• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuklarıma uygun perde bakıyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Sedeflikaraf

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
235
104
323
$class-kol-tk-embos-krem3.webp koltuk takımım bu.halımdada krem pembe karışık krem yogunluklu.sizce nasıl perde secebilirim.beyaz tüller yanlarına pudra pembesi fon düşündüm ama istediğim tonda bulamadım.

halıya baktım ama pek pembe tonlarını göremedim halınızda ,bu koltukların olduğu resimde arka duvar rengi mavi olan duvar , koltuklarla çok uyumlu olmuş,perde de o tonlarda güzel olabilir

halında pudra rengi var ise fonlarda pudra hoş durur diye düşünüyorum, odana spor görünümü katmak için koltuk tonlarında geometrik desenli tüllerden bakabilirsin o zmn fona gerekte kalmaz belkide. Ben de perde konusunda çok takıntılıyım 11 aylık evliym birsürü perde değiştirdim:D:D:D:D şimdi aklım zebra perdelerde

halıya baktım ama pek pembe tonlarını göremedim halınızda ,bu koltukların olduğu resimde arka duvar rengi mavi olan duvar , koltuklarla çok uyumlu olmuş,perde de o tonlarda güzel olabilir

canım linki tıkladıktan sonra ikinci sayfada halı o yüzden görememişsindir belki

halında pudra rengi var ise fonlarda pudra hoş durur diye düşünüyorum, odana spor görünümü katmak için koltuk tonlarında geometrik desenli tüllerden bakabilirsin o zmn fona gerekte kalmaz belkide. Ben de perde konusunda çok takıntılıyım 11 aylık evliym birsürü perde değiştirdim:D:D:D:D şimdi aklım zebra perdelerde

bi tane istediğim tonlar da buldum pudra rengi ama o da çok pahalıydı sadece bir cam bin küsür liraya geliyodu.yanlarda fon olsun istiyorum çünkü odada biraz hareket olsun seviyorum bide o fonları

$English-Home-Perde-Dizaynlari.webp$English-Home-Perde-Ornekleri.webp$sade-renkli-salon-perdeleri-modelleri-tac-marka.webp

Bu Modeller Modern ve Şık.. :34:

Koltuk Takımınız da Çok Hoş, İyi Günlerde Kullanınız..​

Son düzenleme:
Evet pudra rengini ben de çok beğeniyorum, birkaç yer daha gez bulursun bence, perdeciler bazen abartıyor fiyatları fazla para almak için fonun metresini arttırıyor falan 2 metre yerine 4 m kullanıyor mesela. yenimi evleneceksiniz???

Evet pudra rengini ben de çok beğeniyorum, birkaç yer daha gez bulursun bence, perdeciler bazen abartıyor fiyatları fazla para almak için fonun metresini arttırıyor falan 2 metre yerine 4 m kullanıyor mesela. yenimi evleneceksiniz???

evet yrni evlebeceğim.eylülde inşallah :46:

tesekkür ederim.ama english home kalite açısından nasıldır bilemiyorum

English Home Kalitelidir.. :34:
Ama Tavsiyem Pudra Pembesinde Takılma..
İstediğin Renge Bak..
Daha Farklı Renkler Daha Hoş Olabilir de.. :34:

Son düzenleme:
hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin:) ben evlenirken eşya konusunda çok seçiciydim ve nedense istediğim gibi olmadı:))))) gerçekten fazla takılmamak gerekiyor, evim şahane programını izlesene knl d de çok fikir edinirsi,n:;))

hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin:) ben evlenirken eşya konusunda çok seçiciydim ve nedense istediğim gibi olmadı:))))) gerçekten fazla takılmamak gerekiyor, evim şahane programını izlesene knl d de çok fikir edinirsi,n:;))

:D denk geldikçe iziliyorum ama o saatlerde işte oluorum genelde. ben ayrıntıya çok takılmıyorum zaten istediğim şeyler belli.ama perdede evi göstren bişey güzel olsun istiyorum.tabi bunların yanında birde maddiyat var tek eksik perde değil ki .tesekkür ederim duaların için canım

:D denk geldikçe iziliyorum ama o saatlerde işte oluorum genelde. ben ayrıntıya çok takılmıyorum zaten istediğim şeyler belli.ama perdede evi göstren bişey güzel olsun istiyorum.tabi bunların yanında birde maddiyat var tek eksik perde değil ki .tesekkür ederim duaların için canım

evet inşallah herşey gönlüne göre olur.

işte o farklı renkler ne olabilir bilemiyorum ki.bide evim küçük biraz koyu renk istemiyorum zaten

Renklerle Alanların Kısıtlandığını Düşünmeyiniz..
Doğru Ürünü Doğru Yer de Kullanırsanız, Bu Sorun Ortadan Kalkacaktır..

Şöyle Söyleyeyim;
Küçücük Salona Oturma Grubu Koyarsanız, Mekanı Daraltırsınız...
Bu Mekanı Büyük Göstermek İçin Ne Yapmalı ?
Köşe Koltuk Kullanılmalı.. :34:

Gönlünüzden Geçen Rengi Doğru Yer de Kullanırsanız Sorun Olmaz..

Canlandırın Gözünüzde Bu Eklediklerimi..
Sizin Salonunuzda, Fena Olmaz mı ? :34:

$705.webp$448324_0_4-3599-modern-kids-decor.webp$contemporary-drapes-2.webp$curtain8plain.webp$klasik-perde-1299252001.webpEki Görüntüle 403541

krem-pembe ikilisine sütlü kahve tonalrından birşeylerle kombinleyebilirsinn canımm ;) buişin eğitimini alıyorum ben olsaam böylemi yapardımm ben dahada zıt bi ton kullanırdım.. ;) pembenin tonu fon kullanırsan mekanın sıradanlaşır.

Back
X