- 28 Ağustos 2015
- 26
- 17
- 38
-
- Konu Sahibi izmirdebirgelin
gecmis olsun.cicişlerinde hayırlı olsun canim. bence o diş ağrısı yüzünden hissetmemissindir diger ağrıları çünkü diş ağrısı heleki 20lik diş agrisi şu dunyada cekebilecegim en korkunc agrilardan biri
acı eşiğin yüksektir belki :) gule gule kullan insallahCok teşekkür ederim ☺
Ameliyattan 3 gun sonra tuttu 20 lik dis agrim, o ana kadarda burun ve meme agrisi cekmemeistim aman aman. Yillardir korktugum kadar yokmus yani.
Geçmiş olsun, göğüs ameliyatını kaça oldunuz acaba?
fiyati cok uygun yaTesekkur ederim
6.500 tl ye oldum.
fiyati cok uygun ya
Ben sorunca dr bana 4700 euro fiyat +ilaclar ve pansuman yani 5000euro
Canim yurt disinda yasiyorum ama ameliyati Trde olmak istiyorum..Yurt disinda mi olmayi dusunuyorsunu? Izmirde ortalama fiyatlar bu sekilde. Hatta yine cok cok iyi bir doktordan daha uygun fiyat almistim ama ameliyat tarihinden dolayi ona olamadim maalesef.
Canim yurt disinda yasiyorum ama ameliyati Trde olmak istiyorum..
Yani fiyatlar nerdeyse ucte biri ve Turk drlara ameliyat olmak isterim
Selaam öncelikle çook geçmiş olsun umarım her şey istediğin gibi sonuçlanmıştırr
Ben de dün Fatih Bey' e muayene olup ameliyat gününe randevu aldım. 2 hafta sonra ameliyatım var çok korkuyorum
Doğal duruyor mu göğüslerinin durumu ne şuan? Görüntüden memnun musunn?
375 cc kas altı dedi bana ama fazla büyük olacakmış gibi geliyor. 350 önermeyi düşünüyorum.
Fotoğraf atman mümkün mü özelden acaba? Çok sevinirim az zamanım kaldı ve çok yardımcı olur şu zamanda gerçektenn
Merhaba, Fatih Bey konusunda hic tereddutunuz olmasin cok profosyonel bir doktor. Yalniz ne istediginizi tam olarak net bir sekilde anlatin. Vücut yapiniza göre secmistir buyuklugu eminim ama 375 cc yi gördüm bana cok buyuk geldi.
Ilk gunler 350 cc bile oyle buyuk geluyordu ki herhalde disari cikamam bu sekilde diyodum ama gun gectikce kuculdu neredeyse istedigim gibi oldular.
Agri aci sizi hissetmedim gerginlik hissi oluyor sadece
Suan bi gogsum digerinden daha hassas dokununca sızlıyor ama o kadar baska bir sıkıntı yok.
Görüntü cok sahane olmakla beraber henuz tam oturmadigi icin sizi yaniltmak istemem.
Ilk zamanlar füze gibi baya sipsivri gogusleriniz olacak.
1 ayda normal goruntuyu alir merak etmeyin
Simdiden hayirli olsun
Teşekkür ederim cevabınız için.
Peki sizin hiç doku yok muydu yoksa biraz vardı da üzerine mi 350 cc yaptı?
Bir de tam kalıcı boyutunu alması kaç ay sürüyor? Daha küçülmeyecek sabit kalacak duruma gelişi?
Bende çok az var 375 demesinin nedeni o mu acaba diye düşünüyorum.
Yine de küçük olursa destekli sütyenle çaresi var ama büyük olursa küçültemem çok pişman olurum korkusu var.Doğal dursun istiyorum ama bunu dersem de küçük yapar diye korkuyorum,
Öncesi-sonrası fotoğraflarınızı atmanız mümkünse özel mesaj ile gönderebilir misiniz çok sevinirim
Teşekkür ederim cevabınız için.
Peki sizin hiç doku yok muydu yoksa biraz vardı da üzerine mi 350 cc yaptı?
Bir de tam kalıcı boyutunu alması kaç ay sürüyor? Daha küçülmeyecek sabit kalacak duruma gelişi?
Bende çok az var 375 demesinin nedeni o mu acaba diye düşünüyorum.
Yine de küçük olursa destekli sütyenle çaresi var ama büyük olursa küçültemem çok pişman olurum korkusu var.Doğal dursun istiyorum ama bunu dersem de küçük yapar diye korkuyorum,
Öncesi-sonrası fotoğraflarınızı atmanız mümkünse özel mesaj ile gönderebilir misiniz çok sevinirim
Benim meme dokum vardi, 2 cocukta 90 i gordum ama cocuklar bir gogsumu daha az emdikleri icin asimetri vardi. Eski fotograflarim yok bende doktorumda var. Dedigim gibi suan hem odemli hemde asimetrik bir goruntu oldugu icin yaniltabilir sizi fotograflarim.
Ilk 3-6 ay arasi odem oluyor kuculme devam ediyormus. 375 ne kadar kuculebilir bilmiyorum kas alti olusu etkileyebilir belki.
6 aydan sonra tam seklini alir
Ilk gunler goruntuden korkmayin. Ben Fatih bey e cikarin bunlari cok buyuk olmus diye aglamisim narkozdan cikinca. O da 3 ay sonra gelip daha buyuk olsaydi deme sakın demisti.
Hanımlar merhaba,yorumlarınızı okumak bana iyi geldi geçmiş olsun sevgili I izmirdebirgelin
Boyunuzu , kilonuzu ve göğüs kafesi çevrenizin kaç cm olduğunu öğrenebilir miyim acaba?
selyLa cnm, Dr un kaç cc diyorsa lütfen karışma . Sonra ayyy çok pişmanım keşke Dr un dediği 375 i taktırsaydım, 350 de pek küçükmüş dersin
selyLa cnm, Dr un kaç cc diyorsa lütfen karışma . Sonra ayyy çok pişmanım keşke Dr un dediği 375 i taktırsaydım, 350 de pek küçükmüş dersin
Evet size katiliyorum. Dedigim gibi ne istediginizi cok net bir sekilde anlatmaniz gerekiyor. Ben üstüne basa basa defalarca cok büyük göğüs kesinlikle istemiyorum sadece formunda ve dik dursun dedim. En fazla 85 olsun göğüs ölçüm dedim. İlk günler cok korktum böyle kalacak diye. Suan tam istedigim boyuta ulastilar daha fazla kuculmezler umarim.
Fatih Bey dalında cok uzman bir doktor siz yeter ki isteklerinizi belirtin ve kendinizi onun profsynl ellerine teslim edin. Cok memnun kalacaginizi düşünüyorum.