Kızlar merhaba böyle bir konu açmak istedim uzun süren ortodontik tedavimden sonra diş şeklimin daha güzel olması için kompozit dolgu bonding denilen yöntemle dişlerimi yaptırmak istiyorum ama yaptığım araştırmada bu yöntemin zamanla renk değiştirdiği ve çok sağlam olmadığını öğrendim. Acab aranızda bu şekilde dişlerini yaptıran birileri var mı? Varsa bu konu hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim...:)kaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba böyle bir konu açmak istedim uzun süren ortodontik tedavimden sonra diş şeklimin daha güzel olması için kompozit dolgu bonding denilen yöntemle dişlerimi yaptırmak istiyorum ama yaptığım araştırmada bu yöntemin zamanla renk değiştirdiği ve çok sağlam olmadığını öğrendim. Acab aranızda bu şekilde dişlerini yaptıran birileri var mı? Varsa bu konu hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim...:)kaydirigubbakcemile3
merhaba
ben bu işlemi yaptırmıştım 2 seneye yakın kullandım avantajları fiyatının makul olması ve bir seansta yapılabilmesi....
dezavantajları ise zamanla renk değiştirmesi ve yer yer kırılmalar olması....
bende yarın kompozit dolgu yapıcam çok merak ediyorum nasıl olcağını fiyatına gelince oldukça uygun tanesi 60 tl.
kızlar yaptıranlar bılgi versin lütfen biz yaptırmayı düşünenlerinde kafasında sor işagretleri gitsin. bu yöntem kullanışlımıdır dişe yapıştırlması için illa dişte bı aşındırma yapılması şart mıdır? fiyatı nedir? çabuk sararıyor mu? öneririmisiniz?
kızlar yaptıranlar bılgi versin lütfen biz yaptırmayı düşünenlerinde kafasında sor işagretleri gitsin. bu yöntem kullanışlımıdır dişe yapıştırlması için illa dişte bı aşındırma yapılması şart mıdır? fiyatı nedir? çabuk sararıyor mu? öneririmisiniz?
ben yaptırdım Bugs Bunny gibi oldum bi ara gidip düzeltme- kestirme yaptırıcam. bence yapay duruyor bundan sonra ilk denemem kesinlikle porselen lamine olacak.
Ben de aynı dertten muzdaribim, ortodonti tedavim bittikten sonra on dişimin arasında boşluk kaldı ve doktorum hiçbir şey yapmayı önermedi ancak şuan açılma daha coğaldı,ortodonti tedavi sonrası açılma olabiliyormuş ve yeniden kapanabiliyormuş eğer kapanmazsa oraya ek yaparız dedi yalnız ne yapacağını tam olarak bilemiyorum, 2 ay beklemem gerekecek.
kompozitle bonding aynı şey mi benim doktorum da bunu deyip duruyor bana, bonding yapalım diye tel tedavisi sonrası benim de dişlerim açıldı, moralim çok bozuk gerçekten değmedi hiç çektiğim o kadar çileye ve paraya açıkcası artık diş doktorlarına güvenemiyorum, bu da belli oluyormuş baksanıza offfffffff yok yani olmayacak galiba ömrümün sonuna kadar seyrek ayrık dişlerle gezeceğim bi tel çıktıktan 3-4 ay sonra çok güzeldi geri oynamaya başladılar ve şimdi önceki haline çok yakınlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?