Kolyeleriniz karışmasın dolaşmasın!

Sende benim gibi takıları seviyorsun.kaydirigubbakcemile5
Bende makyaj aynamın yanına askı yapıştırıp oraya asıyorum kolyelerimi.

ya bende düzen yapmak istiyorum en az okadar benimde var, küpe künye haric, ama dolaba kapiya asmak istemiyorum

güzel fikir nasil yapistirdin? kartonda olumrmu acaba

Huli81 onu yuhanna bantla yapistirmis dolaba.. banti alip kiviriyosun böylelikle iki tarafli
yapisabiliyor.. veya 2 tarafi yapisan bantlarlada yapistirabilirsin..
ben bütün sayfalara bakip okudugum icin nasil yapistirdigini ögrendimyerimseniben

bende okudum ama gözümden kacmis herhalde

bende bugün duvarimin icine civi cakpi astim hepsini hem kolye hemde bileklik künyeleri, küplerede bisi düsüncem :)

Buda annemin askidan yaptigi kolyelik...
Aslinda kamera ile cekmistim ama boyutu büyüktü ve imageshack problem cikardi o yüzden telefon ile cekmek zorunda kaldim...

Eklentiler

• $Bild002.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 107
benimde o çok kolyem var.akşamdan ne giyiceğime karar verdiğim için kolye karışmasını engelliyorum ama senin fikrin de süpermiş...teşekkürler..

aynısını bende uyguladım.. ben renk renk yaptm uyumlu olsun diye.. tavsiye ediyorum
benim kafadan bi arkadaş daha :)

hmm guzel fikir, ama bu tarz bir iki kolyem anca var. onlari da hic takdigimi hatirlamiyorum.
benim derdim zincir kolyelerle 3 tane zincir birbirine girmis ben kutularinda muhafaza ediyorum ucunu ayni kutuya atinca mumkunati yok acamiyorum. ne yapmak gerek acaba igneyle ugrastim tig ile ugrastim olmadi.

sende bendensin bacım bendede takı hastalığı var iyi fikir benimbi sandığım var orda hepsi birbirine giriyodu payşamın için merci..

benimde aklımda bu askı fikri ama bir türlü alamadım. küpeler içinde köpük aramam lazım.

canım küpeler icin beyaz eşya köpükleri var ya onlar süper oluyo :)

kaydirigubbakcemile5 kolyelerim için kapı askılığını, küpelerim içinde sünger yöntemini bende kullanıyorum. çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…