• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koluma cizik attim :((

Ledgerlee1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
109
35
13
34
Biliyorum diceksinizki niye boyle sacma birsey yaptin gunah vs.. cok haklisiniz ben tam bir aptalim ailemle tartistim ve bir anlik sinirimden boyle birsey yaptim bicakla 3 cizik attim iki tanesi hafif kanadi bir tanesi kanamadi nasil gecirebilir cok iz kalmasini nadil engellerim lutfen yardim edin cok pismanimm ilk defa boyle birsey yaptim cok kotuyumm ..:((

küçükken benim de çalı çırpılar kolumu çizmişti. epey de kanamıştı, kabuk bağlayınca has zeytinyağı ile sürekli cildi besledik. iz kalmadı. iz kalmasını bırak da kafan yerinde mi senin? keskin sirke küpüne zarar. öfke kontrolün neden yok, neden gelişmemiş? kaç yaşındasın?

Ailenle her kavganda kendini çizme bundan sonra. Sinirini geçirecek başka bişey bul. Çok tehlikeli bu yaptığın.
Mikrop kapmasın kolonyayla sil. İnşallah iz kalmaz çok derin değilse.

Sakin ol! Kac yasindasin sen? Ailene kizip hirsini niye kendi canindan cikarmaya calisiyorsun onu anlamadim. Ustune gelen biseyler varsa profesyonel yardim almaya calissan. Ailen konu ne olursa olsun senin kotulugunu istemez eminim

Ahh canım benim yaa, muhtemelen derin olmadığı için iz kalmayacaktır.
Ama sen yine de eczanede bir merhem al eczacılar da iyi bilir. Elocon diye bir krem var yara izlerini falan çabuk geçiriyor tavsiye ederim.

Düzgünce temizledin mi? Mikrop falan kapmasın dikkat et, benim bir kere kolum yaralanmıştı. Doğru düzgün temizlemedim, yara bandıyla idare ederim sandım. Sonra bir sürü iltihap kaptı, sapsarı olmuştu. Sonra bundan dolayı izi kaldı.
Ama jilet yarası değildi, biraz da derindi.

Pişman olmuşsun zaten, bir daha yapma demeye gerek yok. Başkalarına kızıp, kendinde iz bırakmak zaten çok saçma. Bir şeyin acısını içinde hissetmektense bedensel acıyı tercih etmek çok berbat bir kaçış yoludur. Böyle hiçbir sorunu çözemezsin, sadece pislikleri halının altına süpürürsün. Gitti sanırsın ama hep oradadırlar.
Eğer tekrar sinirlendiğinde kendini kesmek istersen, psikologa gitmelisin. Bu ciddi bir mesele çünkü.

Arkadaslar gercekten ben ailemle hep tartisiyorum ve 24 yasindayim ilk defa boyle birsey oldu aslinda bunu yapnak istememistim cok pismanim zeytinyagiyla biseyler yaparim ama bir daa sinirlenirsem kesinlikle kendimi odaya kapatcam niye boyle oldu bilmiyorum cok uzgunumm

Vazalin sür yada eczaneden bir ilaç alıp sür eczacılar bilir.Ömrünün sonuna kadar kalır o faça izi eğer derin kestinse.

Düzgünce temizledin mi? Mikrop falan kapmasın dikkat et, benim bir kere kolum yaralanmıştı. Doğru düzgün temizlemedim, yara bandıyla idare ederim sandım. Sonra bir sürü iltihap kaptı, sapsarı olmuştu. Sonra bundan dolayı izi kaldı.
Ama jilet yarası değildi, biraz da derindi.

Pişman olmuşsun zaten, bir daha yapma demeye gerek yok. Başkalarına kızıp, kendinde iz bırakmak zaten çok saçma. Bir şeyin acısını içinde hissetmektense bedensel acıyı tercih etmek çok berbat bir kaçış yoludur. Böyle hiçbir sorunu çözemezsin, sadece pislikleri halının altına süpürürsün. Gitti sanırsın ama hep oradadırlar.
Eğer tekrar sinirlendiğinde kendini kesmek istersen, psikologa gitmelisin. Bu ciddi bir mesele çünkü.
Evet cok pismanim bir daha asla yapmam suan bezle bagladim mikrop kapmasin diye bepanthen suruyimmi sence gecermi yok benimki cok da derin degil ama iki tanesi az kanadi ama oyle cok kanamadi

Evet cok pismanim bir daha asla yapmam suan bezle bagladim mikrop kapmasin diye bepanthen suruyimmi sence gecermi yok benimki cok da derin degil ama iki tanesi az kanadi ama oyle cok kanamadi
Valla çok tıbbi bilgim yok ama bepanteni kullanan birçok kişi var demek ki iyi bir krem.
Yani kestikten sonra temizledin mi, kanı steril bir bezle temizledin mi, ne bileyim alkolle falan?
Kızlar kesikte alkolle temizlenir mi yara? Sağlıkçı yok mu aramızda?

Derin derken nasil derin ? 3 tane cizik attim birtanesi derin degil ama iki tanesi cok az kanadi sonra kanama hemen kesildi
Dal çalı çırpı takıldığındaki gibi ise bir şeycik olmaz.Lakin bu sinir hiç hayır değil keskin sirke küpüne zarar verir.Yapma genceciksin sinirlenince çık dolaş sakinleş ünlü bir sanatçının oğlu bir anlık sinirle cam kapıya kafa atıp şah damarının kesilmesi sonucu vefat etmişti.Öfkeni kontrol etmesi öğren ya da psikolojik destek al canım kendi iyiliğin için.

Dal çalı çırpı takıldığındaki gibi ise bir şeycik olmaz.Lakin bu sinir hiç hayır değil keskin sirke küpüne zarar verir.Yapma genceciksin sinirlenince çık dolaş sakinleş ünlü bir sanatçının oğlu bir anlık sinirle cam kapıya kafa atıp şah damarının kesilmesi sonucu vefat etmişti.Öfkeni kontrol etmesi öğren ya da psikolojik destek al canım kendi iyiliğin için.
Cok haklisin normalde sinirlendigimde hep disari cikarim temiz hava bana hep iyi gelir ama ailem cok ustume gitti

Back