Ev İÇİn dÜŞÜnÜyorum Çok mu ofİs duruyorlar bunlar derİ koltuk belkİde ondan Öyle geldİ
bende evdemi ofistemi kullanıcaksınız onu merak ettim...
güzeller ama bana göre ofis tarzında
aynen canım ya çok ofis duruyorlar gacur gucur nasıl oturcaksınız..yarı deri yarı kumaş al bence... ama senin zevkin o daa ...
hmm o zaman kırmızı olan süperr ben beğendim...
antilop kumaş olarak düşünebilirsin mesela..
ya bunlar yumuşak deri ama siz şöyle düşünün model olarak bakın kumaşta yaptırabilirim çünkü
üreticiyiz
ikinci kahverengi güzel canım kibar o ..sana tavsiye eşyanı kaba alma bence
Sen kahverengi tekliyi beğendin aslında canım ben tekli olarak onu düşündüm şöminem var 2 tane şömine başına bundan kırmızı koltuğunda 3 lü ve 2 lisini alırım dedim renginide ya krem ya kahve düşünüyorum kırmızı da çok güzel ama çok kırmızı kırmızı boğulur diye düşünüyorum ne dersin (bu arada hani 3-2 liyi krem tekliler kahve onuda çok sevmiyorum koltukların hepsi aynı renk olsun istiyorum)
evet kahverengi tekli canım o model hoş..yerinde çalışıyorum çeşit çeşit renk olsun diyorsun hee:teytey: iki renk kullanmak istiyorsan bir kahve birde kremi kullan onlar birbirlerine uyuyorlar..teklide bir kahve birde krem olsun..3 lü krem ikilide kahve olsun baria.s
he pardon aynı renk olsun istiyorsun bence krem olmalı, kırmızı bogar bir zamn sonra sıkılırsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?