Koltuktaki sidik kokusu

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar iki buçuk yaşındaki ogluma tuvalet eğitimi verdim.ama maalesef ara ara koltuğa istedi.ne yaptıysam odadan idrar kokusunu çıkaramadım.elle sabunlu suyla sildim.hali yıkama makinasıyla defalarca yıkadım ama nafile.o da leş gibi sidik kokuyor.valla sinirlerim bozuldu.bir önerisi olan varsa yardım etsin lutfen

imkanınız varsa koltuğu güneş alan bir yere koyup halı şampuanıyla bol suyla silin.. sonrada makineyle suyunu çektirin. Ben öyle kurtulmuştum.

O koku sittin sene gitmez canım; fiziksel olarak gitmişse bile psikolojik olarak o kokuyu alıyorsundur malesef.

Yazdıklarını okurken bile burnuma sidik kokusu geldiği için neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Tam bir trajedi.

Annem sirke ile yıkar idi koltuğu bizim de kedi işerdi ki o koku insan çişinden daha kötü kokar. Tavsiye ederimm...
Ay sorma canım ya, insan olmayan kokuları da alıyor benim de genzim yandı bir ann .

Evde en tahammül edemediğim şey koku, Allah sabır versin. At balkona, tak hortumu şaldır şaldır yıka akan suyun altında, teras da olabilir

Koltugun minderi gibi degisebilecek bir parcasiysa yeni minder diktirin döşemeciye.

Canim çiş bıraktirma kilodu giydirmiyormusun.. cok işe yariyor benim oglum inanki 1 damla bile ne haliya ne koltuga nede baska yere yapmadi altina yaptigi zaman ayakta yapardi ve kilodun ici doluyordu tabi bende hemen müdahale ederdim... yani bizde ise yaramisti çiş biraktirma kilodu... ayrica bence sen psikolojik olarak o kokuyu aliyorsun disardan birine koklat... anladin sen

Sirkeyi duymuştum ama içine geçer mi
geçsin daha iyi. idrar da içine geçti çünkü. Sirke uçucu zaten korkma. hem sidik kokmasındansa sirke koksun daha iyi. olmadı sirkeden sonra bide beyaz banyo sabununu suda köpürt, o suyla tekrar sil.

Ay canim senin gene iyi sadece sidik kokusuymus ve sadece koltukta.benim komple butun evi sidik ayni zamanda cok afersin bok kokusu sardi.cildirmanin dibine vurdum su tuvalet egitimi sirasinda.1 aydir ne cektigimi bir ben bilirim.her yere ettiler.bok temizlemekten burnum dustu vallahi.neyseki simdi duzene girdi yavas yavas.allah sabir ve kolaylik versin

geçsin daha iyi. idrar da içine geçti çünkü. Sirke uçucu zaten korkma. hem sidik kokmasındansa sirke koksun daha iyi. olmadı sirkeden sonra bide beyaz banyo sabununu suda köpürt, o suyla tekrar sil.
Amacım sirkenin içine geçmesi zaten

Bizim üç ay oldu kereste yapmıyor evde yapıyor öğrendiği halde kaka yok tuvalet e yapıyor cisi kaçırıyor

Profesyonel bi temizlemeci çağırın koltugunuzu yikatin yani bi ara yaptirmistim ben acayip,kir çıkıyor. Bi de sabahtan aksama kadar camları açık tutun sineklik falan vardır insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…