• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuklara bakar mısıınız?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
1. si otobüs terminallerindeki bekleme koltuklarına benziyor
büyük olanlarda ofis mobilyası gibi cnm heryeri deri değilde bazı yerlerinde kumaş olsa sanki daha sıcak görünür gibi, pişman olma başka modellere bak derim ben.

hepsi çok hoş ama evine komple deri mi alacaksın koltuklarını :uhm::uhm::uhm:

hepsi çok hoş ama evine komple deri mi alacaksın koltuklarını :uhm::uhm::uhm:

yani komple deri düşünüyorum bizim koltukların yani bu eklediklerime kumaştan kılıfta yapma şansımız oluyor o yüzden komple deri alıp rahat edemzsem kumaş kılıfda diktirebilirim ben fabrikada çalışıyorum da deri koltuk

ben kırmızı fln göremedim ama krem takımı beğendim
kremi alsan yanına da tekli kahverengi koyup halıyı da uydursan olmaz mı

ahh zarifecik tam dedim karar verdim ev gittik bi ölçtük olmadı koltuk derinliklerini hesaba katmamışım şimdi döndüm köşe takımına bakalım neyde karar kılcam:)

tatlım deri kullanışlı olmuyor diyorlar ama sen bilirsin.Kışın buz gibiymiş, yazın da terletiyormuş diye duydum.

canım bende oturma odsına öle deri istiyorum rahat olsun die oturunca içine çöken koltuklardan olsun diee düşünüyoruz renk uymunu sağlarsan beyazlar güzel derim ben

canım bende oturma odsına öle deri istiyorum rahat olsun die oturunca içine çöken koltuklardan olsun diee düşünüyoruz renk uymunu sağlarsan beyazlar güzel derim ben

Aslında ok entresan şimdi ben satışta yapıyorum bu koltukların yapıldığı fabrikada bu koltuğu gören bayılıyor gerçekten ama KK da olumlu tepkiler almadım bunun için fotoda çok esteteik durmuyor sanırım

koltuklarr illkk koyduklarınmıı yoksaa başkaa resim koydunmuu canımm dahaa önce görmiştimm bunları

Back
X