Koltuktaki sidik kokusu

Profesyonel bi temizlemeci çağırın koltugunuzu yikatin yani bi ara yaptirmistim ben acayip,kir çıkıyor. Bi de sabahtan aksama kadar camları açık tutun sineklik falan vardır insallah
iyi bir cihaz aldım temizlik robotu çünkü yikattirsam yine iseyecekti

Bence döşemesi değişmeden geçmez.ha hortum takıp yıkarsan o başka. Çünkü sen sildikçe o sidik daha derine gidiyor suyla beraber. Bence herhangi bir silme metodu etkili olmaz artık

Koltuk yıkayan firmalar var, internetten aratınca çıkıyor, yıkatın, büyük makinalarla koltuğun içinde dışında ne var ne yok temizliyorlar. Benim koltuğuma bira dökülmüştü o zaman yıkattım, harika bir şey, hiç uğraşmanıza gerek kalmıyor, bu arada evde kullanılan yıkama makinalarının perfomansı çok kötü, ben koltuğumu yıkattıktan sonra anladım aslında evde temizleyemediğimi

Evet kesinlikle koltuk yiksmacida yıkattirin. Bende rowenta hali yıkama makinası var fakat 1 seferlik koltuklarını yikattirdim pırıl pırıl mis gibi oldu.Bunca zaman boşuna silip yikamisim ...Kapkara su cikiyor birde çok kullanılmıyor koltuklarımız inanamadim

Oda kokuyorsa baska yere de yapmis olmasin??

Koltugu yikat demek ki silmekle gecmedi...

Alakasiz ama sidik değişik geldi resmen konuya girerken burnumda koku oldu

Merhaba koltuk ve yataği sirke ile silmek çok tehlikelidir. çünkü sildikten sonra içerisinden cektiremezseniz koltuklarinizin kumaşini çürütüyor. Siz de bilirsiniz keskin sirke küpüne zarar. Bir de kokusu çaba en iyisi kendiniz yapabiliyorsaniz koltuk yıkama şampuanı ile silip çektirip.koku gitmeyecektin.ama sirke gibi de kokmayacaktir.sonrasinda temizlik firmalarını araştırın onlara yıkayın.bazi firmalar leke ve Kürtlere garanti verip çıkmazsa ücret almıyor. Ben de YouTube de görmüştüm [MEDIA

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durumda bende muzdaribim. Kanepeyi yikattim geçti diye düşündüm ama oğlum yine ısltmış.Ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…