- 28 Ekim 2011
- 235
- 104
- 323
- Konu Sahibi Sedeflikaraf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halıya baktım ama pek pembe tonlarını göremedim halınızda ,bu koltukların olduğu resimde arka duvar rengi mavi olan duvar , koltuklarla çok uyumlu olmuş,perde de o tonlarda güzel olabilir
halında pudra rengi var ise fonlarda pudra hoş durur diye düşünüyorum, odana spor görünümü katmak için koltuk tonlarında geometrik desenli tüllerden bakabilirsin o zmn fona gerekte kalmaz belkide. Ben de perde konusunda çok takıntılıyım 11 aylık evliym birsürü perde değiştirdimşimdi aklım zebra perdelerde
Eki Görüntüle 403452 Eki Görüntüle 403453 Eki Görüntüle 403454
Bu Modeller Modern ve Şık..
Koltuk Takımınız da Çok Hoş, İyi Günlerde Kullanınız..
Eki Görüntüle 403452 Eki Görüntüle 403453 Eki Görüntüle 403454
Bu Modeller Modern ve Şık..
Koltuk Takımınız da Çok Hoş, İyi Günlerde Kullanınız..
Evet pudra rengini ben de çok beğeniyorum, birkaç yer daha gez bulursun bence, perdeciler bazen abartıyor fiyatları fazla para almak için fonun metresini arttırıyor falan 2 metre yerine 4 m kullanıyor mesela. yenimi evleneceksiniz???
tesekkür ederim.ama english home kalite açısından nasıldır bilemiyorum
bilemiyorum bi bakıcam ama tesekkür ederim ilginize
English Home Kalitelidir..
Ama Tavsiyem Pudra Pembesinde Takılma..
İstediğin Renge Bak..
Daha Farklı Renkler Daha Hoş Olabilir de..![]()
hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin:) ben evlenirken eşya konusunda çok seçiciydim ve nedense istediğim gibi olmadı:))))) gerçekten fazla takılmamak gerekiyor, evim şahane programını izlesene knl d de çok fikir edinirsi,n:)
denk geldikçe iziliyorum ama o saatlerde işte oluorum genelde. ben ayrıntıya çok takılmıyorum zaten istediğim şeyler belli.ama perdede evi göstren bişey güzel olsun istiyorum.tabi bunların yanında birde maddiyat var tek eksik perde değil ki .tesekkür ederim duaların için canım
işte o farklı renkler ne olabilir bilemiyorum ki.bide evim küçük biraz koyu renk istemiyorum zaten