- 20 Eylül 2007
- 199
- 21
- 118
- Konu Sahibi PembeDantel
yaptım bile artıkınsırnaşık şey napayım canım yaa başka bişeyle tutmuyor ağır geliyor takılar..çıkarmam artık olur biter:1rolleyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şu cezvedir televizyon kenarndaki falan kutuların içinden çıkan çok büyük olmayan bir köpüğü bozmadan çekmecende falan kullanabilrisin küpeleri üstüne takarak..yada düz bir köpük bulabilirsen dolabının iç kapağına yada kapı arksına falan kenarlarından bantla yapıştır çift taraflı bant bulabilirsen daha temiz olur amaa ....sen köpüğü neyle yapıştırdın canım yada nereye koydun:uhm:
canım şu cezvedir televizyon kenarndaki falan kutuların içinden çıkan çok büyük olmayan bir köpüğü bozmadan çekmecende falan kullanabilrisin küpeleri üstüne takarak..yada düz bir köpük bulabilirsen dolabının iç kapağına yada kapı arksına falan kenarlarından bantla yapıştır çift taraflı bant bulabilirsen daha temiz olur amaa ....
kıs sermişsin ortalığa takılarını nazar değecek valla![]()
eee görelim o zamannn..yazana kadar fotosunu koy kızım yaa:mymeka:
ne güzel ya ...kokoş arkadaşım benim:Roflol:
yalnız şu bantlama işine acil çözümmmmmmmmmmmmmmmmmm:uhm:
Kablo yok ki canım pc ye atayım çekmesi kolayda bende takı kutularına koyuyorum büyük küpeler bi kutuda, küçükler başka kutuda kolyeler bi kutuda tokalara kutu kalmadı poşetlemişim çok büyük bi çekmeceli kutu lazım bizesırnaşık şey
Kablo yok ki canım pc ye atayım çekmesi kolayda bende takı kutularına koyuyorum büyük küpeler bi kutuda, küçükler başka kutuda kolyeler bi kutuda tokalara kutu kalmadı poşetlemişim çok büyük bi çekmeceli kutu lazım bizesırnaşık şey
Evet bundan almalıyım çok güzelmiş aslında var evde annem çatal kaşık bıçakları koyuyor iyi fikirmişyerimseniben
Hay maşşallah ne çok kolyen varmış. benimde var kolyelerim hepsini ablam verdi ama kaba saba kolyelerim var ablam diyor akazaklarınla tak diye ama bana bi tuhaf geliyor pek kolye takmam sen neyi neyle takıyorsun??????
ben de denemiştim ama ben ordada da karıştırma yeteneğine sahibim bana daha üst model bir şey lazım galiba![]()