Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizim düğünümüzde ilk çıkış olmaz sanırım ama dans için çalışacağımız parça mustafa sandalın kız seni alan yaşadı şarkısı:) nişamlımın her buluştuğumuzda beni karşıladığı şarkı bu :)
Bizim düğünümüzde ilk çıkış olmaz sanırım ama dans için çalışacağımız parça mustafa sandalın kız seni alan yaşadı şarkısı:) nişamlımın her buluştuğumuzda beni karşıladığı şarkı bu :)
hayııırrr bence hiiç deneme bile sonradan çok pişman olursun.. ayrıca bu şarkıda dans edilmez ki.. bırak
nişanlın bu sarkıyı sana söylemeye devam etsin ama düğün için böyle bir hata yapma derim sonradan kafanı çok
vurursun duvarlara... benden sana söylmesi...
bencedee çıkış parçası olmaz ama ortalarda fln edin gidin dansınızı değişik olsun bende bugn powertürkte gökçenn napaardım bilmem şarkısını duyuncaa kınadaa kesin bununlada coşmamız lazım dedim alakasıız ama napiiim