Profesyonel bi temizlemeci çağırın koltugunuzu yikatin yani bi ara yaptirmistim ben acayip,kir çıkıyor. Bi de sabahtan aksama kadar camları açık tutun sineklik falan vardır insallah
Bence döşemesi değişmeden geçmez.ha hortum takıp yıkarsan o başka. Çünkü sen sildikçe o sidik daha derine gidiyor suyla beraber. Bence herhangi bir silme metodu etkili olmaz artık
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar iki buçuk yaşındaki ogluma tuvalet eğitimi verdim.ama maalesef ara ara koltuğa istedi.ne yaptıysam odadan idrar kokusunu çıkaramadım.elle sabunlu suyla sildim.hali yıkama makinasıyla defalarca yıkadım ama nafile.o da leş gibi sidik kokuyor.valla sinirlerim bozuldu.bir önerisi olan varsa yardım etsin lutfen
Koltuk yıkayan firmalar var, internetten aratınca çıkıyor, yıkatın, büyük makinalarla koltuğun içinde dışında ne var ne yok temizliyorlar. Benim koltuğuma bira dökülmüştü o zaman yıkattım, harika bir şey, hiç uğraşmanıza gerek kalmıyor, bu arada evde kullanılan yıkama makinalarının perfomansı çok kötü, ben koltuğumu yıkattıktan sonra anladım aslında evde temizleyemediğimi
Evet kesinlikle koltuk yiksmacida yıkattirin. Bende rowenta hali yıkama makinası var fakat 1 seferlik koltuklarını yikattirdim pırıl pırıl mis gibi oldu.Bunca zaman boşuna silip yikamisim ...Kapkara su cikiyor birde çok kullanılmıyor koltuklarımız inanamadim
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar iki buçuk yaşındaki ogluma tuvalet eğitimi verdim.ama maalesef ara ara koltuğa istedi.ne yaptıysam odadan idrar kokusunu çıkaramadım.elle sabunlu suyla sildim.hali yıkama makinasıyla defalarca yıkadım ama nafile.o da leş gibi sidik kokuyor.valla sinirlerim bozuldu.bir önerisi olan varsa yardım etsin lutfen
geçsin daha iyi. idrar da içine geçti çünkü. Sirke uçucu zaten korkma. hem sidik kokmasındansa sirke koksun daha iyi. olmadı sirkeden sonra bide beyaz banyo sabununu suda köpürt, o suyla tekrar sil.
Merhaba koltuk ve yataği sirke ile silmek çok tehlikelidir. çünkü sildikten sonra içerisinden cektiremezseniz koltuklarinizin kumaşini çürütüyor. Siz de bilirsiniz keskin sirke küpüne zarar. Bir de kokusu çaba en iyisi kendiniz yapabiliyorsaniz koltuk yıkama şampuanı ile silip çektirip.koku gitmeyecektin.ama sirke gibi de kokmayacaktir.sonrasinda temizlik firmalarını araştırın onlara yıkayın.bazi firmalar leke ve Kürtlere garanti verip çıkmazsa ücret almıyor. Ben de YouTube de görmüştüm [MEDIA