Kolumdaki kıllar

benim kol kıllarımda erkeklerin ki gibiydi hatta bazı erkeklerin bakıyordum benden daha az :)))
bu sene philips lumea aldım şimdi misss gibi hiç kıl yok :)
Peki makinenden memnun musun?
Birde bikini bölgesi için uygun mu.?
Sağlık sorunlarına neden olabiliyormuş.Bu yüzden dr'ler tavsiye etmiyorlar.Almak istiyorum ama muallaktayım.

Peki makinenden memnun musun?
Birde bikini bölgesi için uygun mu.?
Sağlık sorunlarına neden olabiliyormuş.Bu yüzden dr'ler tavsiye etmiyorlar.Almak istiyorum ama muallaktayım.
Doktorlar tavsiye etmiyorsa hiç kullanmayalım.Lazerin en iyi çözüm olduğunu biliyorum fakat cilde veya herhangi bir yerimize zararı olabilir diye düşünüyorum.Mesela x-ray ışınlarının vücuda zararı varmış.Tabii lazer epilasyondaki farklı bir ışındır belki.

Doktorlar tavsiye etmiyorsa hiç kullanmayalım.Lazerin en iyi çözüm olduğunu biliyorum fakat cilde veya herhangi bir yerimize zararı olabilir diye düşünüyorum.Mesela x-ray ışınlarının vücuda zararı varmış.Tabii lazer epilasyondaki farklı bir ışındır belki.
Benim bilgim kesin değil ama burada bir konuda okumuştum.Yine sormak lazım.

Ay niye kötü olsun valla cillop gibi olur 3 hafta pürüzsüz gezersin
Minikten çıkınca yeniden ağda yap
Kuaförde yaptır kendin uğraşma
Ağda inceltiyor zaten tüyleri
Ben şahsen almayan kıllı gezen kızlardan hoşlanmıyorum görüntü çok çirkin erkekler de hoslanmiyor.

Lumea kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.. Acıtıyor mu?
Ve açık renk tüyleri, kökü de sarı olanları bitiriyor mu? Zira ben yıllardır ağdaya gittiğim güzellik salonunda epilasyonun benim tüy yapıma uygun olmadığı bilgisini almıştım. Açık kumralım, tüylerim de açık renk, etkili olmazmış makinalar..
Maalesef açık renklerde etkisi yok :( beyaz sarı tüyleri göremiyor

Biz philips lumiacılar olarak lumia öneriyoruz ben kollarımı hiç almıyordum lumiayı alınca alıyorum artık jilet yapıp :KK66: memnunum 3. Seans 4 ü yapıcam yüzde 90 yerinde çıkmıyor
Bibi yüz ve kollarda kullanıyorsun ya, günlük dışarı çıkarken güneş koruyucu sürmeyi unutma, çünkü bronzlukta da lazerde yanık yapabiliyormuş..
Benim kollar da bitti resmen :KK66:

kartla alacak birileri var ise 884,00 TL yardımcı olabilirim.
dipnot: herhangi bir çıkarım yok :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
n11 den alacaksınız. çekim var 750 TL üzeri alışverişlerde 75 TL indirim sağlayan.
@Bir-Dost @nscckts @goha @WanHeda @Bilgece gelin size y ardımcı olayım :KK70:

Yuzunuzde denedinizmi lumeayi nasil.
Evet hatta en çok yüzüm bıyığım için istemiştim canım memnunum bıyıklarım yok sayılır sakal kısımı favorilerde tek tük ama daha yeni sayılır 3 seans oldu :27: bide ben koruyuculu kafasını kullanmıyorum 5de yapıyorum vücuduma görede yüzüm bembeyaz değil ama genede acı yok nerdeyse :spor:

Bibi yüz ve kollarda kullanıyorsun ya, günlük dışarı çıkarken güneş koruyucu sürmeyi unutma, çünkü bronzlukta da lazerde yanık yapabiliyormuş..
Benim kollar da bitti resmen :KK66:
Dışarı pek cıkmıyorum canım :27: ne kadar tenin koyuysa canın okadar yanıyor zaten kukumdan biliyorum :70:

İmkanınız olsa da alsanız keşke lumea . Ben aldım memnunum şimdilik 3 seans oldu kollarım da çok işe yaradı . Önceden hiç almıyordum çok çıkar korkusuyla şimdi jiletle alıyorum :KK45:

Back