- 31 Aralık 2015
- 1.257
- 2.255
- 53
Amin inşallah :) Çok haklısın hiçbir güzelliğe zorluk çekmeden ulaşılmıyor sabretmek lazımAllah'm sanada nasıp eder inşallah. Bizde kolay gelmedik bu günlere :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah :) Çok haklısın hiçbir güzelliğe zorluk çekmeden ulaşılmıyor sabretmek lazımAllah'm sanada nasıp eder inşallah. Bizde kolay gelmedik bu günlere :))
Kıskanç değilimde arada egosunu yukseltıyorum kocamın :))hahahah her kadının içinde bir canavar yatıyor kıskançlık konusunda![]()
Kıskanılmak aşırıya kaçmadığı sürece herkesin hoşuna gider bence özellikle kadınlarınKıskanç değilimde arada egosunu yukseltıyorum kocamın :))
Arada kıskanılmak banada iyi geliyor![]()
Ayyy yerim yaEki Görüntüle 1733470
Kiskanc kadin waaooewww neymis neymisss kocasina bakani yakar mis kendimden korkum![]()
AynenKıskanılmak aşırıya kaçmadığı sürece herkesin hoşuna gider bence özellikle kadınlarınarada lazım
![]()
Vaayy vaaay adama bak ya negzelEki Görüntüle 1737346 gelde hep hasta olmak istemee
Sen de burdaki geyiklerini cekya benim öyle ilginç bir muhabbetim yok hiç.
en geyik muhabbetleri ben burada döndürüyorum![]()
Allahim sana daha iyisini nasip etsin canımmmmVaayy vaaay adama bak ya negzel![]()
AminAllahim sana daha iyisini nasip etsin canımmmm
Masallah mutluluklar ayinla :))Bu da benden gelsin nişanlımla aramızda geçen bi konuşma
Eki Görüntüle 1737387
Valla bence de adama bak onlara yuzbin kere masallah, sana da Allah boyle bir es nasip etsin insallahVaayy vaaay adama bak ya negzel![]()
Bana anca kabzolar raslar anacım bende şans yokValla bence de adama bak onlara yuzbin kere masallah, sana da Allah boyle bir es nasip etsin insallah