Kolumdaki kıllar

Kızlar benim derdim kol tüylerim değil ama bende epilasyondan bıktım. Ne ağda ne başka bir şey hiç bir şeyin uzun süreli faydası yok en uzun 15-20 gün etkili ağda var bende işe yarayan.
Bu ay lumea lazer aletini alıcam bakalım annem ile kullancaz inşallah artık rahat ederiz uzun süreler :)

Bacaklarimı alırken ağda epilasyona göre çok daha iyi oluyor.Epilasyonun tek iyi tarafı işin kısa sürmesi.Hem bu yüzden hem de buradaki yorumları goz önüne alarak ağdayla bir deneyeyim diye düşünmüştüm.
Dene ama epilatöre döneceğine eminim çünkü senin anlattığına göre tüyler benmkiyle aynı:))

Ben kol tuylerini aldirmiyorum. Rahatsiz oluyor muyum cok olmasa da evet. Ama aldirip bir de surekli o dertle ugrasamam.

benim de erkek g
Kolumdaki kılların erkeklerinkinin bir alt seviyesi olduğunu düşünüyorum.Bu sene bu durumdan daha çok rahatsız oluyorum.Alırsam daha kötü olur diye düşünüyorum.Yani bu konuda muallaktayım.Sizce napayım?
ibiydi hem uzun hem çok. lazer epilasyona gittim yüzde 75 azaldı. bitmiyo ama en azından çıktığında jiletliyosun aynı azlıkta çıkıyo. rahat ettim ben çok

benim de erkek g

ibiydi hem uzun hem çok. lazer epilasyona gittim yüzde 75 azaldı. bitmiyo ama en azından çıktığında jiletliyosun aynı azlıkta çıkıyo. rahat ettim ben çok
Lazerden önce jiletlenmesi gerek diye okumuştum.Fakat bazıları da jiletlemeden yapıyor veya yaptırıyor.Siz öncesinde jiletliyor musunuz?

benim kol kıllarımda erkeklerin ki gibiydi hatta bazı erkeklerin bakıyordum benden daha az :)))
bu sene philips lumea aldım şimdi misss gibi hiç kıl yok :)

Merhaba,
Şu lumea ince ve sarı köklü tüyleri de bitiriyor mu? Ve acıtıyor mu? Ben epilatörü acısından ötürü kullanamamıştım.

philips lumea alın çok rahat edeceksiniz. bir süre sonra 3 4 ayda bir çıkacaktır:işsiz:
herkese tüysüz günler :KK53:

Merhaba,
Şu lumea ince ve sarı köklü tüyleri de bitiriyor mu? Ve acıtıyor mu? Ben epilatörü acısından ötürü kullanamamıştım.

Lazerden önce jiletlenmesi gerek diye okumuştum.Fakat bazıları da jiletlemeden yapıyor veya yaptırıyor.Siz öncesinde jiletliyor musunuz?

lazerden önce jiletliyosun tabi. benim sarıydı görünmüyodu. 1 sene lazerden sonra bitti. şimdi çok az çıkıyo. onları da jiletlenmen gerekiyo. ağda değdiremezsin

Merhaba,
acı hiç yok :KK51: yok denecek kadar az diyelim :KK53:
inceleri görürde sarıları görmez. jiletlersen siyah olmaz mı
@bibibella

acı hiç yok :KK51: yok denecek kadar az diyelim :KK53:
inceleri görürde sarıları görmez. jiletlersen siyah olmaz mı
@bibibella

Jilet kullanamıyorum, çok tahriş ediyor. İnce ve sarı olduğu için epilatörün traş başlığını da kullanıyorum ben. Çıkan da hemen görünmüyor zaten ama sonuçta çabuk çıkıyor, ben de huyluyum bu konuda.. almadan deneme imkanımız olsa keşke.. acı işi fena.. gerçi şimdi olmaz bebişten ötürü. .

Jilet kullanamıyorum, çok tahriş ediyor. İnce ve sarı olduğu için epilatörün traş başlığını da kullanıyorum ben. Çıkan da hemen görünmüyor zaten ama sonuçta çabuk çıkıyor, ben de huyluyum bu konuda.. almadan deneme imkanımız olsa keşke.. acı işi fena.. gerçi şimdi olmaz bebişten ötürü. .
evkur gibi yerlerde deneme yapıyorlar

Benimde aynen oyle.lazere gidiyorum henuz fayda gormedim.Fakat bugun sir agdayla alindi ilk defa lazerden once ve dusundugum kadar acimadi misal bacaklara dayanamam ama kollarimi her ay aldirabilirmisim dedim.

Korkunu anlayamadım canım zaten kıllar uzar tekrar alırsın.Endişe etme sir ağda kullan azaltır bile :)

Allahaşkına gir bir kuaföre aldir. Ben 1 saat önce gittim.kolumu aldırdım. 10 dakika sürmedi. Hayır bacak , özel bölge gibi de değil ki utanıyorusun dicem.

Valla bence hiç hoş değil. Kadında kıllı kollar.belli olmaz o ayrı. Ama siyah demissiniz.yani yaz geldi bir de o kollara saat , bileklik takmiyorlar mi.cok kötü oluyor.dugunde kadınlar bilezik takmış ama kollar kıllı. Estetik değil.

Bakmayın bu kadar söylendim. Ben de erkek olmaktan Son anda döndürülen kadınlardan biriyim yani.....çaresi yok adaylar aldırın 1 ay rahatsınizz.

Kolumdaki kılların erkeklerinkinin bir alt seviyesi olduğunu düşünüyorum.Bu sene bu durumdan daha çok rahatsız oluyorum.Alırsam daha kötü olur diye düşünüyorum.Yani bu konuda muallaktayım.Sizce napayım?

bence al
çünkü kolu kıllı kız görünce bana bi öğğ geliyor
ben de ipl yapıyorum kendime

Allahaşkına gir bir kuaföre aldir. Ben 1 saat önce gittim.kolumu aldırdım. 10 dakika sürmedi. Hayır bacak , özel bölge gibi de değil ki utanıyorusun dicem.

Valla bence hiç hoş değil. Kadında kıllı kollar.belli olmaz o ayrı. Ama siyah demissiniz.yani yaz geldi bir de o kollara saat , bileklik takmiyorlar mi.cok kötü oluyor.dugunde kadınlar bilezik takmış ama kollar kıllı. Estetik değil.

Bakmayın bu kadar söylendim. Ben de erkek olmaktan Son anda döndürülen kadınlardan biriyim yani.....çaresi yok adaylar aldırın 1 ay rahatsınizz.
Bu durumdan o kadar yakınmışsınız ki neredeyse üstüme alınacaktım. Ta ki son paragrafın ilk cümlesini okuyana kadar.

Merhaba,
en yüksek atışta da acıtmıyor ama benim tüyler siyah kalın yani sarı tüylere ne kadar etki eder bilmem

Merhaba,
Epilatörle almadan önce nemlendirici krem sürebilirsiniz. Acıyı çok azaltıyor.

Back