Ay ne iyi olur. Umarım Türkiye'de de vardır. Hemen araştıracağım. Teşekkür ederim.Ben yurtdisindayim kiyafetlerimde oluyordu boyle sprey gibi bisey aldim gecti. acaba arastirsan elektriklenmeye karsi kesin bisey vardir
kazak giyemiyorum şu elektriklenmeden ya, trafo misaliyim bu aralar
Ama normal bir elektriklenme değil yani. Kazak giyerken falan bana da olurdu ama bu abartı. Kızım bir yatıyor koltuğa saçlar dimdikKumaş türünden de olur ama ailecek topraklı bir alana gidip vücudunuzda ki fazla elektriği boşaltabilirseniz rahatlarsınız belki
Çok elektrik yüklü insanlar günlük rutin duş almalıymış. Su elektriği atmada yardımcı olurmuş. Benim koltuklarım örtüleri çıkıyor. Söküp yıkayacağım. İnşallah işe yarar. Çarpılmadan Nasıl sökeceğim onu düşünüyorumBen çareyi üzerlerine örtü örtmeyle çözdüm şimdilik herşey yolunda
Elektrikli sohben kullaniyorum suyu ısıtır o zaman bizdeki elektrik yoksa ikinci şık çarpılabiliriz mazallahÇok elektrik yüklü insanlar günlük rutin duş almalıymış. Su elektriği atmada yardımcı olurmuş. Benim koltuklarım örtüleri çıkıyor. Söküp yıkayacağım. İnşallah işe yarar. Çarpılmadan Nasıl sökeceğim onu düşünüyorum
Elektrikli sohben kullaniyorum suyu ısıtır o zaman bizdeki elektrik yoksa ikinci şık çarpılabiliriz mazallah
Ben de yıllardır kullanıyorum 10 gündür böyle.Anaaaa bende de var aynı dertbenimde tv izlerken dizlerime örttüğüm battaniye çarpıyoo 1 yıldır kullanıyorumm son zamanlarda başladı elektriklenmeye. Ne zaman dokunsak cızztt ediyor allahım yaa neden olur kızlar nasıl geçer bu durum??
Yumuşatıcıyla yıkarsan faydası olur tabi kumaşına zarar vermezseÇok elektrik yüklü insanlar günlük rutin duş almalıymış. Su elektriği atmada yardımcı olurmuş. Benim koltuklarım örtüleri çıkıyor. Söküp yıkayacağım. İnşallah işe yarar. Çarpılmadan Nasıl sökeceğim onu düşünüyorum
Gece yıkayacağım yumuşatıcı da koyarım. İnşallah işe yarar.Yumuşatıcıyla yıkarsan faydası olur tabi kumaşına zarar vermezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?