Attiscim çok teşekkür ederim
bendede göğüs altından yaptırırsam ve iz katlantı yerinde değilde göğsümün üstünde kalırsa korkusu var.koltukaltındada kimileri daha ayrık durabileceğini söylemiş.ama çoğu doktor ayrıklığın göğüsün kendi yapısıyla ilgili olduğunu söylüyor.düzgün yapıldıktan sonra koltukaltı olmasının bir etkisi olmaz diye düşünüyorum.başından beri benim isteğimde koltukaltı yöntemi.göğsümde iz istemiyorum
Damla proteze gelince bende ilk başta damla istiyordum.dahada doğrusu eşim illaki yaptıracaksan sakın öyle top gibi olmasın,doğal göğüs şeklinde olsun diyordu(zaten o kadar zor ikna ettimki.şu anda tamam dediğine bile çok pişman)max300cc,daha altı olabilir,daha üstü doktor önerse bile olamaz(hatta 300 ona göre çok fazla ama ben istiyorum
)şekli damla olacak şeklinde anlaştık.sonra ben damla hakkındaki olumsuz yorumları okuyunca korktum.eşimide kasaltı yuvarlak çok doğal oluyormuş diye ikna ettim.açıkçası doktor damla uygun dese bile yuvarlakta diretmeyi düşünüyordum.bu durumda yuvarlak diye diretmem.yardımların için çook teşekkür ederim canım