- 16 Haziran 2011
- 14.581
- 59.427
-
- Konu Sahibi senvarsindiye
Videoyu göndermesi iyi olmuş. Bu videoyu yollamasa, adamın size uymadığını görmek için çok daha fazla zaman harcamış olacaktınız.Gerçekten öyle ya, çok seviyesiz geldi o an bana zaten. Bir de 29 yaşında
Gerizekalıca bişe yukarda bakVideo neydi, buraya da atın, ona göre karar verelim komik mi değil mi…
O tarz şeylere açık biriyim ama buna gülmedim.Gerizekalıca bişe yukarda bak
çok sinirlendim ya, ne oluyoruz nasıl böyle bir video atarsın falan diye yükseldimYa bişe dicem erkeklerin neye güleceği hiç belli olmuyor yani adam boşta bulunmuş ve böyle bişey cıkınca cok gülmüş demekki ben olsam mal mısın bu ne 13 yaşında mısın :d:d derim
Ay evet en azından çok uğraştırmadı sağ olsunVideoyu göndermesi iyi olmuş. Bu videoyu yollamasa, adamın size uymadığını görmek için çok daha fazla zaman harcamış olacaktınız.
Komik değil zaten salakça ama eşimde bana bazen saçma sapan şeyler atıyor ayıp olmasın diye kahkaha emojisi atıyorumO tarz şeylere açık biriyim ama buna gülmedim.
Buna kim güler ki…..O tarz şeylere açık biriyim ama buna gülmedim.
Yani ben saygısızca olmasına değilde espri zevkine eksi verirdim saygısızlık içeren videolar beni rahatsız etmez kasmam o kadar yeni tanışma aşamasında değilsemçok sinirlendim ya, ne oluyoruz nasıl böyle bir video atarsın falan diye yükseldim
Ay siz anlattıkça gülesim geliyor yaBuna kim güler ki…..
Valla yazdıkça bende gülüyorumAy siz anlattıkça gülesim geliyor ya
En son şunu atmışım benimkine. Küfürlü ama çok güldük. Oğlana dışarı çıkmadan önce güneş kremi sürdüğümde eşimin hissettiği.Komik değil zaten salakça ama eşimde bana bazen saçma sapan şeyler atıyor ayıp olmasın diye kahkaha emojisi atıyorum
Bence bu masum ya küfür saylanmazEn son şunu atmışım benimkine. Küfürlü ama çok güldük. Oğlana dışarı çıkmadan önce güneş kremi sürdüğümde eşimin hissettiği.
Öf bu video bizim favorilerimizde ya en ufak bi şeyde ilk attığımız bu oluyo birbirimize fkfkEn son şunu atmışım benimkine. Küfürlü ama çok güldük. Oğlana dışarı çıkmadan önce güneş kremi sürdüğümde eşimin hissettiği.
Yani bende zaman geçtikten sonra, daha normal bel altı şakaları kabul edebilirdim. Bu çok iğrenç geldi banaYeni tanisirken boyle argolu espriler vs benim hosuma gitmezdi.
Ama mesela 10 yilin ustune esimle birbirimize yaptigimiz esprileri burada yazilanlarla degerlendirince biz cok gevsegiz diye dusundum, ama vazgecmem ahsjsjsnbs, dusunurken dahi egleniyorum.
Yok biz de varızYorumlardan sonra anladım ki ben ve eşim inanılmaz gevşeğiz.Esime işaret çekme videoları falan atarım ben komik buluyorum bilmiyorum biz çok gevşekmisiz demek ki
Ay çok sevindim şimdi hayata dair derin düşüncelere dalıp kendimi gevşek olduğuma inanırken bulacaktım birazdan yoksaYok biz de varız
Hahaha yok yok konuya da yazmıştım eşlerden de duyuyorum böyle şeyler diyeYorumlardan sonra anladım ki ben ve eşim inanılmaz gevşeğiz.Esime işaret çekme videoları falan atarım ben komik buluyorum bilmiyorum biz çok gevşekmisiz demek ki