- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Ha evet üstte gördüm cevabını canım.:)Yorumları okuyordum hani eşine değişik bişeyler yapması için fikirlere bakarken kaseyi görünce kase nereye gelmiş dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha evet üstte gördüm cevabını canım.:)Yorumları okuyordum hani eşine değişik bişeyler yapması için fikirlere bakarken kaseyi görünce kase nereye gelmiş dedim
güldüm. Baksana benim kase leopar desenli tayt ve gırgırın önüne geçmiş nambır van olmuş.Evet o. Sen güldün mü?
Number one o canım bi keregüldüm. Baksana benim kase leopar desenli tayt ve gırgırın önüne geçmiş nambır van olmuş.
Ayyyy oral seks neymış diye okudum merakla şimdi anladım ne olduğunu. Ben 4 senelik evliyimm asla yapmayız oyle bişey. Biz muslumanız yahu. Bu dinimizde buyuk günah haberiniz varmı?
Gül çevirmen yanlış hatırlamiyorsamNumber one o canım bi kere
He iyi bari ben senin yerine tasalandımdı. Kız pişman oldu "kaseyi" yazdığına diyodumdu:))güldüm. Baksana benim kase leopar desenli tayt ve gırgırın önüne geçmiş nambır van olmuş.
Ustalıkta durum neee
AynenKonu başlığı kâseye gel ablaaaa kâseye olmalıııı
Galayana gelip ısırmıyorsundur umarımOowww affetmem artık
Tövbe tövbe gece geceGalayana gelip ısırmıyorsundur umarım
-galayana gelmek : coşmak
Niloyatospikk sen çok yaşaYorumları okuyordum hani eşine değişik bişeyler yapması için fikirlere bakarken kaseyi görünce kase nereye gelmiş dedim
Galayana gelip ısırmıyorsundur umarım
-galayana gelmek : coşmak
Adama bi dahakine sefer tasını getircem buraya şee ediverNiloyatospikk sen çok yaşa
biliyorum espri olsun diye öyle yazdımNumber one o canım bi kere
Hanefi mezhebine caiz olmayan şeyleri yapmam. Düz yatarım daha iyi. Haram diye yanlış söylemiş olabilirim ama caiz değılmış doğru biliyomuşumSiz düz yatmaya devam edin ama at gözlüklerinizi bir ara cıkarın ve bahsettıgınız haramı sevabı tekrar okuyup dusunmenızı tavsıye ederım
Biliyorum canım anladım geçen bilenzig konusu vardı ordan esinlendimbiliyorum espri olsun diye öyle yazdım
Bacımsuuuu bak aşkımsuuu burada yasak böyle şeyler isteyen anal yapsın isteyen oral boşveeerrr.. kim ne yapıyorsa yapıyor zaten kâse mevzuundan yeni yeni sıyrılabildik konu dağılmasın benceHanefi mezhebine caiz olmayan şeyleri yapmam. Düz yatarım daha iyi. Haram diye yanlış söylemiş olabilirim ama caiz değılmış doğru biliyomuşum
Hanefi mezhebine caiz olmayan şeyleri yapmam. Düz yatarım daha iyi. Haram diye yanlış söylemiş olabilirim ama caiz değılmış doğru biliyomuşum