Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında siz o kadar güzel ince noktaları düşünüp,araştırmışsınız ki burda paylaşmış oldunuz biz teşekür ederiz.Yeni fikir ve uygulamalarıda burda yine paylaşın lütfen.Yalnız benim alıntı yaptıgım kısımla ilgili anlamadığım yerler oldu.ayakkabı giymek için oturulacak yeri gözümde canlandıramadım.Misafir montları felan asıldıktan sonra dolabın içindemi yoksa dışındamı kalıyor.Aslında foto olsa çok iyi olurdu.Bu arada perdeyide çok begendim çok şık.Sevgiler
kolay gelsin arkadaşım
mutfak dolaplarını kesinlikle kolay temizlenebilir,iz tutmayan malzemelerden seç
yerlerdeki fayans aralarındaki derzler çok çabuk kirlenip renk değiştiriyor,temizlemesi zor oluyor fayanslar birnbirine birleşik,aralıksız yapılabiliyorsa öyle birşey yaptır bence
en sinir olduğum şey diyebilirim evde
mutfak çok güneş alıyorsa yazın iş yapmak zor oluyor,güneşlik iyi oluyor
akşam da ışıkları yakınca kapatıp daha rahat edilebiliyor
bina eskiyse tesisatı komple yenilemeniz gerekebilir buna da dikkat edin
evet canım önünde balkon demiri var balkonu içe aldıracağız. boydan sürgülü cam olacağı için demirleri kaldırmayı düşünmüyoruz. ev 2. kat arkadaşım.bence cam tuğla fikri çok hoş olmuş..
çok hoş geliyor bu fikir bana, özellikle 2 oda arasında olması güzel fikir..
ama anlamadığım, mutfak camı.. yani boydan boya açılır kapanır sürgülü cam..
yani o camlar eğer önünde balkon varsa yapılır, yoksa boydan kapıyı açınca aşağı düşersin doğal olarak..
evin zemin kattaysa bilemem, ama mesela arkadaşımın salonu öyle, en azından bit kadar da olsa önünde fransız balkon tipi bişiy var.. yoksa nasıl olacak onu anlamadım ben...
banyodaki duşakabini asla cam yaptırma derim
kumala camlar bu yıl çok moda ve çokta hol duruyor tavsiye edebilirim
banyo dolabının aynasınıda sadece ayna olarak deil ince bir dolap olarak kullanabilirsin önden bakınca aynen böyle görünecektir.
böylelikle bi çok ıvır vızır orada toplanacak
mutfakta ise bembeyaz olanı çok önermiyorum eğerki kaliteli malzeme kullanılmazsa max. 5 ayda sararmaya başlıyor
ayrıca mutfak dolaplarının kapakları için şuan adı aklıma gelmeyen hızlı bile kapattığında o yavaş kapanan sistemlerden yaptır çok güzel oluyor
önerileriniz hep not ediyorum arkadaşım...
ustaların benden çekeceği var kaydirigubbakcemile3
fayansı parlak çok tavsiye etmiyorum kayabiliyor kendinden tırtıklı modelleri tercih edebilirsin
koridor ve mutfağıda parke yaptırırsan kullanışllı olur
siyah mutfak tezgahında herşey iz yapacaktır
benim ocağım siyah sildiğim anda bile havlı kalıyor ve hep tozlu gibi tezgahta da aynısı olabilir
çook teşekkür ederim arsima.. süper olmuş elinize sağlık...
benimki 1. sınıf öğrencisi nin yaptığı resim gibi olmuş..
elimde olsa metrekarede verridim ama elimde değil :)
yine de böyle görmek bile çok güzel...
kiracılar çıktıktan sonraki resmiyle yenilenmiş halinin resimlerin paylaşacağım zaten..
açık renk düşünüyorum tezgahı. aslında siyah çok asil duruyor ama temizliği adamı öldürür bilmiyorumkismile şahsen benim işim değil.. mobilyalarımı bile venge rengi ağırlıklı aldığıma binlerce kez pişmanım...:gitme:
ölçü alabilirsen eğer yaz
ben çizimi senin için birebir çizerim ona göre yerleştirmeye çalışırız
hatta mevcut eşyalarınında ölçülerini verirsen ona göre dizayn etmene yardımcı olurum
evet çok asil duruyor ama şahsen ben kullanamam
şuan hem çalışıp hem ev işlerine zaman ayırdığım için herşeyin basitine kaçıyorum
basit olupda çirkin değil
güzel ama basit :) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben wengeye bayılırdım ne olduysa mobilyalarımı yaptırırken seçmedim
sonradan vazgeçtik salonu wenge yapalım dedik onuda mobilyacımız istemedi zemuszemus
iyikide şimdiki gibi oldu hiç toz yok
yani var ama yok :)))))
birtek yatak odam diğer yerlere göre daha çok tozlanıyor
zaten o temizken bile biraz tozlu görünüyor çünkü duman meşe kaydirigubbakcemile3
eğer istersen bi ara evimin resimlerinide eklerim
Bu Anuşkanın mutfağı. Ve çok güzel.
Sende yaptır valla, çok şık, ferahboshayallersmile