- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Çok teşekkür ederim saol canımEllerine sağlık canım. Çok güzel olmuş. Yarışmada başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim saol canımEllerine sağlık canım. Çok güzel olmuş. Yarışmada başarılar dilerim
10 hamile gücünde bir pisboğazım benİyi ki hamile degilsin üzülürdüm
İmkan olsa gönderirim ya gerçekten çok var
Var evde kuzumm yerim tabiki ama buara fazla kaçırdım tansiyon fırladı ara verdim onaYaaa pamuğum kıyamam ben sana hemen turşu bul ye aman bebiş ister sonra
Teşekkür ederim canım
Çorba olmasa da olur turşu yeterdi aslında bende çok pis boğazım hepsini yedim10 hamile gücünde bir pisboğazım ben
Bende görünce yiyorum canım bu ara bende ara vermiştim bugun dayanamadim yedim çok canın çekerse hemen ye aman diyeyimVar evde kuzumm yerim tabiki ama buara fazla kaçırdım tansiyon fırladı ara verdim ona
Tamam cemosumm canım benimmBende görünce yiyorum canım bu ara bende ara vermiştim bugun dayanamadim yedim çok canın çekerse hemen ye aman diyeyim
Cok teşekkür ederim hoşbuldumEllerine sağlık canım Aramıza hoşgeldin,yarışmada bol şanslar
Ellerine sağlık cemosss enfes görünüyorHerkese merhabalar
İlk yarışmam ve ilk heyecanımla elimden geldiğince yapabildiğim Köme çorbamla sizlerleyim
Köme çorbası Kırşehir'in yöresel çorbası olarak bilinir ama her evde olan malzemelerle yoğurtlu sebze çorbası olarak düşünebiliriz.ozellikle bebeklerin ve çocukların sebze ayrımından bu corbayla kurtuluruz içinde yok yok
Eki Görüntüle 3001812
Malzemelerimiz
1/2 su bardağı buğday
1/2 su bardağı nohut
1/2 su bardağı yeşil mercimek
4 Y. Kaşığı dost tava yoğurdu
2 Y. kaşığı un
2.Y kaşığı zeytinyağı
1 yumurta sarısı
5 su bardağı su
1/2 patlıcan
1/2 patates
1/2 biber
1/2 domates
tuz
Üzerinin yağı için.
2 yemek kaşığı tereyağı
bir tutam nane
Öncelikle
Yoğurt,un,yumurta sarısını tencerede pıtırcık kalmayana kadar çırpalım.sonra üzerine 5 su bardağı su ekleyelim ve kaynayana kadar karıştıralım.
Eki Görüntüle 3001818
Eki Görüntüle 3001819
Çorba kaynadığında sırasıyla
Buğday,nohut,mercimeği içine koyalım.
Ben önceden buğdayı,nohutu ve mercimeği haşladım.genelde başlar dolapta hazır bulundururum daha pratik olur.
Eki Görüntüle 3001821
Eki Görüntüle 3001822
Eki Görüntüle 3001824
En son patlıcanın,patatesin,biber ve domatesin yarısını küçük doğrayıp çorbanın içine atalım.Yaklaşık 20-25 dk hepsi beraber pişecek.bu arada çorba koyulaşır 1 su bardagi su eklenebilir.
En son ocaktan aldıktan sonra tuz ekliyorum genelde yoğurt olan çorbalara.
Bu da son taşım kaynayan corbamiz
Eki Görüntüle 3001831
Çorbayı servis etmeden önce tereyağında nane kızdırıp üzerine döküyoruz
Elimize saglik
Eki Görüntüle 3001836 Eki Görüntüle 3001838 Eki Görüntüle 3001839 Eki Görüntüle 3001840 Eki Görüntüle 3001841 Eki Görüntüle 3001842 Eki Görüntüle 3001843 Eki Görüntüle 3001848
Tesekkurler canım afiyet olsun bol bol yiyin kış aylarındaEllerine sağlık cemosss enfes görünüyor
Canim parecim çok teşekkür ederim canım saolasinCemosum ellerine sağlık çok güzel görünüyor emeğine sağlık canım arkadaşım bol şanslar
Ayy dimi bende bu adı neye benzeticem diyodumBaşlığı görünce cevizli sucuk çorbası sandım.
Allah'tan cevizli sucuk çorbasi degilmiş. Ellerine saglik Cemoş
Teşekkür ederim canım saolasinEline sağlık cnm. Bol şanss
Cok teşekkür ederim hoşbuldum
Ellerine sağlık çorba çok güzel görünüyor ama ben yanındaki turşuya talibim ağzımın suyu aktı resmen ☹Herkese merhabalar
İlk yarışmam ve ilk heyecanımla elimden geldiğince yapabildiğim Köme çorbamla sizlerleyim
Köme çorbası Kırşehir'in yöresel çorbası olarak bilinir ama her evde olan malzemelerle yoğurtlu sebze çorbası olarak düşünebiliriz.ozellikle bebeklerin ve çocukların sebze ayrımından bu corbayla kurtuluruz içinde yok yok
Eki Görüntüle 3001812
Malzemelerimiz
1/2 su bardağı buğday
1/2 su bardağı nohut
1/2 su bardağı yeşil mercimek
4 Y. Kaşığı dost tava yoğurdu
2 Y. kaşığı un
2.Y kaşığı zeytinyağı
1 yumurta sarısı
5 su bardağı su
1/2 patlıcan
1/2 patates
1/2 biber
1/2 domates
tuz
Üzerinin yağı için.
2 yemek kaşığı tereyağı
bir tutam nane
Öncelikle
Yoğurt,un,yumurta sarısını tencerede pıtırcık kalmayana kadar çırpalım.sonra üzerine 5 su bardağı su ekleyelim ve kaynayana kadar karıştıralım.
Eki Görüntüle 3001818
Eki Görüntüle 3001819
Çorba kaynadığında sırasıyla
Buğday,nohut,mercimeği içine koyalım.
Ben önceden buğdayı,nohutu ve mercimeği haşladım.genelde başlar dolapta hazır bulundururum daha pratik olur.
Eki Görüntüle 3001821
Eki Görüntüle 3001822
Eki Görüntüle 3001824
En son patlıcanın,patatesin,biber ve domatesin yarısını küçük doğrayıp çorbanın içine atalım.Yaklaşık 20-25 dk hepsi beraber pişecek.bu arada çorba koyulaşır 1 su bardagi su eklenebilir.
En son ocaktan aldıktan sonra tuz ekliyorum genelde yoğurt olan çorbalara.
Bu da son taşım kaynayan corbamiz
Eki Görüntüle 3001831
Çorbayı servis etmeden önce tereyağında nane kızdırıp üzerine döküyoruz
Elimize saglik
Eki Görüntüle 3001836 Eki Görüntüle 3001838 Eki Görüntüle 3001839 Eki Görüntüle 3001840 Eki Görüntüle 3001841 Eki Görüntüle 3001842 Eki Görüntüle 3001843 Eki Görüntüle 3001848
Demi bende turşuyu gördüm ilk olarakoofff cemosumm ne güzell bi çorbadıırr bu ağzumm sulandıı hele hele turşuyu görünceee
ellerine sağlık canııımmm nefis gözüküyoorrr boll şanss
Keşke her yeri tursuyla susleseydimDemi bende turşuyu gördüm ilk olarak