• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komik ama sanırım bu olacak

efeninsedasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
70
7
48
Bizim düğünümüzde ilk çıkış olmaz sanırım ama dans için çalışacağımız parça mustafa sandalın kız seni alan yaşadı şarkısı:) nişamlımın her buluştuğumuzda beni karşıladığı şarkı bu :)

Bizim düğünümüzde ilk çıkış olmaz sanırım ama dans için çalışacağımız parça mustafa sandalın kız seni alan yaşadı şarkısı:) nişamlımın her buluştuğumuzda beni karşıladığı şarkı bu :)

hayııırrr :1: bence hiiç deneme bile sonradan çok pişman olursun.. ayrıca bu şarkıda dans edilmez ki.. bırak
nişanlın bu sarkıyı sana söylemeye devam etsin ama düğün için böyle bir hata yapma derim sonradan kafanı çok
vurursun duvarlara... benden sana söylmesi...

hayırr bence yapmalısınız, düğünün ortasında da olabilir, girişte olması şart mı?

bence değişik olabilir dans etmeyi iyi biliyorsanız çok güzel olur herkes duygusal bir müzik beklerken bunla dans etmeniz hoş bir çılgınca ama güzel:1::16::16::16:

:1::1::1:bencedee çıkış parçası olmaz ama ortalarda fln edin gidin dansınızı değişik olsun bende bugn powertürkte gökçenn napaardım bilmem şarkısını duyuncaa kınadaa kesin bununlada coşmamız lazım dedim alakasıız ama napiiim :1::1:

Back