Aynısını söylemeye geldim, tıbbi olarak yapılabilecekleri doktorlar bilir ama bitkisel çözümlerden biri hakiki zeytinyağında bekletilmiş kantarondur, Güneş yanıkları dahil çok iyi geliyor.Kantaron yağını bir araştırın, yanık-yara izine iyi geldiğini okumuştum.
Benimki de basima geldi koluma ütüyle yanlislikla degdirdim ama 3 sene icinde tamamen yok oldu arada bi krem sürmeye bak kurumasinHanımlar yaklaşık 5-6 ay önce kolumun dış tarafını ütü ile yakmıştım. O ara bir eğitimdeydim ve bir arkadaşla aynı evi paylaşmıştık. O ütü yaparken yanından geçerken koluma değimişti. Çok öyle fena bir yanık değildi. 2-3 hafta sonra derim pul pul dökülmüştü. Neyse kolumun dış tarafı yani hususi çevirip bakmam gerekiyor. Bu kadar ay boyunca ondan farketmemiştim. Geçen gün yüzmeye gittiğimde bir arkadaş ayıktırdı, koluna ne olmuş diye. Hakikaten kahverengi iz kalmış. Bu kadar ay geçmiş sizce yapabileceğim birşey var mı?
Benimde basima geldi kolumu yanlislikla ütüye degtirdim kahverengi olmustu 3 seneye aldi tamamen yok olmasi icin maalesef, ara sira koluna krem sürmeye bak kurumasinHanımlar yaklaşık 5-6 ay önce kolumun dış tarafını ütü ile yakmıştım. O ara bir eğitimdeydim ve bir arkadaşla aynı evi paylaşmıştık. O ütü yaparken yanından geçerken koluma değimişti. Çok öyle fena bir yanık değildi. 2-3 hafta sonra derim pul pul dökülmüştü. Neyse kolumun dış tarafı yani hususi çevirip bakmam gerekiyor. Bu kadar ay boyunca ondan farketmemiştim. Geçen gün yüzmeye gittiğimde bir arkadaş ayıktırdı, koluna ne olmuş diye. Hakikaten kahverengi iz kalmış. Bu kadar ay geçmiş sizce yapabileceğim birşey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?