Kolyeleriniz karışmasın dolaşmasın!

PembeDantel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
199
21
118
pic1321ba0.jpg

arkadaşlar kolyelerimi gördüğünüz gibi kapı askılığına takıp ben dolabımın kenarına iliştirdim siz istediğiniz yere monte edebilirsiniz...küpelerim içinde şimdi dörtköşe süngere kumaş kaplayıp dolabın iç kapağına yapıştırmayı düşünüyorum...

Hakkatten Ne çok Kolyen Var Canim ya Bi Taki Dükkani Açılır yanee..:1shok:
Ama Iyi Bi Fikir Kolyelerin Dolaşmamasi Için..a.stabi bukadar kolyeniz varsa..:1rolleyes:

yalnız pratik bir fikir sunayım derken takılarımı sergilemiş gibi hissettim ..utandım şimdi:utangac:

aaaa nası neylen takıyom..onun bir yarısınıda yeğenlerime verdim kullanmadıklarımı...ordan çok görünüyor bencesırnaşık şey

Canım yaaa nolur buraya küpelerinin bilekliklerinin de fotosunu koysan diyorum,kolyelerin pek bi güzelmiş onlara da bakalım olmaz mı??? a.s.

BENCE DE GÜZEL BİR FİKİR.
ÖZELLİKLE DE ASKININ DOLAP KENARINDA OLMASI DAHA HOŞ... sırnaşık şey

Bu arada ewet ben de küpelerimi küçük bi köpüğe taktım,köpüğü de gardrobumun iç kapağına yapıştırdım,çok pratik oldu,fazla küpem olmadığı için küçük bi köpük yetti bana,köpük nerden bulcaz diyenlere,beyaz eşya satan bi mağazadan isterseniz seve seve kocaman köpükleri veriolar

Canım yaaa nolur buraya küpelerinin bilekliklerinin de fotosunu koysan diyorum,kolyelerin pek bi güzelmiş onlara da bakalım olmaz mı??? a.s.

canım küpelerim bilekliklerim karışık şuan... kolyeler gibi düzen yapmadım onlara... resmini çeksemde bişey anlaşılmaz...ama onlarada uygun bir düzen bulunca söz buraya koyucam resimleriyerimseniben

çok kolyesi olanlar için pratik ama benim zaten toplasanız 5 tane ya var ya yok maşallah sen dükkan gibiymişin

bende küpelerim için köpük kullanıyorum çok pratik. işin bitince tak yerine bir yere giderken bir telaş bir teki burda öteki nerede derdi yok tavsiye ederim kızlar

Kızlar ewet yaa buraya takılarınız için düşündüğünüz kolaylıkların fotosunu koyarsanız biz de bakarız,ben sallantılı küpelerimi böyle yaptım,bi parça köpüğe batırdım köpüğü de gardrobumun iç kapağına yapıştırdım,keşke bütün küpelerimi takabilsem ama hepsi takılmıo malesef
goruntu614or3.jpg

cnm ben de 3-4 aydır bu şekilde asıyorum yoksa dolaşan kolyeleri açmaya çalışırken bir çoğunu sinirlenip koparıyorum:))) sonra böyle bir çözüm buldum. en azından hepsi gözümün önünde:)))

canım o köpüğü dolaba neyle yapıştırdın acaba?

Köpüğü selebantla yapıştırdım canım,4 köşesine arkadan selebant yapıştırdım yani bantı kıvırıp yuvarlak yaptım öle yapıştırdım sora da dolaba yapıştırdım bi süre sora düşme ihtimali var ama başka türlü bişi aklıma gelmedi,bi süre sora bantlarını yenilerim bişi olmaz sanırım

Köpüğü selebantla yapıştırdım canım,4 köşesine arkadan selebant yapıştırdım yani bantı kıvırıp yuvarlak yaptım öle yapıştırdım sora da dolaba yapıştırdım bi süre sora düşme ihtimali var ama başka türlü bişi aklıma gelmedi,bi süre sora bantlarını yenilerim bişi olmaz sanırım

anladım canım..sağol...bende yapıcamda köpük bulamadım...köpükleri atıyolarmış çöpe

kızlar ya oldu olucak bide şu benim kızların tokalarına bi çözüm düşünün nasıl saklasam daha iyi sepete koyunca karman karışık oluyolar aradıgımı bulamıyorum:) siz kokossunus bilirsiniss hadi bunada bi el atın:))

Back