Kolyeleriniz karışmasın dolaşmasın!

azıcık biraz kokoşum evttsırnaşık şey tokaları bende sepetlere koyuyorum dediğin gibi karışıyor bu konuda fikri olan varsa lütfen yazsın..

Ben 2 tane karton kutuya ayırdım tokalarımı,birine daha kaba tokalarımla sant bantlarımı koydum dierine de küçük tokalarımı koydum bunları da komidin çekmecesine yerleştirdim karışmıo yani bu durumda,ama pek karışacak türden toka kullanmıyorum ben açıkcası
foto koydum bakarsınız

goruntu621hr4.jpg

canım nereye koydun fotoyu ben göremedimbenneyaptımki..bende bugün ne kadar beyaz eşyacı varsa köpük sordum durdum yok yok yok:bbo: en sonunda birileri çöpe atmış buldum:Roflol: şaka şaka ama çöp sayılır yinede atılmıştı kenara yani hatta yoldan geçen çocuklar dalga bile geçti:çok üzgünüm: ama köpük buldum sonunda yani:dance: dolaba monte edip fotosunu çekerim artıkyerimseniben..benim tokalarda küçük sepetlerin içinde komadin çekmecesinde ama çok olduğu için karışıyo iştebenneyaptımki

benim çok dolaşırlardı...hani şu kupa astıgımız ahşap aslıklar varya tek bacaklar dallar çıkan...ondan odama almıştım ona asıyordum...bu da aklınızda bulunsun iyi oluyor...

:Roflol: :Roflol: :Roflol: ewet ewet hepsi toka onların,öle oyuncaklı tokaları pek bi severim taa lisedeyken almıştım çoğunu çok temiz kullanırım hala yepyeni :) ben gittiğim ilk beyaz eşya mağazasından devasa bi köpükle çıkmıştım ama aslında küpelerimi ona asmadım,birisi maraştan dondurma getirmişte bilirsiniz köpükten kutulara koyarlar maraş dondurmasını,annem o kutuları saklamış,ben de o kutunun kapağını aldım arkasından yapıştırdım ama dier köpük de yedekte duruo :)

toklara konusunda iyii fikirlerr gelmişş daha varsa onlarıda alalım kokoşşşşşlar bu kadar mı yaaa, bu arada teşekkürler güzel önerileriniz ve bu konu başlığı içinnn :)

Ben kendim yapıyorum takılarımı..O kadar çok ki anlatamam arkadaşlar..

Ben de bir çözüm buldum kendimce..Hani beyaz eşya içinde çıkan straforlar varya(beyaz,köpük gibi olan şeyler),onların düz olanlarını buldum..Dış cephe kaplamasında kullanılan straforlardan..
Tüm koyle,küpe ve bilekliklerimi toplu iğne yardı ile strafore iğneledim..Makyaj aynamın yanına pano gibi koydum..
Şöyle bir bakmak kafi olur seçim yapmadan önce..

arkadaşlar çok beğendim ne güzel düşünmüşsünüz.bende deniycem kesinlikle. ama çantalar konusundada fikri olan vardır.bisürü çantam var benim. siz çantalarınız için nasıl bir çözüm buldunuz? çok yer kaplıyorlar:)

Tamam en yakın zamanda..
Gün gelir size de hediye etsem keşke...

yok kıss ben takıların derdinde diilim ama merak ettim nasıl duruyo orda diye:uhm:, benim bi tane bile boncukum yoktur hayatım boyunca hiç kokosh olamadım denesem de üstümde çok egreti dururr başkasında severim bende sevmem takıyı şutarafagitti tokalar için fikir istemem buyuk kız bana çekmedi kime çekti bilmıyom ama az biraz kokoşş onun var takısı tokası sinirimii bozuyo sepetin içinde karman çormann, madem kokoşş olcak düzenli kokoşş olsun dimi ama canım a.sa.s
bu arada düşünmenn yeterr bidenemm sende güzel durur onlar benim içinde tak:)

en sonunda küpelerimi düzenledim..düzenlemesinede fotosunu çektikten 15 dak. sonra şangırt diye düştülersenağlama hemde koli bandıyla yapıştırmıştım ama tutmuyo yaa... bu konuda fikri olan varsa acele cevap:uhm: ağırmı geldi küpeler ne:uhm:

pic1361qp1.jpg

pic1360qu3.jpg

pic1359uf9.jpg

senin evmi bu yoksa bijuterinismi:)) maşallahh diyelim küpeler nıye durmadı diye sormanda pek yerinde olmamışş durmaz tabiii:Roflol:
sen onları dubelle oraya çelik çivi çaktır dubele de:)ee ancaa:Roflol:

Kız roseperle onca küpeye yazık koli bandı napsın :) ya hani tavana yapıştırmak için yıldızlar falan çıkmıştı bi ara,onların paketinden sarı renkli stickerlar çıkıodu çok sağlam onlar nerde satılır bilmem ama onlardan bulursan onlarla yapıştır çok ii tutuo asla düşmez ama dolabında iğrenç leke yapıo zamk gibi yapışıo çünküü

iyi fkir bendde bütün kolyererimi ufak ufak cd poşetlerini koyuyrum. küpeleri ise köpüğe batırdım süper olıuyo çok kullanışlı tavsiye ederim:)

Kız roseperle onca küpeye yazık koli bandı napsın :) ya hani tavana yapıştırmak için yıldızlar falan çıkmıştı bi ara,onların paketinden sarı renkli stickerlar çıkıodu çok sağlam onlar nerde satılır bilmem ama onlardan bulursan onlarla yapıştır çok ii tutuo asla düşmez ama dolabında iğrenç leke yapıo zamk gibi yapışıo çünküü

aaa iyi fikir valla aklınla bin yaşa emi:dance:benim odamın tavanındada var hatta o yıldızlardan bide kuzucuklardan:Roflol: onlardan bulurum bende dediğin gibi dönüşü yok sonra çıkarmamak gerek yoksa leke yapar benneyaptımki
bu arada sana özel mesaj attım ama aldınmı almadınmı bilmiyorum bir gidiyor bir gitmiyor anlamadım ben zatenbenneyaptımki

köpüğü dolaba japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım..artık düşmeyeceğine eminimjeyyar

Back