin

Ben kaynanasını ayaküstü hep görürdüm o esnada kapının önüne su koyuyordum oda kapıda kaldım diyince insanlık yapayım dedim başıma çorabı ördüm . Bundan sonra asla zaten
Kaynanayı eve alarak işgüzarlık yapmışsın. Kapıda kaldıysa arayıp gelecekti

Ben böyle konularda konu sahibini suçlu buluyorum.insan biriyle görüşmek istemezse gorusmez.zamaninda yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bı komşum vardı baktimki beni kullanıyor araya mesafe koydum.aradi açmadım çocuğunu göndermek istedi kabul etmedim en sonunda anladı küstü.illa kavga kıyamete gerek yok baktınız onlarda açmayın telefonu sessize alın zorla eve girecek halı yok ya.kucuk çocuğa bile laf geciremiyorsunuz ne demek zorla içeri girdi.kapiyi aralayıp kusura bakma misafirim gelecek isim var diyin.

Abartmayın ya erkeklerin işi gücü yok kadın kavgasına mi karisacak.siz çok buyutuyosunuz gözünuzde bu işi.

Kaynanayı eve alarak işgüzarlık yapmışsın. Kapıda kaldıysa arayıp gelecekti
Ben kadının huyunun böyle olduğunu gerçekten bilmiyordum hatta ben salak gibi hemen kahve yapayım şunu yapayım bunu yapayım diye hizmet ediyorum birde kadın gidip beni karalıyor. Şaştım kaldım ve bu şekilde bir olay ilk defa başıma geldi ve ders oldu

Buna benzer bir komşum vardı yapışmıştı kene gibi...Bir sustum iki sustum surat yaptım kapıyı acmadım anlamadı.En sonunda seninle asla hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum dedim yüzüne resmen dümdük...Mecbursunuz bence böyle yapın.

En son o raddeye geleceğiz. Gerçekten hiç bu kadar yapışkan bir insanla karşılaşmadım daha önce.

Kapı çalacak çalacak ve sen açmış aldım duyduğunu bilse de açma ne umursamaz insanlar var bilsen. Boşver çalar gider. Mesafe böyle böyle oluşacak

Çocuk obez gibi birşey resmen beni itekliyor içeri giriyor. Anneside hemen arkasından temizlik yapıyorum diyorum görüyorlar da tamam 5 dakika oturup kalkarız diyorlar nerdeee
Söyleyin açık açık. Sizinle görüsmek istemiyorum diye. Küser oturur rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…