Ay sorma canım ya, insan olmayan kokuları da alıyor benim de genzim yandı bir annO koku sittin sene gitmez canım; fiziksel olarak gitmişse bile psikolojik olarak o kokuyu alıyorsundur malesef.
Yazdıklarını okurken bile burnuma sidik kokusu geldiği için neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Tam bir trajedi.
Güneş alan bir yere koyma imkanım yok ama defalarca sildim su piskurtup yıkadımimkanınız varsa koltuğu güneş alan bir yere koyup halı şampuanıyla bol suyla silin.. sonrada makineyle suyunu çektirin. Ben öyle kurtulmuştum.
Sirkeyi duymuştum ama içine geçer misirke.
Geçmez geçmez, kokusu ilk epey bir kesnif ama sonra uçuyor...Sirkeyi duymuştum ama içine geçer mi
geçsin daha iyi. idrar da içine geçti çünkü. Sirke uçucu zaten korkma. hem sidik kokmasındansa sirke koksun daha iyi. olmadı sirkeden sonra bide beyaz banyo sabununu suda köpürt, o suyla tekrar sil.Sirkeyi duymuştum ama içine geçer mi
Amacım sirkenin içine geçmesi zatengeçsin daha iyi. idrar da içine geçti çünkü. Sirke uçucu zaten korkma. hem sidik kokmasındansa sirke koksun daha iyi. olmadı sirkeden sonra bide beyaz banyo sabununu suda köpürt, o suyla tekrar sil.
Bizim üç ay oldu kereste yapmıyor evde yapıyor öğrendiği halde kaka yok tuvalet e yapıyor cisi kaçırıyorAy canim senin gene iyi sadece sidik kokusuymus ve sadece koltukta.benim komple butun evi sidik ayni zamanda cok afersin bok kokusu sardi.cildirmanin dibine vurdum su tuvalet egitimi sirasinda.1 aydir ne cektigimi bir ben bilirim.her yere ettiler.bok temizlemekten burnum dustu vallahi.neyseki simdi duzene girdi yavas yavas.allah sabir ve kolaylik versin
he iyi o zaman:)Amacım sirkenin içine geçmesi zaten
Sildim inşallah koku cikarhe iyi o zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?